Jump to content


Segitsünk Egymásnak !


  • Please log in to reply
324 replies to this topic

zeteny2007 #1 Posted 08 July 2013 - 07:14 AM

    Private

  • Player
  • 13831 battles
  • 4
  • [DTOXX] DTOXX
  • Member since:
    03-30-2013
Sziasztok !


Sajnos nem tudom mit rontok el ,de nem tudok játszani . Egyszerüen hiába kattintok rá az inditásra az elején felugrik egy pár másodpercre az ablak ,utána pedig nyom nélkül eltünik ?

Tudja valaki a megoldást ?
Segitsetek.

Köszönöm

darkshine76 #2 Posted 08 July 2013 - 07:26 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 34175 battles
  • 804
  • [F0W] F0W
  • Member since:
    04-29-2012
Milyen mod-okat raktál fel? Nekem anno a HD minimap okozott ilyen hibát, törlés után minden működött rendesen.

zeteny2007 #3 Posted 09 July 2013 - 03:33 PM

    Private

  • Player
  • 13831 battles
  • 4
  • [DTOXX] DTOXX
  • Member since:
    03-30-2013
tud valaki ugy segiteni ,hogy belép hozzám teamwiewerel és meg oldja a problémát ?

kacsatank #4 Posted 10 July 2013 - 09:20 PM

    Private

  • Player
  • 14595 battles
  • 41
  • Member since:
    01-01-2013

View Postzeteny2007, on 09 July 2013 - 03:33 PM, said:

tud valaki ugy segiteni ,hogy belép hozzám teamwiewerel és meg oldja a problémát ?
Az sajna nem fog menni. De a mod-ok torlese egyszeru:
A jatek konyvtaraban keresd meg a res_mods konyvtarat.
A 0.8.6 konyvtaron kivul torolj belole mindent mindent.
A 0.8.6 konyvtarbol a readme.txt-n kivul torolj ki mindent (ha a readme-t is torlod az sem baj).
Probald meg elinditani a jatekot.

Tollfelvasarlo #5 Posted 10 July 2013 - 10:19 PM

    Lieutenant

  • WGL PRO Player
  • 30833 battles
  • 1,736
  • Member since:
    05-07-2011

View Postzeteny2007, on 08 July 2013 - 07:14 AM, said:

Tudja valaki a megoldást

Kevés goldot vettél, így a WG felfüggesztette a kliensed.

komolyra fordítva a szót valamelyik mod lesz a ludas

Tillmanclan3 #6 Posted 11 July 2013 - 12:14 AM

    Private

  • Player
  • 3726 battles
  • 10
  • [HAWAI] HAWAI
  • Member since:
    07-30-2012
szia
remélem nem zavarlak.
Szerinted van remény arra hogy csak 3 havonta legyenek uj monumentális pach-ok ?
Mert nekem is lassú és szakadós a netem nemcsak neked ott a gépednél...
A haverom tölti le nekem a wot játékot, és már megunta hogy havonta kell letölteni öket.
Pláne azt hogy a pach mindig el...a a játékot ezért ujra le kell szedni az egészet mind 5
az Gigát !!!!
Bocs sajnálom, kicsit ideges vagyok, mert a haver nem szedi le nekem többet :(
na mindegy jó munkát jó volt köszöngetni neked, magyarvagyok1 voltam cső

Palouki_Luke #7 Posted 11 July 2013 - 07:19 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 22407 battles
  • 1,736
  • Member since:
    06-21-2011
Nem kell az egész fórumot telefröcsögni ugyanazzal a hozzászólással, egyszer is elég!  :angry:  Te mit szólnál hozzá, ha vennél egy újságot és minden oldalon ugyanaz lenne? Vagy a TV-t bámulva minden csatorna ugyanazt közvetítené?

gabika #8 Posted 13 July 2013 - 10:04 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 20023 battles
  • 32
  • [N-X-G] N-X-G
  • Member since:
    12-03-2010
Én örülnék,ha minden hónap elején érkezne frissítés, vagy hetente egy kisebb :)

Gaba03 #9 Posted 03 September 2013 - 07:29 AM

    Private

  • Player
  • 20 battles
  • 7
  • [HUN_] HUN_
  • Member since:
    04-02-2013
Sziasztok.Az lenne a problémám,hogy pár napig nem voltam itthon és a fiam piszkálta a gépem.Jelenleg ha belépek a játékba más a felhasználónevem és olyan mintha most regisztráltam volna.Teljesen az elejéről indul.Mindenem eltűnt amit eddig megszereztem.Az újratelepítés sem segített.Ilyenkor mi a teendő? Nem fogom ismét az elejéről kezdeni.Hogy lehet vissza hozni az eddigi tankjaimat amiket megszereztem?

Válaszotokat előre is köszönöm.

