Jump to content


[INNE][0.9.1] Mod Pack by DjVirusPL 0.9.1 v3 oraz XVM by DjVirusPL 0.9.1 v1 / Instalator / 20.06.201...

virus djviruspl xvm paczka mody zoom mod modpack 0.9.1 0.9

  • Please log in to reply
5398 replies to this topic

xDEMON93x #2381 Posted 13 February 2014 - 07:19 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 17082 battles
  • 43
  • [2DPA] 2DPA
  • Member since:
    02-01-2011

{lang:macro__view_post}DjVirusPL, on 13 February 2014 - 05:04 AM, said:

 

Ps. Z GÓRY ZAZNACZAM ŻE NIE MIAŁEM KIEDY ZROBIĆ DOKŁADNYCH TESTÓW!

 

 

Spokojnie gracze zrobią testy i będzie żyło się lepiej :izmena:



KRZAQ485 #2382 Posted 13 February 2014 - 08:57 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 13721 battles
  • 16
  • [PAB-C] PAB-C
  • Member since:
    05-01-2012

Cześć , mam 3 pytania .

1. Czy da się w przebiegu służby zmienić wyświetlaną wartość wn8 na wn6?

2. Podczas bitwy zamiast wyświetlanej wartości effi zmienić na wn6?

3. Czy da sie doinstalować mod pokazujący wyniki sesji?

 



Gril_on_Board666 #2383 Posted 13 February 2014 - 09:03 AM

    Sergeant

  • Player
  • 39577 battles
  • 273
  • Member since:
    05-11-2012

mógłby mi ktos podeslac plik do celownika jimbo na wychyl dziala na arcie i td?

 



maveric3000 #2384 Posted 13 February 2014 - 09:58 AM

    Private

  • Player
  • 8613 battles
  • 5
  • Member since:
    12-09-2013

{lang:macro__view_post}aleksanderTI, on 12 February 2014 - 08:54 PM, said:

Witam. Czy po instalacji tej paczki podczas wczytywania nowych map gra wychodzi do pulpitu. Wiekszosc modow tak ma. Jak jest z tym? Pizdrawiam

 

U mnie akurat na wczytywaniu nowych map gre wywalalo do Windowsa, narazie jade na innym xvm i czekam na stabilna



Zmati69 #2385 Posted 13 February 2014 - 10:03 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 4799 battles
  • 17
  • Member since:
    12-07-2013

{lang:macro__view_post}maveric3000, on 13 February 2014 - 09:58 AM, said:

 

U mnie akurat na wczytywaniu nowych map gre wywalalo do Windowsa, narazie jade na innym xvm i czekam na stabilna


Jeżeli dotyczy to tylko XVM to coś jest chyba u Ciebie na kompie złe. Bo u mnie normalnie chodzi

 



DjVirusPL #2386 Posted 13 February 2014 - 10:50 AM

    First Sergeant

  • Community Contributor
  • 11624 battles
  • 2,393
  • [-GFE-] -GFE-
  • Member since:
    02-03-2013

{lang:macro__view_post}xDEMON93x, on 13 February 2014 - 06:19 AM, said:

 

 

Spokojnie gracze zrobią testy i będzie żyło się lepiej :izmena:

 

Widzisz sprawa jest prosta. Moge Wam niczego nie dawać i samemu z moim klanem testować każdą nową paczkę po 2 tygodnie przed publikacją lub po krótkich testach wysłać to co wydsaje mi się że działa, następnie poprawić błędy jeśli ktoś jakieś znajdzie.

 

Jeżeli ktoś chce stabilną paczkę, powinien poczekać 2 tyg od wprowadzenia nowej aktualizacji, wtedy wszystko powinno byc w 100% zrobione.

 

Ps. Właśnie wgrywam na serwery v2.



arczi1969 #2387 Posted 13 February 2014 - 11:09 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 9479 battles
  • 173
  • [PSPG] PSPG
  • Member since:
    02-23-2012

Witaj DJ

Patrze tak na te wszystkie posty i zastanawiam się skąd u ciebie cierpliwość chłopie !!

Parę osób robi dobrą robotę testując i zamieszczając uwagi ale reszcie powinno się zakazać dostępu do tej strony...

