Jump to content


Potřebuješ poradit? Piš sem


  • Please log in to reply
1373 replies to this topic

gogocar #21 Posted 30 October 2013 - 11:15 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 33322 battles
  • 305
  • Member since:
    11-03-2012
máš to u každého hráče v detaily uživatele dole v pravo.   :honoring:

Edited by gogocar, 30 October 2013 - 11:15 PM.


ClearEvil #22 Posted 31 October 2013 - 12:43 PM

    Field Marshal

  • Veteran
  • 14812 battles
  • 12,659
  • Member since:
    01-29-2012
Teď je tam ale jen datum, dříve tam byl přesný čas.

Blc #23 Posted 01 November 2013 - 10:30 AM

    Staff Sergeant

  • Beta Tester
  • 22592 battles
  • 368
  • Member since:
    07-27-2010
Koho musím z WG urazit, nebo [Editováno], abych dostal ban na chat ve hře? Už mi nejede mod na vypnutí chatu a číst tam ty siemy a další nesmysly mně [Editováno]. Dík za info.

Edited by ClearEvil, 01 November 2013 - 11:35 AM.
Tento příspěvek byl kvůli porušení pravidel upraven moderátorem. Zároveň bylo odesláno oficiální upozornění. ClearEvil


TankZ3 #24 Posted 01 November 2013 - 09:15 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 42985 battles
  • 691
  • [BIA-] BIA-
  • Member since:
    09-07-2012
ahoj, potřeboval bych poradit jak mam upravit modem na internet aby mi poutěl přes wi-fi plnou rychlost do notebooku když hraju WoT.
protože když někdo začne uploadovat nějaký kraviny na stolnim PC tak mi příšerně vstoupne ping a nedá se hrát. dá se s tím něco dělat ? krom toho pořídit rychlejší internet který sem NEJDE.  dík za pomoc

ufomen400 #25 Posted 04 November 2013 - 11:27 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 12904 battles
  • 84
  • Member since:
    11-09-2012
Ahoj... chci se zeptat, jestle se da nejak zbavit ty hallowinsky garaze(je fakt odporna)... nechci ji a nechce se mi cekat do novyho patche.

Dik..  :honoring:

MarfyArt #26 Posted 04 November 2013 - 11:53 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 14481 battles
  • 418
  • Member since:
    10-19-2012

View Postufomen400, on 04 November 2013 - 11:27 AM, said:

Ahoj... chci se zeptat, jestle se da nejak zbavit ty hallowinsky garaze(je fakt odporna)... nechci ji a nechce se mi cekat do novyho patche.

Dik..  :honoring:
Pravda, na Halloween to byla legrace, ale už je to trochu dlouho. Já tedy předpokládám (doufám), že tu garáž změní teď po ukončení víkendové akce, což je v úterý. Doufejme.

Bouchnimeajatezabiju #27 Posted 05 November 2013 - 02:32 PM

    Corporal

  • Player
  • 20445 battles
  • 112
  • Member since:
    02-27-2012
Na garáž jsou udělané různé skiny, takže jen googlit pánové a budete mít garáž jakou chcete ;)

Iluvatar_SVK #28 Posted 05 November 2013 - 06:58 PM

    Private

  • Player
  • 16342 battles
  • 32
  • [_OS_] _OS_
  • Member since:
    09-18-2012
No takto páni...
Keďže aj mne už akosi vadí, že sa mi v garáži váľa slama a nejaké hnijúce tekvice,
tak som z netu stiahol garáž a nainštaloval som ju...
aké však bolo moje zdesenie, keď po opätovnom zapnutí hry sa na mňa šľabili tie nechutné tekvice?

Tak som sa pozrel na anglickú časť fóra... a našiel som.
  • Takže potrebujete k tomu program na úpravu textových súborov, napr. Notepad++, alebo AkelPAD a podobné.
  • V zložke s hrou nájdite súbor paths.xml, tento otvorte v Notepade++ (alebo v inom, čo máte...), ale najskôr odporúčam urobiť zálohu tohoto súboru
  • V tomto súbore nájdite riadok "<Path>./res/packages/hangar_premium_Halloween.pkg</Path>" (bez úvodzoviek) a vymažte ho
  • Súbor uložte a spustite hru. Už ju máte bez tekvíc... ;-)


ufomen400 #29 Posted 06 November 2013 - 06:08 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 12904 battles
  • 84
  • Member since:
    11-09-2012

View PostIluvatar_SVK, on 05 November 2013 - 06:58 PM, said:

No takto páni...
Keďže aj mne už akosi vadí, že sa mi v garáži váľa slama a nejaké hnijúce tekvice,
tak som z netu stiahol garáž a nainštaloval som ju...
aké však bolo moje zdesenie, keď po opätovnom zapnutí hry sa na mňa šľabili tie nechutné tekvice?

