Jump to content


Potřebuješ poradit? Piš sem


  • Please log in to reply
1643 replies to this topic

Ferenc96 #1581 Posted 17 May 2020 - 09:50 AM

    Sergeant

  • Player
  • 56862 battles
  • 289
  • Member since:
    03-22-2011

View Postkiller_winner_tank, on 17 May 2020 - 08:12 AM, said:

Ahoj nefunguje mi šestý smysl (tá žiarovka)

Pls pomôže mi niekto?

 

až velitele vycvičíš na 100% žárovky, začne fungovat. vzhledem k počtu tvých bitev předpokládám že 100% na ní nemáš. u popisu každýho stylu/perku je napsáno jestli začne fungovat od začátku (a vylepšuje se) nebo až po dosažení 100%, což je právě případ žárovky ...


Edited by Ferenc96, 17 May 2020 - 09:54 AM.


Miri37 #1582 Posted 17 May 2020 - 02:25 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 58736 battles
  • 11,765
  • Member since:
    04-19-2011

View Postkiller_winner_tank, on 17 May 2020 - 08:12 AM, said:

Ahoj nefunguje mi šestý smysl (tá žiarovka)

Pls pomôže mi niekto?

Jednak musíš splňovat toto:

Spoiler

Další podmínky jsou. 

- velitel musí být žijev.

- stroj musí být dostatečně dlouho živej. Ta vlastnost má záměrně několik sekund zpoždění, takže při chcípnutí do 3 sekund po spotu se nestačí aktivovat.



FILANDMANCZ_007 #1583 Posted 21 May 2020 - 07:31 PM

    Private

  • Player
  • 7477 battles
  • 10
  • Member since:
    01-13-2018

Ahoj, potřeboval bych poradit. Od té doby, co mám nový PC, WoTko mi neustále padá. Mám AMD Ryzen 3 s integrovanou grafikou Vega 8. Zkoušel jsem spouštět hru v bezpečné režimu, 32 bitovou verzi, snižoval jsem grafiku na minimální a nakonec i aktualizoval ovladače grafiky. Nic nepomohlo. Odehraju maximálně 1 bitvu a hra spadne. Budu moc rád za každou radu. Mám také velmi buglý obchod.

PS. Píšu také na podporu, ale tam se bojím neúspěchu. Proto píšu i sem. 

 



Sstyx #1584 Posted 22 May 2020 - 10:49 AM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 25199 battles
  • 6,465
  • [BIA] BIA
  • Member since:
    10-05-2014

View PostFILANDMANCZ_007, on 21 May 2020 - 07:31 PM, said:

Ahoj, potřeboval bych poradit. Od té doby, co mám nový PC, WoTko mi neustále padá. Mám AMD Ryzen 3 s integrovanou grafikou Vega 8. Zkoušel jsem spouštět hru v bezpečné režimu, 32 bitovou verzi, snižoval jsem grafiku na minimální a nakonec i aktualizoval ovladače grafiky. Nic nepomohlo. Odehraju maximálně 1 bitvu a hra spadne. Budu moc rád za každou radu. Mám také velmi buglý obchod.

PS. Píšu také na podporu, ale tam se bojím neúspěchu. Proto píšu i sem. 

 

Pokud jsi napsal na support, pak prosím vydrž na jejich odpověď. Ideální by bylo, kdyby jsi k té zprávě připojil i WGCheck, který by mohl pomoci odhalit, kde se daný problém nachází.



Johana_Force #1585 Posted 25 May 2020 - 06:17 PM

    Private

  • Player
  • 23684 battles
  • 2
  • [-SUD-] -SUD-
  • Member since:
    12-28-2017

Replay Compatibility Pack ?

Kde ho prosím najdu ? Co jsem tady našel, bylo vše 4 až 8 let staré a odkazy také nefunkční ! 

- Mám Replaye od 1.6 do 1.9, kde pro ně seženu nějakého manažera pro přehrání ? 

Předem moc díky !

17:23 Added after 5 minute

View PostFILANDMANCZ_007, on 21 May 2020 - 07:31 PM, said:

Ahoj, potřeboval bych poradit. Od té doby, co mám nový PC, WoTko mi neustále padá. Mám AMD Ryzen 3 s integrovanou grafikou Vega 8. Zkoušel jsem spouštět hru v bezpečné režimu, 32 bitovou verzi, snižoval jsem grafiku na minimální a nakonec i aktualizoval ovladače grafiky. Nic nepomohlo. Odehraju maximálně 1 bitvu a hra spadne. Budu moc rád za každou radu. Mám také velmi buglý obchod.

PS. Píšu také na podporu, ale tam se bojím neúspěchu. Proto píšu i sem. 

 

Podobný problém s padáním hry mám také, navíc se mi už párkrát stalo, že nepřátelský tank, 

byl přímo vedle mně a já ho vůbec neviděl, nebo na mně mířil a spadla mi hra. 

- Nejsou to nějaké nové zahlcovací Cheaty ?