Faktem jest ,że ja bez twoich modów gry nawet nie odpalam ale mam jakiś szacunek i mordę trzymam w kubeł....

Tak się zastanawiam czy nie powinieneś sprzedawać swoich pomysłów gdzieś na allegro :)

Ludzie jak za coś zapłacą mają jakiś szacun, a jak za darmo to z naszą narodową mentalnością zawsze będziemy o drobny jakiś szczegół płakuniać... :)

Póki co jeszcze raz dzięki za twój CZAS  I WYROZUMIAŁOŚĆ -pozdrawiam

 

 



Out2 #2388 Posted 13 February 2014 - 11:11 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 5449 battles
  • 10
  • Member since:
    02-13-2012

{lang:macro__view_post}DjVirusPL, on 13 February 2014 - 05:04 AM, said:

(...)

 

{lang:macro__view_post}MoFi34, on 12 February 2014 - 06:18 PM, said:

i jeszcze 1 pytaie jak zmienic bo jak mnie zabija mam bardzo wysoko kamere w gorze dlaczego tak jestg ?

 

Nie wiem, szukam rozwiązania. Jak ktos znajdzie to proszę o kontakt.

(...)

 

Niestety wynika to z maksymalnego oddalenia w trybie gry arcade, więc chyba nie da się zrobić, by z chwilą śmierci oddalenie było mniejsze. Jeżeli ktoś nie potrzebuje dużego oddalenia w tym trybie gry, w pliku poliroid_settings.xml wystarczy zmniejszyć maksymalną wartość parametru arcade_mode_distance na np. 50.



Balcer_pl #2389 Posted 13 February 2014 - 11:15 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 5433 battles
  • 23
  • [-SBS-] -SBS-
  • Member since:
    02-27-2012

{lang:macro__view_post}arczi1969, on 13 February 2014 - 11:09 AM, said:

Witaj DJ

Patrze tak na te wszystkie posty i zastanawiam się skąd u ciebie cierpliwość chłopie !!

Parę osób robi dobrą robotę testując i zamieszczając uwagi ale reszcie powinno się zakazać dostępu do tej strony...

Faktem jest ,że ja bez twoich modów gry nawet nie odpalam ale mam jakiś szacunek i mordę trzymam w kubeł....

Tak się zastanawiam czy nie powinieneś sprzedawać swoich pomysłów gdzieś na allegro :)

Ludzie jak za coś zapłacą mają jakiś szacun, a jak za darmo to z naszą narodową mentalnością zawsze będziemy o drobny jakiś szczegół płakuniać... :)

Póki co jeszcze raz dzięki za twój CZAS  I WYROZUMIAŁOŚĆ -pozdrawiam

 

 


Dokładnie tak. Jak by mieli położyć stówkę za taki mod to jeździliby bez moda i też byłoby zarąbiście :) A jak za darmola to mają problem tego typu, że ich załoga po śmierci leci z kamerą do nieba :) Pracuj spokojnie DjVirusPL i ogarnij tyle ile można i będzie super. I tak to wszystko jak na razie jest expresem robione za co dziękujemy bo na prawdę z tą paczką się przyjemniej gra. Ja tam mogę czekać. Grałem wiele godzin nie wiedząc, że są jakiekolwiek mody więc przeżyję czekanie np. miesiąca. Na razie to co działa wystarcza. Na resztę fixów można poczekać. 



eriminator16 #2390 Posted 13 February 2014 - 11:18 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 18935 battles
  • 23
  • [OPL] OPL
  • Member since:
    03-20-2012

wprowadzisz albo zrobisz moda który będzie w zestawie  DjVirusPL 8.11 v1 na czas kapowania bazy i przejęcia jej

zeby można było go używać bez konieczności instalowania XVM >?

cze bedziesz wprowadzał moda na zmiany dzięku nakładki typu król julian czy pingwiny z madagaskaru>?

rozszerzysz skórki na więcej czołgów >?

 

z góry dzieki i polecam twoje mody :D

 



z0ltan #2391 Posted 13 February 2014 - 11:18 AM

    Private

  • Player
  • 3514 battles
  • 4
  • Member since:
    12-01-2013

Block Quote

Jeżeli ktoś chce stabilną paczkę, powinien poczekać 2 tyg od wprowadzenia nowej aktualizacji, wtedy wszystko powinno byc w 100% zrobione.