Palouki_Luke #10 Posted 03 September 2013 - 07:31 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 22407 battles
  • 1,736
  • Member since:
    06-21-2011

View PostGaba03, on 03 September 2013 - 07:29 AM, said:

Sziasztok.Az lenne a problémám,hogy pár napig nem voltam itthon és a fiam piszkálta a gépem.Jelenleg ha belépek a játékba más a felhasználónevem és olyan mintha most regisztráltam volna.Teljesen az elejéről indul.Mindenem eltűnt amit eddig megszereztem.Az újratelepítés sem segített.Ilyenkor mi a teendő? Nem fogom ismét az elejéről kezdeni.Hogy lehet vissza hozni az eddigi tankjaimat amiket megszereztem?

Válaszotokat előre is köszönöm.

Belépsz a saját fiókoddal?

Gaba03 #11 Posted 03 September 2013 - 08:01 AM

    Private

  • Player
  • 20 battles
  • 7
  • [HUN_] HUN_
  • Member since:
    04-02-2013
Igen a saját fiókommal lépek be.Minden ugyanaz: az e-mail cím és a jelszó sem változott csak a felhasználónevem.És persze az,hogy olyan mintha most regisztráltam volna. :(

Palouki_Luke #12 Posted 03 September 2013 - 08:54 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 22407 battles
  • 1,736
  • Member since:
    06-21-2011
Igen, ezért kérdeztem. Nem lehet hogy a fiad regisztrált egy új fiókot más felhasználónéven? Nem vagy beszélöviszonyba a fiaddal? Esetleg meg tudod nézni az e-mail forgalmat amiböl kiderülhet mi történt?

Jacktor #13 Posted 03 September 2013 - 11:16 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 28275 battles
  • 414
  • [VTEP5] VTEP5
  • Member since:
    12-28-2011
Belépésnél ellenőrizd az email címet, szerintem nem a sajátoddal lépsz be hanem az övével, amit megjegyzett a kliens.

Gaba03 #14 Posted 03 September 2013 - 12:25 PM

    Private

  • Player
  • 20 battles
  • 7
  • [HUN_] HUN_
  • Member since:
    04-02-2013
Az a helyzet,hogy a fiam 7 éves és gondolom csak játszani akart vele.Sem az e-mail sem a jelszó nem változott.Autómatikusan be lehetett vele lépni,mert meg volt jegyeztetve.Direkt begépeltem többször is,de semmi.Újratelepítés sem használt.Az e-mail címemre se jött semmilyen változtatás.Ez a nagy gondom vele.Mit lehet ilyenkor tenni?

Jacktor #15 Posted 03 September 2013 - 12:35 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 28275 battles
  • 414
  • [VTEP5] VTEP5
  • Member since:
    12-28-2011
Jelentkezz be a http://worldoftanks.eu/ oldalon az eredeti felhasználóneveddel (email címeddel) és nézd meg a statjaid. Ha minden rendben, változtass jelszót és lépj be az újjal a kliensbe. Aztán szólj hogy melyik lépés ne ment.
Amúgy az hogy minden az elejére ment vissza mit jelent pontosan? Fejlesztési fán nincsenek a tankok kifejlesztve? Eltűnt a csataszám? Nincsenek a tankok a garázsban?

Edited by Jacktor, 03 September 2013 - 12:36 PM.


Gaba03 #16 Posted 03 September 2013 - 12:43 PM

    Private

  • Player
  • 20 battles
  • 7
  • [HUN_] HUN_
  • Member since:
    04-02-2013
Be léptem,de semmi változás.Minden nullán áll.Viszont ez maradt a régi: Account created 02.04.2013. Na akkor most mi van? :(

Palouki_Luke #17 Posted 03 September 2013 - 12:51 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 22407 battles
  • 1,736
  • Member since:
    06-21-2011
Csak a garázsból hiányoznak a tankok, vagy ki sincsenek fejlesztve? Mert ha valóban a saját accod, a fejlesztések nem tünhetnek el, mégha feltörik a fiókodat és eladnak mindenedet, akkor sem.

Jacktor #18 Posted 03 September 2013 - 12:58 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 28275 battles
  • 414
  • [VTEP5] VTEP5
  • Member since:
    12-28-2011
Ez a Gaba03 volt a játékosneved? Mert ezen 1 árva csata sincs...

Emberminator #19 Posted 03 September 2013 - 01:02 PM

    Corporal

  • Player
  • 19854 battles
  • 178
  • Member since:
    11-22-2011
Üdv Gaba03!
Érdekesnek hangzik amit leírtál. Én legalább is arra tudok gondolni hogy valamiért  resetelték az accod. Általában botozásért szokot megtörténni legalábbb is én ezt hallottam. Üzenetett meg mindenképpen kellet volna kapnod. Azt nem tudom hogy voltak-e prémium tankjaid? (ltp nek elvileg kellet volna lenni ha nem adtad el). Azért kérdem mert resetnél úgy tudom a prém tankokat nem veszik el. Na de mindegy én a te helyedben felvenném a kapcsolatott a supporttal hátha tudnak segiteni.

Gaba03 #20 Posted 03 September 2013 - 01:02 PM

    Private

  • Player
  • 20 battles
  • 7
  • [HUN_] HUN_
  • Member since:
    04-02-2013
jeneigaba néven voltam.A tankok ki sincsenek fejlesztve :(




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users