Jump to content


Windows 8 a 8.1 - potíže s WoT

win8 Windows 8.1 8.1 World of Tanks

  • Please log in to reply
227 replies to this topic

TheChoosenOne13 #221 Posted 11 November 2015 - 05:05 PM

    Corporal

  • Player
  • 20780 battles
  • 155
  • [GFTU] GFTU
  • Member since:
    02-17-2013

View Postmichalsochur99, on 03 November 2015 - 09:36 PM, said:

Dobrý den, mám problém se spuštění. V launcheru kliknu na tlačítko Hrát, vyskočí mi bílá obrazovka (maximálně na 3 vteřiny) a potom se hra vypne. Potřeboval bych s tím pomoci :)

 

Bráchovi to dělá od dneška úplně stejně. Má to tak ještě někdo? Nějaké řešení? Díky

MauriciusScirocco #222 Posted 11 November 2015 - 08:22 PM

    Private

  • Player
  • 43310 battles
  • 5
  • [PA_PA] PA_PA
  • Member since:
    07-08-2014

View Postneskodny, on 18 October 2013 - 07:44 PM, said:

zdravim, mam značný problém po instalaci na 8.1 WOT ani WOT common test nejdou spustit a to ani po reinstalaci. Naběhne úvodní obrazovka dám Hrát, obrazovka zbělá a bez jakékoliv hlášky hra spadne....a nic...
Co s tím???

 

uplne ten stejnej problem mam taky na widlich 8.1 :(

starej_jezevec #223 Posted 11 November 2015 - 08:55 PM

    Corporal

  • Player
  • 8582 battles
  • 179
  • [CECH] CECH
  • Member since:
    11-09-2014

View PostMauriciusScirocco, on 11 November 2015 - 09:22 PM, said:

 

uplne ten stejnej problem mam taky na widlich 8.1 :(

 

Zdravím pánové, nejsem si jist, že za to mohou 8.1čky - jedu na nich už asi 4 měsíce i s některými mody od Aslaina a bez problémů.

MauriciusScirocco #224 Posted 12 November 2015 - 01:40 PM

    Private

  • Player
  • 43310 battles
  • 5
  • [PA_PA] PA_PA
  • Member since:
    07-08-2014

View Poststarej_jezevec, on 11 November 2015 - 08:55 PM, said:

 

Zdravím pánové, nejsem si jist, že za to mohou 8.1čky - jedu na nich už asi 4 měsíce i s některými mody od Aslaina a bez problémů.

 

ja to cele preinstalovaval uz asi 10x, directy jsem zkousel milionkrat, pokazde se vubec nic nezmeni, kliknu na "hrat" , naskoci bile okno a za vterinu to spadne. Cetl jsem tu to forum celej den a nikde zadne reseni tohohle problemu, teda vsude jen directy a ovladace grafiky... to jsem ale vse zkousel.

 

Dokonce ani nemuzu napsat na podporu v cestine protoze me to automaticky presmerovava na prihlaseni k uctu microsoft, ale ja zadnej nemam, ani nehodlam zadnej zarizovat...


Edited by MauriciusScirocco, 12 November 2015 - 06:43 PM.


wonk18 #225 Posted 28 February 2016 - 09:55 PM

    Private

  • Player
  • 13671 battles
  • 3
  • Member since:
    12-18-2011
Uplne stejna situace, nekolik preinstalovani WoT a pokazdy to skonci na bile obrazovce, ktera vyskoci na 1sec. a je konec. Nepomohlo zni zkouseni na instalaci WinXP, Win7, proste nic, nekolik preinstalaci driveru grafiky, prekopavani DirectX ani nic jineho. Hra na PC normalne bezela jeste vloni, ted po delsi pauze uz nejde spustit. Preinstalovani PC nepomohlo, grafikou to neni, v jinem stejnem PC to na ni jede normalne i na WinXP. Takze neresitelnej problem jako u dalsich lidi.

Starlencer #226 Posted 16 March 2016 - 06:35 AM

    Private

  • Player
  • 43 battles
  • 1
  • Member since:
    03-15-2016

Hej ľudia mám problém z WOT keď stlačím W alebo A S D tak mi pohyb zareaguje až neskôr, ako to opraviť ??

 



ClearEvil #227 Posted 16 March 2016 - 08:26 AM

    Field Marshal

  • Veteran
  • 15374 battles
  • 12,901
  • Member since:
    01-29-2012
Vše ostatní reaguje hned? Jak vysoký máš ping? Nelaguje ti to občas?

tiger1_16 #228 Posted 28 December 2016 - 12:16 PM

    Private

  • Player
  • 3395 battles
  • 1
  • [HR-CS] HR-CS
  • Member since:
    01-17-2016
Ahoj mám problém s WOT, když se přihlásím a dám si tam heslo a email a dám server -AUTO,WOT 1,WOT 2, tak mi to píše že server může být nedostupný nebo že nemám sítové připojení a přitom mám, co mám dělat. Děkuji --- prosím odpověď.........




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users