 

Dzięki wielkie za robotę! Wykorzystanie JSGME - super :)

I fajnie że wrzucasz betawersje - przynajmniej jest w czym dłubać.

Btw w nocy xvm 5.1 wyszło ale chyba nadal nie ma otrzymanych obrażeń. W wersij dla 8.10 używałem kodos minimap + hitlog+ dmg otrzymany (od kogo ile razy i z jakiej pestki), ale w 8.11 wot sie wiesza na starcie z tamtym modem. Damage Panel Zayas za dużo zmienia dla tego wolałem kodos w wersji bez przemeblowania HUDa. Może mi się uda użyć Damage Announcer który precyzyjnie podaje w okienku czata obrażenia otrzymane  bez zmiany dmg panelu wykorzystać do wyświetlania loga z otrzymanych orbażeń..

 

A juzerów którzy wymagają za darmo żebyś po nocach robił paczki dzień po apdejcie.. musisz polubić:) taki świat niestety ;P



eriminator16 #2392 Posted 13 February 2014 - 11:19 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 18935 battles
  • 23
  • [OPL] OPL
  • Member since:
    03-20-2012
.

Edited by eriminator16, 13 February 2014 - 11:21 AM.


Korzenny #2393 Posted 13 February 2014 - 11:31 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 9159 battles
  • 30
  • Member since:
    04-08-2012
Nie jestem mocny w modach i xvmach dlatego prosze o pomoc małą... Jak zlikwidować to irytujące oddalenie po zniszczeniu?

lipasso #2394 Posted 13 February 2014 - 11:34 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 13208 battles
  • 95
  • [TOCC] TOCC
  • Member since:
    02-29-2012

{lang:macro__view_post}koszyk9, on 12 February 2014 - 08:03 PM, said:

Ale pamiętaj, że Polak nigdy nie będzie zadowolony i wiecznie będzie krytykował i zadawał głupie pytania. Dla przykładu podam że na amerykańskim forum w takim samym  temacie jak ten jest zaledwie 30 stron postów......u nas 120.....

 

Jak Ci tak nie pasuje ta Polskość to zrób wypad...  i nie zaśmiecaj tego forum, bo to przez takich jak Ty "geniuszy" - "filozofów" się ono rozrasta...



maveric3000 #2395 Posted 13 February 2014 - 11:52 AM

    Private

  • Player
  • 8613 battles
  • 5
  • Member since:
    12-09-2013

{lang:macro__view_post}Zmati69, on 13 February 2014 - 10:03 AM, said:


Jeżeli dotyczy to tylko XVM to coś jest chyba u Ciebie na kompie złe. Bo u mnie normalnie chodzi

 

 

nie sadze zeby u mnie bylo cos nie tak skoro na XVM od Aslains wczytuje mi nowe mapy a od Virusa wywale gre to sam nie wiem co moze byc nie tak, a gre do 8.11 istalowalem na nowo lacznie z usunieciem wpisow z rejestru wersji 8.10, wpierw myslalem ze moze mody cos blokuja i tylko je odinstalowalem ale przy samym XVM dalej to samo, dopiero po zmianie na inny problem zniknal

 

zreszta tak zachwalali nowa aktualizacje 8.11 ale jak dla mnie to kaszane zrobili i tyle...

 

 


Edited by maveric3000, 13 February 2014 - 11:57 AM.


Andrzej_Bar #2396 Posted 13 February 2014 - 11:55 AM

    Private

  • Player
  • 6590 battles
  • 8
  • [-G13-] -G13-
  • Member since:
    08-19-2013
U mnie działa ok

BLS19 #2397 Posted 13 February 2014 - 11:57 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 25977 battles
  • 183
  • Member since:
    06-12-2011

Lipasso -  ogarnij bajerę !
 Ilość głupich postów w tym wątku naprawdę woła o pomstę do nieba.

Nie dziwię się DJ Virusowi, że czasami ma dosyć tych bzdetów.

Dlatego warto czasami ludzi "wyprostować"

TO raz.

 

A dwa .

