Jump to content


Potřebuješ poradit? Piš sem


  • Please log in to reply
1313 replies to this topic

Tygriska #1301 Posted 26 April 2018 - 07:57 PM

    Private

  • Player
  • 1675 battles
  • 3
  • Member since:
    04-18-2016

Ahoj,omlouvám se že obtěžuji ale už nevím co.Stává se mi při načítání bitvy že mám půlku tabulky,ve war nevidím většinu infa o hráčích,na minimapě nevidím vůbec nic(hráče atd).Poradili reinstal ale závada trvá.Není to stále ale celkem často.Poradí někdo prosím co se s tím dá dělat?

Štve mě když nic a nikoho nevidím a najednou nejsem:)

Děkuji Tygriska



ClearEvil #1302 Posted 27 April 2018 - 08:57 AM

    Field Marshal

  • Veteran
  • 14760 battles
  • 12,383
  • Member since:
    01-29-2012

View PostTygriska, on 26 April 2018 - 07:57 PM, said:

 

 

Stíhá ti grafika? Splňuješ minimální požadavky na HW? Nemačkáš V? 
Zkoušel jsi psát na podporu? Jak vytvořit zprávu WGCheck

Probíralo se to i tady, koukni tam, třeba něco najdeš.
 



Homer_Simps #1303 Posted 30 April 2018 - 12:16 PM

    Private

  • Player
  • 29193 battles
  • 20
  • Member since:
    10-27-2013

Ahoj.

Mohl by někdo poradit? Po přeinstalaci PC na kterém mi WOT normálně běželo (WIN 7) se mi po instalaci klienta začne stahovat aktualizace, ale ještě než se dokončí stahování tak nastane modrá smrt (modrá obrazovka) a můžu začít znovu.  Má někdo zkušenost co s tím?  Díiky



GrambiczeQ #1304 Posted 02 May 2018 - 11:13 AM

    Corporal

  • Player
  • 11266 battles
  • 110
  • [F_A_F] F_A_F
  • Member since:
    06-15-2013

View PostHomer_Simps, on 30 April 2018 - 12:16 PM, said:

Ahoj.

Mohl by někdo poradit? Po přeinstalaci PC na kterém mi WOT normálně běželo (WIN 7) se mi po instalaci klienta začne stahovat aktualizace, ale ještě než se dokončí stahování tak nastane modrá smrt (modrá obrazovka) a můžu začít znovu.  Má někdo zkušenost co s tím?  Díiky

 

modra smrt? omfg to si naposled pamatuju u winXP a tam to bylo zpusobeno vzdycky bud PREHRIVANIM a nebo PAMETI  + spatny disk

lukason1111 #1305 Posted 09 May 2018 - 10:09 AM

    Private

  • Player
  • 14935 battles
  • 3
  • Member since:
    03-07-2013
Ahoj, dneska mě přestalo fungovat ve hře tlačítko shift. Mám na něm nastavený odstřelovací režim. Klávesnicí to není a hru jsem už přeinstaloval. Vůbec nevím čím to je a nikdy jsem takový problém neměl. Všude jinde mě to tlačítko funguje. Díky moc za radu. 

_Gazzkon_ #1306 Posted 09 May 2018 - 10:25 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 23811 battles
  • 858
  • [W-E-L] W-E-L
  • Member since:
    12-13-2013

View Postlukason1111, on 09 May 2018 - 09:09 AM, said:

Ahoj, dneska mě přestalo fungovat ve hře tlačítko shift. Mám na něm nastavený odstřelovací režim. Klávesnicí to není a hru jsem už přeinstaloval. Vůbec nevím čím to je a nikdy jsem takový problém neměl. Všude jinde mě to tlačítko funguje. Díky moc za radu. 