Tak som sa pozrel na anglickú časť fóra... a našiel som.
  • Takže potrebujete k tomu program na úpravu textových súborov, napr. Notepad++, alebo AkelPAD a podobné.
  • V zložke s hrou nájdite súbor paths.xml, tento otvorte v Notepade++ (alebo v inom, čo máte...), ale najskôr odporúčam urobiť zálohu tohoto súboru
  • V tomto súbore nájdite riadok "<Path>./res/packages/hangar_premium_Halloween.pkg</Path>" (bez úvodzoviek) a vymažte ho
  • Súbor uložte a spustite hru. Už ju máte bez tekvíc... ;-)

Dik moc.. mam uklizeno...  :great:

0azu0 #30 Posted 06 November 2013 - 06:45 PM

    Private

  • Clan Diplomat
  • 30282 battles
  • 35
  • [BBB2] BBB2
  • Member since:
    12-21-2012

View PostBlc, on 01 November 2013 - 10:30 AM, said:

Koho musím z WG urazit, nebo [Editováno], abych dostal ban na chat ve hře? Už mi nejede mod na vypnutí chatu a číst tam ty siemy a další nesmysly mně [Editováno]. Dík za info.
myslim ze ked zacnes v garazi v obecnom chate hovorit cesky mas ban na chat za chvilu

Boemanorum #31 Posted 11 November 2013 - 05:28 PM

    Private

  • Player
  • 4650 battles
  • 16
  • Member since:
    04-07-2013
Dobrý den mám prosbu, chtěl bych mod který vykresluje hráče v barvách a píše nad nimi jak na tom jsou a také jiný zaměřovač. Vím že jsem miliontý kdo toto žádá a sám bych i dotázaný mod našel ,ale bohužel jeho instalaci a následné vložení do hry prostě nezvládnu ,je to na mě asi příliš složité. Dalo by se říci ,že počítač umím zapnout spustit hru a vypnout a jakékoliv složitější operace absolutně nezvládám. Dokázal by mi někdo pomoci? Na video jsem koukal ,ale bouhžel ani tak to nezvládnu. :confused:
Předem mnohokrát děkuji

doktortom5 #32 Posted 11 November 2013 - 09:40 PM

    Captain

  • Player
  • 47000 battles
  • 2,429
  • [DLSB] DLSB
  • Member since:
    04-09-2013

View PostBoemanorum, on 11 November 2013 - 05:28 PM, said:

Dobrý den mám prosbu, chtěl bych mod který vykresluje hráče v barvách a píše nad nimi jak na tom jsou a také jiný zaměřovač. Vím že jsem miliontý kdo toto žádá a sám bych i dotázaný mod našel ,ale bohužel jeho instalaci a následné vložení do hry prostě nezvládnu ,je to na mě asi příliš složité. Dalo by se říci ,že počítač umím zapnout spustit hru a vypnout a jakékoliv složitější operace absolutně nezvládám. Dokázal by mi někdo pomoci? Na video jsem koukal ,ale bouhžel ani tak to nezvládnu. :confused:
Předem mnohokrát děkuji
to je tezke ti poradit protoze tech balicku existuje vic a kazdemu sedi neco jineho,ja osobne pouzivam crabtr33 modpack,ten je aspon dle meho nazoru nejpouzivanejsi a nejip dotazeny se vsim vsudy, ktery si muzes stahnout odsud http://forum.worldof...btr33-xvm-pack/
instalace je jednoducha ve stazenem balicku najdes dva adresere res a resmods ktere jen prekopirujes do slozky se hrou standartne hra byva v C:Games/Worldoftanks/,takhle si musis otevrit hru a tam prekopirovat ty dva adresare ktere najdes v tom stazenem archivu,hru musis mit samozrejme vyplou,pokud udelas vse jak mas melo by ti to bez problemu fungovat,ale podle toho co pises ze sotva zapnes hru nevim jestli to zvladnes ale jinak ti poradit nejde

Troppau87 #33 Posted 11 November 2013 - 10:05 PM

    Private

  • Player
  • 7470 battles
  • 10
  • [CZSP] CZSP
  • Member since:
    11-04-2013
Ahoj, potřebuju poradit, jak vypnout ve hře, když hrajeme v četě aby proti našim IV. tankům to házelo VIII., pokud to jde nějak nastavit??

Díky

Elnorka #34 Posted 11 November 2013 - 10:09 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 17246 battles
  • 3,399
  • [PRASE] PRASE
  • Member since:
    02-14-2011
nebrat scouta do caty

falkeee #35 Posted 11 November 2013 - 10:25 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 6493 battles
  • 467
  • Member since:
    09-01-2012

View Postervin_rommel1939, on 11 November 2013 - 10:05 PM, said:

Ahoj, potřebuju poradit, jak vypnout ve hře, když hrajeme v četě aby proti našim IV. tankům to házelo VIII., pokud to jde nějak nastavit??
Tady máš tabulku podle které zjistíš, do jaké bitvy se tvůj tank může dostat. Vždy ber do čety jen ty tanky, které mají stejné maximum ve sloupcích Battle Tier.
Spoiler                     

Edited by falkeee, 11 November 2013 - 10:31 PM.