DJVirus nie jest autorem zamieszczonych w jego paczce modów.

On zbiera je do kupy i za pomocą prostego instalatora tworzy całość.

Dlatego jego paczka uzależniona jest od tego jak , kiedy i czy w ogóle twórcy modów nadąża za nowymi patchami.

 

Jeśli nie pojawiły się jeszcze uaktualnienia do modów, Twórca paczki nic nie może w tej kwestii zrobić.

Niestety wiele osób tego nie rozumie.

 



b_olton #2398 Posted 13 February 2014 - 11:57 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 14166 battles
  • 55
  • Member since:
    07-03-2013
witam ,może ktoś podesłać poliroid_settings z celownika \Zoom 50x + Jimbo + NoShadow + ZoomOut + ProArty 8.11\gui...przypadkowo przy zmianie parametrów skasowałem kopię i mam mały problem z prezywróceniem oryginału...z góry dziękuję...

maveric3000 #2399 Posted 13 February 2014 - 12:06 PM

    Private

  • Player
  • 8613 battles
  • 5
  • Member since:
    12-09-2013

{lang:macro__view_post}BLS19, on 13 February 2014 - 11:57 AM, said:

Lipasso -  ogarnij bajerę !
 Ilość głupich postów w tym wątku naprawdę woła o pomstę do nieba.

Nie dziwię się DJ Virusowi, że czasami ma dosyć tych bzdetów.

Dlatego warto czasami ludzi "wyprostować"

TO raz.

 

A dwa .

DJVirus nie jest autorem zamieszczonych w jego paczce modów.

On zbiera je do kupy i za pomocą prostego instalatora tworzy całość.

Dlatego jego paczka uzależniona jest od tego jak , kiedy i czy w ogóle twórcy modów nadąża za nowymi patchami.

 

Jeśli nie pojawiły się jeszcze uaktualnienia do modów, Twórca paczki nic nie może w tej kwestii zrobić.

Niestety wiele osób tego nie rozumie.

 

 

zgodze si z tym bo najprosciej niektorym narzekac,ale zaden ku..a nie posprawdza czegos sam tylko pisze a jak zmienic to a jak tamto, dwa dni po nowej aktualizacji i sraja sie jak by im sie swiat zawalil bo ciezko poczekac cierpliwie to jest tylko Virusa dobra wola ze robi to by ulatwic gre ale tak jak piszesz niektorzy nie rozumieja, a njbardzie wku...ce jest to ze nie czytaja calego tematu tylko wala post po poscie bo tak jest im najlatwiej...

 

ja tam jade narazie bez dodatkow na czystej grze


Edited by maveric3000, 13 February 2014 - 12:10 PM.


Chris563 #2400 Posted 13 February 2014 - 12:44 PM

    Sergeant

  • Player
  • 16620 battles
  • 268
  • [BOG] BOG
  • Member since:
    06-30-2012

{lang:macro__view_post}eriminator16, on 13 February 2014 - 12:18 PM, said:

wprowadzisz albo zrobisz moda który będzie w zestawie  DjVirusPL 8.11 v1 na czas kapowania bazy i przejęcia jej

zeby można było go używać bez konieczności instalowania XVM >?

cze bedziesz wprowadzał moda na zmiany dzięku nakładki typu król julian czy pingwiny z madagaskaru>?

rozszerzysz skórki na więcej czołgów >?

 

z góry dzieki i polecam twoje mody :D

 

Wgraj te mody sobie sam i będziesz miał co i jak chcesz, przecież gdyby Virus miał robić mody pod  każdego to powinien brać za to $$$ żeby nie musieć iść do pracy, a i tak by mu czasu nie wystarczyło.

{lang:macro__view_post}Korzenny, on 13 February 2014 - 12:31 PM, said:

Nie jestem mocny w modach i xvmach dlatego prosze o pomoc małą... Jak zlikwidować to irytujące oddalenie po zniszczeniu?

Najprościej wywal wszystkie mody, a tak na poważnie to wklejaj mody pojedynczo i sprawdź który za to jest odpowiedzialny.







Also tagged with virus, djviruspl, xvm, paczka, mody, zoom, mod, modpack, 0.9.1, 0.9

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users