Nowa aktualizacja World of Tanks Assistant jest dostępna dla systemu iOS. Pobierz swoją aplikację!
Pełen tekst wiadomości

Aktualizacja World of Tanks Assistant
Started by Community, Jul 24 2013 09:34 AM
10 replies to this topic
#2 Posted 24 July 2013 - 09:44 AM
Ja mam Androida w smartfonie i jakoś Assistant mi działa bez zarzutu. Ale dobrze, że poprawiono czas połączenia z serwerem, bo czasem mu to schodziło nawet 2-3 minuty.
#4 Posted 24 July 2013 - 09:49 AM
Witam w raz z tym że server gry był wyłączony straciłem 2h konta premium które zakupiłem wczoraj jest możliwość odzyskania go? gdyż od 8 chciałem pograć a tu niespodzianka ...
#5 Posted 24 July 2013 - 09:59 AM
a co z wersją dla Windows Phone? Jak długo będziemy siedzieć na 1.3?
#6 Posted 24 July 2013 - 10:16 AM
Skorpy4, on 24 July 2013 - 09:49 AM, said:
Witam w raz z tym że server gry był wyłączony straciłem 2h konta premium które zakupiłem wczoraj jest możliwość odzyskania go? gdyż od 8 chciałem pograć a tu niespodzianka ...
Prawdopodobnie dostaniesz caly dzien dodatkowo gratis, mialem identyczna sytuacje jak wprowadzali 8.6
A info szybkie nie ma co, aktualizacja Wot assistant była jakiś tydzień temu temu, sam wysyłałem ticketa w tej sprawie
#7 Posted 24 July 2013 - 10:23 AM
Skorpy4, on 24 July 2013 - 09:49 AM, said:
Czas konta premium będzie wydłużony, tak więc nic nie stracisz

Odnośnie Assistanta: jak oceniacie jego użyteczność?
#8 Posted 24 July 2013 - 10:30 AM
Poza brakiem polskiej wersji jest całkiem przydatny. Mogę popatrzeć na swoje marne statystyki, które sa dość czytelne, nawet jak PC albo net nawali.
#9 Posted 25 July 2013 - 09:16 AM
Program przydatny,ale wymaga duzego dopracowania.Przydalyby sie szczegolowe statystki i irytuje ciagle znikanie info o ilosci zlota,sreba i free expa.Oczywiscie nie wspominam juz o braku obrotu ekranu czy mozliwosci powiekszania tekstu....
#10 Posted 25 July 2013 - 09:19 AM
Falathi, on 24 July 2013 - 10:23 AM, said:
Czas konta premium będzie wydłużony, tak więc nic nie stracisz 

Pytasz prywatnie czy służbowo?
Jest to narzędzie, które jest przydatne jak chcesz szybko coś sprawdzić i nie masz kompa. U mnie problemem jest to że mam Lumię i wersje na WP nie wychodzą razem z iOS i Andkiem. Do statystyk czołgów dodałbym opcję wybierania ulubionych czołgów żebym nie musiał się przebijać przez wszystkie jak chciałbym np. porównać tylko medy 8 tieru. Poza tym marzy mi się aby rozszerzyć jego działanie do operacji w garażu. Chciałbym aby była możliwość wykonywania czynności poza klientem gry, czyli np. kupowanie/sprzedawanie czołgów, szkolenie załogi, konwersja xp itp. myślę że już wiesz o co chodzi. Fajnie żeby taka funkcjonalność była też z poziomu przeglądarki na PC. Znając WG - not gonna happen.
#11 Posted 30 July 2013 - 11:12 AM
W Werskji na WP przydała by się jeszcze możliwość sprawdzania statystyk danego czołgu
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users