Jump to content


[INNE][0.9.0] Mod Pack by DjVirusPL 0.9.0 v4 oraz XVM by DjVirusPL 0.9.0 v3 / Instalator / 19.04.201...

virus djviruspl xvm paczka mody zoom mod modpack 9.0 0.9.0

  • Please log in to reply
4293 replies to this topic

TommmiS #81 Posted 28 July 2013 - 09:52 AM

    Private

  • Player
  • 21152 battles
  • 3
  • [PCP-R] PCP-R
  • Member since:
    02-05-2012

View Postwojtekronek, on 26 July 2013 - 01:22 PM, said:

Dj, mozesz mi powiedziec jak dziala znacznik prawidłowego kontowania? Tzn. gdzie sie wyświetla, i jakie info wyświetla?
Który mod jest  od kontowania ??

Edited by TommmiS, 28 July 2013 - 09:53 AM.


DjVirusPL #82 Posted 28 July 2013 - 09:56 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 10953 battles
  • 2,043
  • [_GFE-] _GFE-
  • Member since:
    02-03-2013
MeltyMapProtractorMod - Angle Only 8.7 - Pokazuje jak należy kątować czołg dla uzyskania najgrubszego pancerza.
http://postimg.org/gallery/37jy8iia/
Na samym dole niebieska ramka. Pokazuje aktualną wartość pancerza z przodu i z boku względem przeciwnika.

Edited by DjVirusPL, 28 July 2013 - 09:58 AM.


Szintori #83 Posted 28 July 2013 - 12:28 PM

    Private

  • Player
  • 5359 battles
  • 1
  • Member since:
    04-18-2013
DjVirusPL dzięki bardzo, świetna paczka, idealnie pasuje do moich potrzeb. Trzmaj tak dalej!! + dla Ciebie.

destynity #84 Posted 28 July 2013 - 02:00 PM

    Private

  • Player
  • 6122 battles
  • 1
  • [_CAT_] _CAT_
  • Member since:
    10-11-2011
Czy w modzie znajdują się statystyki graczy ?? chodzi mi o informację w czasie bitwy jak i przed bitwą, oraz ilość procent na zwycięstwo.

DjVirusPL #85 Posted 28 July 2013 - 02:09 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 10953 battles
  • 2,043
  • [_GFE-] _GFE-
  • Member since:
    02-03-2013
Do tego jest xvm,  rowniez do pobrania z tego watku

Piospi #86 Posted 29 July 2013 - 10:03 AM

    Senior Sergeant

  • Beta Tester
  • 21116 battles
  • 698
  • [FAME] FAME
  • Member since:
    11-27-2010
Kapitalna paczka, najlepsza ze wszystkich wg. mnie z tym programem JSGME!


Plusik oczywiście leci :)

czerwonakosc #87 Posted 30 July 2013 - 03:45 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 10649 battles
  • 32
  • [DPOL] DPOL
  • Member since:
    02-03-2013
Wszystko super DjVirus ale jeszcze jakbyś odpowiedni XVM podał do pobrania to było by super i jeszcze jedno mam pytanie, bo usunąłem to location...... ale nadal mam 2 rzędy czołgów a chcę mieć jeden??

DjVirusPL #88 Posted 30 July 2013 - 04:07 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 10953 battles
  • 2,043
  • [_GFE-] _GFE-
  • Member since:
    02-03-2013
Xvm. Podalem przeciez.  Jest na stronie, pierwszej tego tematu.  W jaki sposob usunales?  Aby wyłączyć mod nalezy go w jsgme przeniesc na. Lewo.

czerwonakosc #89 Posted 30 July 2013 - 04:25 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 10649 battles
  • 32
  • [DPOL] DPOL
  • Member since:
    02-03-2013
Tak zrobiłem a nic to nie dało już kilka razy próbowałem,....

DjVirusPL #90 Posted 30 July 2013 - 04:31 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 10953 battles
  • 2,043
  • [_GFE-] _GFE-
  • Member since:
    02-03-2013
Musi to być jakis indywidualny przupadek. Wejdz do katalogu res_mods i skasuj zawartosc folderu 0.8.7. Nastepnie zainstaluj paczke neszcze raz. Podczas wyboru modow nie wybieraj tego ktorego nie chcesz.Przenosiles na lewo podczas gdy gra byla wyłączona? Wystepowal jakis blad? Mod przenosil sie na lewo?

Edited by DjVirusPL, 30 July 2013 - 05:10 PM.


czerwonakosc #91 Posted 30 July 2013 - 05:36 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 10649 battles
  • 32
  • [DPOL] DPOL
  • Member since:
    02-03-2013
Nie, normalnie się przenosił na lewo bez problemu i tam pozostaje ale mimo tego w grze nadal są 2 rzędy, ale to nic wykasuje res_mods i spróbuję od nowa...