007_Svk #1586 Posted 28 May 2020 - 02:38 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 80999 battles
  • 560
  • [HSNT] HSNT
  • Member since:
    05-10-2011

View PostJohana_Force, on 25 May 2020 - 05:17 PM, said:

Replay Compatibility Pack ?

Kde ho prosím najdu ? Co jsem tady našel, bylo vše 4 až 8 let staré a odkazy také nefunkční ! 

- Mám Replaye od 1.6 do 1.9, kde pro ně seženu nějakého manažera pro přehrání ? 

Předem moc díky !

17:23 Added after 5 minute

Podobný problém s padáním hry mám také, navíc se mi už párkrát stalo, že nepřátelský tank, 

byl přímo vedle mně a já ho vůbec neviděl, nebo na mně mířil a spadla mi hra. 

- Nejsou to nějaké nové zahlcovací Cheaty ?

ci zahlcovacie  city ? nie to nie je v tejto hre mozne , v tejto hre nie su mozne ziadne city to da  predsa rozum



Pete2437 #1587 Posted 03 June 2020 - 08:08 PM

    Corporal

  • Player
  • 48841 battles
  • 199
  • [_NNN_] _NNN_
  • Member since:
    03-18-2014

Ahoj komunito,

 

dokážete mi prosím někdo poradit, jak mám pochopit následující screen? Dle fragmentů mi má scházet 14% tedy 34k zkušáků na desítkové WZto. Ale dle tohoto screenu mi chybí o dost více, konkrétně 30% a 73k zkušáků, jak je to možné a co je pravda?



rejnok1 #1588 Posted 04 June 2020 - 06:20 AM

    Colonel

  • Player
  • 27670 battles
  • 3,789
  • [PRASE] PRASE
  • Member since:
    06-28-2013

Jestli se nepletu, tak plány ti odemykaji jen tak. Pro výzkum tanku, ale musíš mít vyzkoumane i moduly před ním. Takže u WZ tam je dělo. Bez toho tank neodemknes. Zkus secist nevyzkoumane moduly. Kolik to je zkušeností? 

 

Edit: Já psal příspěvek z 9 na 10. Nicméně platí, že zkus spočítat chybějící XP na vyzkoumání modulů

 

 

 


Edited by rejnok1, 04 June 2020 - 08:13 AM.


Pete2437 #1589 Posted 04 June 2020 - 09:37 PM

    Corporal

  • Player
  • 48841 battles
  • 199
  • [_NNN_] _NNN_
  • Member since:
    03-18-2014

View Postrejnok1, on 04 June 2020 - 06:20 AM, said:

Jestli se nepletu, tak plány ti odemykaji jen tak. Pro výzkum tanku, ale musíš mít vyzkoumane i moduly před ním. Takže u WZ tam je dělo. Bez toho tank neodemknes. Zkus secist nevyzkoumane moduly. Kolik to je zkušeností? 

 

Edit: Já psal příspěvek z 9 na 10. Nicméně platí, že zkus spočítat chybějící XP na vyzkoumání modulů

 

 

 

Ale v linii z 9 na 10 je jen dělo za 57k, které jsem už odemkl za volné, jiná překážka není. Moduly vyzkoumatelné na devítku, které nejsou v přímé linii na desítku, se přece do toho nemohou počítat, nebo je od posledního updatu nějaká změna?



czstella #1590 Posted 05 June 2020 - 09:04 PM

    Private

  • Player
  • 18425 battles
  • 3
  • Member since:
    11-07-2012

Zdarec mám takovej problém ale asi spíš na technickou podporu hry. Nikde jsem nenašel kontakt na tu podporu tak to zjusím tady.

Koupil jsem stavebnici od COBI serie WOT s bonusovým kodem na aktivaci 3 premiových dnů plus nějaký další drobnosti. Ale po zadání kodu píše že je neplatný...

Dá se s tím něco dělat?

 



rejnok1 #1591 Posted 06 June 2020 - 01:31 PM

    Colonel

  • Player
  • 27670 battles
  • 3,789
  • [PRASE] PRASE
  • Member since:
    06-28-2013

https://eu.wargaming...ducts/wot/help/

 

Každopádně je zajímavé, že ti neporadí CM nebo moderátoři fóra. Toto by mělo být jejich denním chlebem, bohužel asi mají na starosti jiné, důležitější věci


Edited by rejnok1, 06 June 2020 - 01:33 PM.


czstella #1592 Posted 07 June 2020 - 07:56 PM

    Private

  • Player
  • 18425 battles
  • 3
  • Member since:
    11-07-2012

View Postrejnok1, on 06 June 2020 - 01:31 PM, said:

https://eu.wargaming...ducts/wot/help/

 

Každopádně je zajímavé, že ti neporadí CM nebo moderátoři fóra. Toto by mělo být jejich denním chlebem, bohužel asi mají na starosti jiné, důležitější věci

