Jump to content


[0.9.9] Dabing z Mafia I a II


  • Please log in to reply
136 replies to this topic

ReadyToSell2020 #81 Posted 31 July 2014 - 12:52 PM

    Corporal

  • Player
  • 42351 battles
  • 158
  • [FIVE] FIVE
  • Member since:
    09-25-2011
Prosím o UPDATE pro verzi 9.2 samozřejmě ASAP jelikož bez tohoto módu odmítám hrát :-)

TheComedian1983 #82 Posted 31 July 2014 - 01:24 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 20000 battles
  • 874
  • [_CALM] _CALM
  • Member since:
    11-18-2012

Vida.

Mód stále ještě někdo používá. To mě těší :smile:.

V dabing struktuře zdá se nejsou žádné změny (a neplánují se co jsem tak zjišťoval), takže je vše při starém. Používam teď jedničku a šlape a ve dvojce není rozdíl.

 

K té hlášce o autoaimu - nečekal jsem, že autoaim někdo používá, ale budu na to myslet, až se do toho zase někdy pustim.

 

Nedávno jsem blbě přišel o většinu dat ohledně modu a jsem stále stejně líná lemra, tak raději nebudu nic slibovat, ale chci to udržet funkční, tak snad...


Edited by TheComedian1983, 31 July 2014 - 01:25 PM.


cajnicek #83 Posted 31 July 2014 - 01:25 PM

    Private

  • Player
  • 28532 battles
  • 15
  • Member since:
    10-15-2012
super už je to tu ,,,, to byl fofr  pomalu nejdůležitější mod do hry :   :)

WaffenCZE #84 Posted 02 August 2014 - 03:50 PM

    Private

  • Player
  • 7449 battles
  • 28
  • Member since:
    12-25-2011

Tak jsem si po updatetu na 9.2 řekl že změním hlášky z Mafia I na Mafia II a ejhle... hra mě hlásí že soubory jsou buď poškozené nebo chybí :sad: soubory jsem klasicky zkopíroval do res_mod/9.2/audio a nic... a ani ve složce res/audio nefungují... má někdo stejný problém?

 

EDIT

Tak pardon... v nastavení mě to sice píše že soubor je poškozen a když si chci pustit ukázku, tak nic neslyším... ale v bitvě vše v pořádku :-)


Edited by WaffenCZE, 02 August 2014 - 03:59 PM.


TheComedian1983 #85 Posted 02 August 2014 - 04:09 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 20000 battles
  • 874
  • [_CALM] _CALM
  • Member since:
    11-18-2012
JJ. Ta ukázka je pro národnostní hlášky a Mafie je vyruší. Pak to hlasí tohle. Pro sychr jsem to teď testnul a oba mody z linků v úvodu fachaj :smile:

Edited by TheComedian1983, 02 August 2014 - 04:09 PM.


JackFlash87 #86 Posted 03 August 2014 - 12:18 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 35737 battles
  • 1,444
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    05-12-2013
jdu si to nahodit, tenhle dabing je bomba , dobrá práce  :great:

Pastaa #87 Posted 07 August 2014 - 12:03 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 32807 battles
  • 1,220
  • [9-TDE] 9-TDE
  • Member since:
    06-05-2011
dobrý nápad, japonština se mi už začíná zajídat

Rekwy #88 Posted 25 September 2014 - 01:06 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 39522 battles
  • 527
  • Member since:
    11-04-2012
hoj cirkusáku... dej update :)

TheComedian1983 #89 Posted 25 September 2014 - 04:44 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 20000 battles
  • 874
  • [_CALM] _CALM
  • Member since:
    11-18-2012
Ahoy nulo :trollface:. Vše při starém a kompatibilní takže enjoy.

Rekwy #90 Posted 25 September 2014 - 05:00 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 39522 battles
  • 527
  • Member since:
    11-04-2012
thx

Redline23 #91 Posted 26 September 2014 - 10:38 AM

    Corporal

  • Player
  • 20137 battles
  • 136
  • Member since:
    02-20-2013
Super, je parádní, že ten mod je s každým dalším patchem stále kompatibilní :)  Díky moc.