DjVirusPL #92 Posted 30 July 2013 - 06:18 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 10953 battles
  • 2,043
  • [_GFE-] _GFE-
  • Member since:
    02-03-2013
U mnie dziala to bez problemu,  nikt tez nie zglaszal takiego bledu przed Tobą.

czerwonakosc #93 Posted 31 July 2013 - 10:38 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 10649 battles
  • 32
  • [DPOL] DPOL
  • Member since:
    02-03-2013
Ok zrobiłem od nowa wszystko i działa, ale jeszcze amły problem, jak zmienić aby pokazywało szanse jakgdyby od 0-100 wcześniej miałem wynik 47 a teraz 1031 czy jakoś tak, trzeba coś zmienić w tym pliku XVM  w gui/flash??

DjVirusPL #94 Posted 31 July 2013 - 10:52 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 10953 battles
  • 2,043
  • [_GFE-] _GFE-
  • Member since:
    02-03-2013
Config XVM pokazuje Efficiency Rating. Nigdy nie miałem takiej potrtzeby, Większość graczy uzywa 4 cyfrowych WN6, WN7, EFI.
PLIK XVM.xvmconf
// Display format for the left Players Panel (macros allowed, see readme-en.txt)
"formatLeft": "{{vehicle}} <font face='Consolas' size='12'><font color='{{c:kb}}'>{{kb:3}}</font> <font color='{{c:eff}}'>{{eff}}</font> <font color='{{c:rating}}'>{{rating}}</font></font>",
// Display format for the right Players Panel (macros allowed, see readme-en.txt)
"formatRight": "<font face='Consolas' size='12'><font color='{{c:rating}}'>{{rating}}</font> <font color='{{c:eff}}'>{{eff}}</font> <font color='{{c:kb}}'>{{kb:3}}</font></font> {{vehicle}}"
Spoiler                     
Wstaw tam tagi jakie Cie interesują
{{xeff}} - XVM Scale for efficiency (values 00-99, XX for Tops)
  {{xwn}} - XVM Scale for WN6 (values 00-99, XX for Tops)
Zamiast EFI

Edited by DjVirusPL, 31 July 2013 - 11:05 AM.


czerwonakosc #95 Posted 31 July 2013 - 11:50 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 10649 battles
  • 32
  • [DPOL] DPOL
  • Member since:
    02-03-2013
Kurde nie łapię się w tym za bardzo, byłbym bardzo wdzięczny gdybyś to zmienił i wstawił pliczek do ściągnięcia ;-) nie chcę pomotać tam...

majorzu #96 Posted 31 July 2013 - 01:08 PM

    Private

  • Player
  • 11735 battles
  • 8
  • [RUTHS] RUTHS
  • Member since:
    12-30-2012

View Postczerwonakosc, on 31 July 2013 - 11:50 AM, said:

Kurde nie łapię się w tym za bardzo, byłbym bardzo wdzięczny gdybyś to zmienił i wstawił pliczek do ściągnięcia ;-) nie chcę pomotać tam...

A może niech przyjedzie do Ciebie do domu Ci zainstalować? Ogarnijcie się.

Virus, great job.

DjVirusPL #97 Posted 31 July 2013 - 01:25 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 10953 battles
  • 2,043
  • [_GFE-] _GFE-
  • Member since:
    02-03-2013
Kazde eff zmien na xeff lub xwn - zalezyczy chcesz efi czy wn6. Edytuj plik notatnikiem lub notatnikiem++. Nie uzywaj wordpada czy Worda.Major. Moze zrobie jakies tour the Pologne po ojczyznie i poinstaluje mody :-)  zawsze jakas okazja do picia :-)

Edited by DjVirusPL, 31 July 2013 - 01:28 PM.


majorzu #98 Posted 31 July 2013 - 01:35 PM

    Private

  • Player
  • 11735 battles
  • 8
  • [RUTHS] RUTHS
  • Member since:
    12-30-2012
No dobra, to wpadaj ze swoimi modami.

miesny_jez #99 Posted 31 July 2013 - 01:38 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 9343 battles
  • 39
  • [_GFE-] _GFE-
  • Member since:
    03-22-2012
Zamiast bawić się w notatniku, łatwiej konfigurować XVM tym : http://www.modxvm.co...uration-editor/

czerwonakosc #100 Posted 31 July 2013 - 03:03 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 10649 battles
  • 32
  • [DPOL] DPOL
  • Member since:
    02-03-2013
Ok to pierwszy etap u mnie Virus, wrzucam flachę do lodówki ;D





Also tagged with virus, djviruspl, xvm, paczka, mody, zoom, mod, modpack, 9.0, 0.9.0

44 user(s) are reading this topic

4 members, 40 guests, 0 anonymous users


    hibiskus12345, divxol, Prescot, seerox