Hele díky napsal jsem na tvzj poslaný odkaz a tam to zabralo . Už to funguje dík :)



roman1363 #1593 Posted 15 June 2020 - 08:39 PM

    Private

  • Player
  • 46862 battles
  • 5
  • [_CTJ_] _CTJ_
  • Member since:
    11-17-2014

Ahoj všem, neví prosím někdo jak změnit podsvícení myši konix kx-wot-m-25 dík za jakoukoli odpověď :-)

 



roadyck #1594 Posted 15 June 2020 - 09:39 PM

    Brigadier

  • Player
  • 1088 battles
  • 4,706
  • Member since:
    04-15-2011

View Postroman1363, on 15 June 2020 - 07:39 PM, said:

Ahoj všem, neví prosím někdo jak změnit podsvícení myši konix kx-wot-m-25 dík za jakoukoli odpověď :-)

 


Není to klasický produkt WG?

Když dám vyhledat "konix kx-wot-m-25 manual", tak to najde PRD !!! :facepalm:    :trollface:. Dá se to vůbec měnit? Odkud máš tu informaci, že to jde?



roman1363 #1595 Posted 15 June 2020 - 09:55 PM

    Private

  • Player
  • 46862 battles
  • 5
  • [_CTJ_] _CTJ_
  • Member since:
    11-17-2014

Mám ji z wrgaming storu neví jestli tu můžu napsat odkaz na stránku.JRC nebo popstore

 

Drátová optická myš M-25 Master je určena všem fanouškům masivně multiplayerové akční hry World of Tanks. Myš nabízí celkem sedm tlačítek, čtyři stupně rozlišení pro úpravu citlivosti, několik různých barev podsvícení a její povrch je vyroben z materiálu příjemného na dotek.
 

  • Drátová optická myš.
  • Sedm tlačítek, včetně dvou bočních a tlačítka pro trojité kliknutí.
  • Možnost přepínání mezi čtyřmi přednastavenými rozlišeními: 1000/1500/2000/2500 DPI, s LED ukazatelem aktuálního nastavení.
  • Frekvence dotazování: 500 Hz.
  • Výběr z různých barev podsvícení a svítící logo World of Tanks.
  • Povrch z materiálu jemného na dotek.
  • Opletený kabel o délce 1,8 m s USB konektorem.
  • Kompatibilní s Windows XP/Vista/7/8/10.
  • Tříletá záruka.


roadyck #1596 Posted 18 June 2020 - 04:02 PM

    Brigadier

  • Player
  • 1088 battles
  • 4,706
  • Member since:
    04-15-2011
Výběr z různých barev může také znamenat, že si koupíš myš s vybranou barvou, a ne, že ji budeš moci měnit....možná. Nevím, nikde jsem nenašel manuál. Tys k tomu nic neměl?
15:05 Added after 2 minute
Ten Sturmtiger nemá zoom při zaměřování? Jestli jo, tak mě to nefunguje.

roman1363 #1597 Posted 21 June 2020 - 04:51 PM

    Private

  • Player
  • 46862 battles
  • 5
  • [_CTJ_] _CTJ_
  • Member since:
    11-17-2014
Ne neměl ani na te strance JRC jsem nic nenašel tak smůla ale dík za pozornost. Po úporném hledání jsem našel výrobce ale ovladače pro myš M-25 nejsou jen další řady jako M-35 atd  na jejich stránkách konix-interactive.com/world-of-tanks-range

Edited by roman1363, 22 June 2020 - 09:31 AM.


jaku57 #1598 Posted 30 June 2020 - 11:54 AM

    Sergeant

  • Player
  • 44247 battles
  • 244
  • [SNOUT] SNOUT
  • Member since:
    12-14-2015
Kdysi jsem koupil ruskou Matildu.Nedávno jsem ji prodal s tím,že kdyby jsem ji náhodou zase chtěl tak bude v obnovení tanků.Dnes jsem  nakoukl do obnovení a Matilda v seznamu není.Kam se poděla?

Mr_Missclick #1599 Posted 30 June 2020 - 12:30 PM

    Brigadier

  • Player
  • 18598 battles
  • 4,186
  • [DISS] DISS
  • Member since:
    11-27-2017
Tanky, které je možné pořídit v tech tree za goldy nebo jsou permanentně v prodeji v prémiovém obchodě, je možné obnovit skrz garáž pouze do 3 dnů myslím. Po této době musíš využít Nástroj pro obnovu. Klikni na Vytvořit incident, vyber Matildu v nabídce, napiš nějaký text (je to automatizované;) a odešli. Počítej ale s tím, že musíš mít na účtu dostatek kreditů, a to ve výši prodejní ceny tanku + 10 % přirážky.

jaku57 #1600 Posted 30 June 2020 - 01:36 PM

    Sergeant

  • Player
  • 44247 battles
  • 244
  • [SNOUT] SNOUT
  • Member since:
    12-14-2015
Já ji nechci kupovat jen mě zarazilo,že tam v seznamu prodaných vozidel nyní není a říkal jsem si jestli není po těch šachách co dělali s tankama někde jinde .




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users