Frost_DeatH #92 Posted 27 September 2014 - 10:57 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 48456 battles
  • 1,114
  • [CSA] CSA
  • Member since:
    02-17-2011
Frostik zbadal módik už je aj na webe, ponechané autorove linky. Pekná práca len tak ďalej !! :great:

Engin1945 #93 Posted 27 September 2014 - 03:01 PM

    Corporal

  • Player
  • 36300 battles
  • 181
  • Member since:
    07-09-2012
Ta dvojka je zbytečně moc sprostá, ale jednička je první doplněk k wot, který po updatu instaluju:)

TheComedian1983 #94 Posted 27 September 2014 - 11:59 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 20000 battles
  • 874
  • [_CALM] _CALM
  • Member since:
    11-18-2012
Tak nějak nevim jak udělat nesprostou mafii....

JackFlash87 #95 Posted 28 September 2014 - 12:13 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 35737 battles
  • 1,444
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    05-12-2013
vubec to neřeš, jsou to super hlášky :great:

TheComedian1983 #96 Posted 05 November 2014 - 06:07 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 20000 battles
  • 874
  • [_CALM] _CALM
  • Member since:
    11-18-2012
9.4 - beze změn

kazancz #97 Posted 29 November 2014 - 12:21 AM

    Private

  • Player
  • 22347 battles
  • 36
  • Member since:
    04-25-2011
mam problem s tou mafii 2 kdyz zamerim tank a zamku pravim tlacitkem tak se neozve zadnej zvuk a ani zadnej hlas takze nevim zda jsem uzamknul mireni :( v tom fofru na malejch tierech pak nemuzu zkoumat jestli mirim ja nebo pc :( Proto prosim jde dodat naka hlaska nebo zvuk aby bylo slyset jako v originalu ze jsem zamknul mireni ?

JackFlash87 #98 Posted 22 December 2014 - 05:37 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 35737 battles
  • 1,444
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    05-12-2013
fachčí vám ?? mě bohužel ne :confused:

TheComedian1983 #99 Posted 22 December 2014 - 07:28 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 20000 battles
  • 874
  • [_CALM] _CALM
  • Member since:
    11-18-2012

Vše ok. Pamatujte, že soubory patří do res/audio a ne do res/mods.

Už jsem se lekl, že mě čeká práce :)



doktortom5 #100 Posted 23 December 2014 - 09:34 AM

    Captain

  • Player
  • 49308 battles
  • 2,477
  • [DLSB] DLSB
  • Member since:
    04-09-2013

View PostTheComedian1983, on 22 December 2014 - 07:28 PM, said:

Vše ok. Pamatujte, že soubory patří do res/audio a ne do res/mods.

Už jsem se lekl, že mě čeká práce :)

 

standartne mas pravdu,ale pokud nekdo pouziva nejaky mod ktery obsahuje audio napr dmg panel(zvuk kdyz horis atd),ktery se ti pri instalaci nakopiruje do res_mods/0.9.5 a chces pouzit i jine zvuky jako tvou mafii tak musis prekopirovat audio z res do resmods/9.5 a do nej pak nahazet tvuj mod jinak to totiz nepojede,protoze pokud je v resmodu nejaky soubor audio hra taha vsechen zvuk z nej a logicky pokud to takhle neprekopirujes tak v tom audiu je jen ten zvuk z dmg panelu,a ono je to i vyhodnejsi a lepsi si audio hodit do resmodu a hazet vsechny zvuky tam,protoze kdyz se ti neco po...e,nebo te zvuky omrzi tak mas porad v res ciste audio z orig zvukama do wot,samozrejme muze se to vyreist i zalohou audio souboru ale ruku na srdce kdo to dela,malokdo a pak se na foru objevuje brekot ze nekomu nejdou zvuky,jestli nema nekdo ke stazeni audio atd ;)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users