 

Zkus se podívat do nastavení, jestli sis náhodou nepřebindoval sniper mod na jinou klávesnici.

lukason1111 #1307 Posted 09 May 2018 - 10:45 AM

    Private

  • Player
  • 14935 battles
  • 3
  • Member since:
    03-07-2013
Ne tím to není. Já tam jinou klávesu vložit můžu a potom mi sniper mod jde. Teď už  mi ani nejde tam zvolit shift jako klavesu pro sniper mod, když ho zmáčku, tak se nic nestane.  

c4p4rt #1308 Posted 09 May 2018 - 06:30 PM

    Private

  • Player
  • 23085 battles
  • 10
  • Member since:
    01-27-2014

mám stejný problém, nefunguje mi SHIFT.

Nemám to přebindované ani nic podobného, prostě nejde klávesa SHIFT nikam nabidnovat.

Vážně by mě zajímalo, co se zase od včerejška muselo měnit, že to dneska najednou nejde, zvlášť když jsem se tak těšil na frontovku, ale tento "detail" mě absolutně znechutil hraní, protože hraju jako opice.

Je nějaká šance, že to opravíte co nejdříve, PROSÍM ?



c4p4rt #1309 Posted 09 May 2018 - 07:05 PM

    Private

  • Player
  • 23085 battles
  • 10
  • Member since:
    01-27-2014
tak to vypadá, že to má něco společného s discordem, jakmile ho vypnu a nahodím znovu WoT tak SHIFT ožije

c4p4rt #1310 Posted 09 May 2018 - 07:19 PM

    Private

  • Player
  • 23085 battles
  • 10
  • Member since:
    01-27-2014

View Postc4p4rt, on 09 May 2018 - 06:05 PM, said:

tak to vypadá, že to má něco společného s discordem, jakmile ho vypnu a nahodím znovu WoT tak SHIFT ožije

 

stačí vypnout discord overlay v nastavení DISCORDu a jede to, tímto se omlouvám WG za inzult :)

pedlux #1311 Posted 09 May 2018 - 08:06 PM

    Private

  • Player
  • 5710 battles
  • 6
  • Member since:
    04-17-2015

Dobrý večer, chcel by som sa spýtať hrám wot už asi 3 roky ale zatiaľ sa mi toto nestalo. Dnes ked som zapol hru a vosiel som do prvej bitvy nefungoval mi shift na vedsi zoom. shift v hre vobec nereaguje ani lavý ani pravý skúsal som ho zmenit ovladanie klikol som na zoom a klikal som na shift ale nic skusal som aj druhy ale nic ostatne klavesy funguju vyskusal som aj druhu klavesnicu no bez vysledku mimochodom vo windowse na internete ci v inych hrach mi shift funguje uz som zufali 

dakujem dopredu za radu 



Jeronimo150 #1312 Posted 10 May 2018 - 11:21 AM

    Private

  • Player
  • 22742 battles
  • 4
  • [SAKO] SAKO
  • Member since:
    07-16-2012
Ahoj, chci se zeptat... asi tak po dvou měsících jsem se přihlásil zpět do hry a zjistil jsem, že všechny kredity (stříbrné mince) jsou pryč. Dá se s tím něco udělat? 

ClearEvil #1313 Posted 10 May 2018 - 02:41 PM

    Field Marshal

  • Veteran
  • 14760 battles
  • 12,383
  • Member since:
    01-29-2012
Někdo tu psal, že se mu to stalo po nové aktualizaci. Dej bitvu, mělo by se to pak vrátit. Když ne, kontaktuj podporu.

Kacva_P #1314 Posted 15 May 2018 - 10:17 PM

    Private

  • Player
  • 35517 battles
  • 11
  • [LEO_] LEO_
  • Member since:
    01-29-2012

Ahoj, vyměnil jsem PC a ve hře se mi třepe obraz, zapnul jsem si v nastavení tu tkzv. stabilizaci obrazu půl FPS v pr.. a stejně to není ono. Přeinstaloval jsem grafiku a nic. Poradíte prosím?

 






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users