Boemanorum #36 Posted 11 November 2013 - 10:25 PM

    Private

  • Player
  • 4650 battles
  • 16
  • Member since:
    04-07-2013

View Postdoktortom5, on 11 November 2013 - 09:40 PM, said:

to je tezke ti poradit protoze tech balicku existuje vic a kazdemu sedi neco jineho,ja osobne pouzivam crabtr33 modpack,ten je aspon dle meho nazoru nejpouzivanejsi a nejip dotazeny se vsim vsudy, ktery si muzes stahnout odsud http://forum.worldof...btr33-xvm-pack/
instalace je jednoducha ve stazenem balicku najdes dva adresere res a resmods ktere jen prekopirujes do slozky se hrou standartne hra byva v C:Games/Worldoftanks/,takhle si musis otevrit hru a tam prekopirovat ty dva adresare ktere najdes v tom stazenem archivu,hru musis mit samozrejme vyplou,pokud udelas vse jak mas melo by ti to bez problemu fungovat,ale podle toho co pises ze sotva zapnes hru nevim jestli to zvladnes ale jinak ti poradit nejde


Děkuji za radu právě to zkouším ,jediné co tedy udělám je, že překopíruji tento soubor do hry,alespon tak jsem to pochopil.

doktortom5 #37 Posted 11 November 2013 - 10:34 PM

    Captain

  • Player
  • 47000 battles
  • 2,429
  • [DLSB] DLSB
  • Member since:
    04-09-2013

View PostBoemanorum, on 11 November 2013 - 10:25 PM, said:

Děkuji za radu právě to zkouším ,jediné co tedy udělám je, že překopíruji tento soubor do hry,alespon tak jsem to pochopil.
v podstate ano,stahnes soubor,otevres ve winraru nebo winzipu nebbo proste nejakem archivacnim programu a uvidis tam konkretne v crabtr balicku 3 adresare res,resmods a support,res a resmods  nakopirujes do slozky se hrou(support si nevsimej) musis si rozliknout disk C pak adresar Games a pak adresar Worldoftanks a kdyz to budes mit takhle nachystano tak tam pretahnes ty dva adresare a ono se te to pak zepta jestli prepsat a ty das ano a melo by to byt

Boemanorum #38 Posted 11 November 2013 - 10:34 PM

    Private

  • Player
  • 4650 battles
  • 16
  • Member since:
    04-07-2013
Tak udělal jsem to následujícím postupem : stáhl , rozbalil na plochu a poté dal pravým na myši kopírovat a následně vložit do souboru world of tanks.
Bohužel nic se nestalo ,hra běží v pořádku jen ty mody jaksi nefungují.
Udělal jsem něco špatně?

doktortom5 #39 Posted 11 November 2013 - 10:45 PM

    Captain

  • Player
  • 47000 battles
  • 2,429
  • [DLSB] DLSB
  • Member since:
    04-09-2013

View PostBoemanorum, on 11 November 2013 - 10:34 PM, said:

Tak udělal jsem to následujícím postupem : stáhl , rozbalil na plochu a poté dal pravým na myši kopírovat a následně vložit do souboru world of tanks.
Bohužel nic se nestalo ,hra běží v pořádku jen ty mody jaksi nefungují.
Udělal jsem něco špatně?
udelal,takze jeste jednou,stazeny archiv otevres uvidis res,resmods a support(toho si nevsimej),dale si otevres na disku kde mas ulozenou hru adresar nejspis asi jako vetsina to ma v Games(tuhle slozku otevres) uvidis tam slozku Wolrdoftanks(taky ji otevres) a pak bys tam mel videt uz daleko vic souboru,v tehle fazi to nechas otevrene a z toho archivu vemes slozky res a resmods a nakopirujes do slozky se hrou kterou sis predtim takhle nachystal jak pisu vyse amelo by to byt,jeste se te win zepta ze slozky jiz existuji jestli prepsat a ty das ano nic vic ti poradit takhle uz neumim(kontrola jestli to mas dobre nakopirovane - kdyz otevress slozky games/worldoftanks/resmods/ tak bys tam mel pak videt slozku 0.8.9,xvm a myslim ze 2936 to cislo se muze lisit nejsem si jisty ktere to presne je) snad to zvladnes,jen si musis dat pozor abys to nenakopiroval do jine slozky,coz se ti s nejvetsi pravdepodobnosti stalo a proto ti  to nejde

Edited by doktortom5, 11 November 2013 - 10:47 PM.


Boemanorum #40 Posted 11 November 2013 - 10:47 PM

    Private

  • Player
  • 4650 battles
  • 16
  • Member since:
    04-07-2013
Ještě takhle se zeptám ,když dotyčný odkaz otevřu tak kterou řádku já chci z té nabídky?
Je jich tam osm myslím těch nabídek:
příklad: druhý řádek je odkaz se jménem:
clanicons-full-na20131102.zip NA clan icons




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users