Jump to content


Awaria WoT

Rozdzielczość

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
7 replies to this topic

DemonSukcesu #1 Posted 13 July 2013 - 01:55 PM

    Private

  • Player
  • 6565 battles
  • 9
  • Member since:
    07-31-2012
Witam! Mam problem ktorego nie moge rozwiazac ... Mianowicie chodzi o rozdzielczosc ... gra mi dzialala bez zarzutu az nagle stwierdzilem ze zwieksze ustawienia grafiki ... Gra sie od tej pory wczytuje i wylacza po chwili ... Robilem reinstall gry, przeinstalowalem tez sterowniki, ustawilem na wlasciwosciach zeby gra otwierala sie w rozdzielczosci 640x480 i dalej nic ... Nie mam zielonego pojecia jak juz to ugryzc wiec licze na wasza pomoc!

Z gory dzieki za wszelkie podpowiedzi! Licze na was i pozdrawiam! :)))

V02 #2 Posted 13 July 2013 - 02:17 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 11330 battles
  • 504
  • Member since:
    11-11-2011
Usuń wszystko z katalogu c:\Users\<nazwa użytkownika>\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks\

Na skróty:
  • [START] -> Uruchom,
  • wpisz %appdata% (z procentami) i naciśnij [enter]
  • Wejdź do katalogu "wargaming.net\WorldOfTanks\" i skasuj wszystko

Edited by V02, 13 July 2013 - 02:18 PM.


DemonSukcesu #3 Posted 13 July 2013 - 02:21 PM

    Private

  • Player
  • 6565 battles
  • 9
  • Member since:
    07-31-2012
Juz sdprawdzam ... :) Zapomnialem dorzucic ze mam windowsa 7 :)

DemonSukcesu #4 Posted 13 July 2013 - 02:25 PM

    Private

  • Player
  • 6565 battles
  • 9
  • Member since:
    07-31-2012
V02 Dzieki wielkie :) Lece Ci browara :))))

Damashqu #5 Posted 24 July 2013 - 11:10 AM

    Sergeant

  • Player
  • 20148 battles
  • 269
  • [5SBP] 5SBP
  • Member since:
    04-08-2011
U mnie pomogło wyczyszczenie folderu res_mods.

awozniak92 #6 Posted 03 October 2013 - 11:19 PM

    Private

  • Player
  • 645 battles
  • 1
  • Member since:
    01-01-2012
Witam!
Zreinstalowałem gre, wyczyściłem folder app data zgodnie z zaleceniami V02 ale nadal gra mi nie działa. Macie pomysł jak rozwiązać problem?

Sirdevon #7 Posted 06 October 2013 - 02:37 AM

    Sergeant

  • Player
  • 20730 battles
  • 488
  • [VIM] VIM
  • Member since:
    04-25-2011
http://support.worldoftanks.eu/

DAX242PL #8 Posted 17 November 2013 - 07:38 PM

    Private

  • Player
  • 3550 battles
  • 2
  • Member since:
    07-12-2012
Włączyłem launcher klikam zagraj i nie pojawia mi się nic (launcher znika i nic niby proces worldoftanks.exe działa).

P.S
Mam Win xP