Jump to content


[INNE][0.9.15.1.1] Mod Pack by DjVirusPL 0.9.15.1.1 v7 oraz XVM by DjVirusPL 0.9.15.1.1 v3 / Instala...

virus djviruspl xvm paczka mody mod modpack 9.15 9.15.1.1 0.9.15.1.1

  • Please log in to reply
13629 replies to this topic

Kouczor #13621 Posted 26 August 2016 - 06:37 PM

    Private

  • Player
  • 4179 battles
  • 2
  • [ROS-T] ROS-T
  • Member since:
    09-08-2014
Sterowniki najnowsze. Aktualizowane średnio raz w miesiącu. "Cap Circle" nie włączony i nigdy nie włączony ;). Kiedyś były mniejsze, po zainstalowaniu V7 nieznacznie się powiększyły. W sumie dziwne, na mini mapie tego nie widać. 

DjVirusPL #13622 Posted 26 August 2016 - 08:06 PM

    Brigadier

  • Community Contributor
  • 17541 battles
  • 4,235
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013
Cóż,  ciezko mi stwierdzić bo u mnie tego nie ma.  Wylacz mody z fps w nazwie,  jak to nie pomoże to sprawdz inne

Dragons126 #13623 Posted 26 August 2016 - 08:31 PM

    Private

  • Player
  • 5751 battles
  • 3
  • Member since:
    02-26-2012
Ktoś powie mi od ilu bitew xvm wyświetla wn8? Bo narazie na nowym koncie nie widać tego tak samo jak ilości bitew i % zwycięstw

DjVirusPL #13624 Posted 26 August 2016 - 09:35 PM

    Brigadier

  • Community Contributor
  • 17541 battles
  • 4,235
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013
Średnio od 100

jarogiga #13625 Posted Yesterday, 05:02 PM

    Private

  • Player
  • 6110 battles
  • 15
  • Member since:
    01-21-2015
czesc jak usunąć xvm

Misiek55355 #13626 Posted Yesterday, 05:54 PM

    Private

  • Player
  • 7814 battles
  • 18
  • [TEE] TEE
  • Member since:
    06-14-2014
instrukcja w pierwszym poście :facepalm:

manki2002 #13627 Posted Yesterday, 06:12 PM

    Private

  • Player
  • 2930 battles
  • 1
  • [P-O-D] P-O-D
  • Member since:
    01-20-2013
Siemanko jak włączyć przeglądarke w grze?
 

DjVirusPL #13628 Posted Yesterday, 07:37 PM

    Brigadier

  • Community Contributor
  • 17541 battles
  • 4,235
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013
W garazu po prawej stronie.

Whizkid1991 #13629 Posted Yesterday, 08:57 PM

    Private

  • Player
  • 2100 battles
  • 1
  • Member since:
    01-28-2013

Witam 

Mam problem z modem. Kiedy biorę zoom nie jest tak jak kiedyś, że stopniowo mi przybliża jak scroluje tylko od razu bierze na przybliżenie maksymalne "x30" a jak oddalam to na dalszy plan od razu a nie powoli. Nie umiem sobie z tym poradzić. Po wyłączeniu moda z zoomem x30 jest tak samo tylko dojeżdża do max x8 i maksymalnie także oddala. Niby jest w tym modzie z zoomem NoScroll ale nie działa :/ 

Proszę o pomoc bo grać się nie da :(



DjVirusPL #13630 Posted Yesterday, 10:14 PM

    Brigadier

  • Community Contributor
  • 17541 battles
  • 4,235
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013
Edytuj mod na zoom zgodnie z instrukcja w 1 poscie.
W linii 14 zmień false na true.
W linii 20 mozesz ustawić inna wartość, na przykład 8

Edited by DjVirusPL, Yesterday, 10:15 PM.






Also tagged with virus, djviruspl, xvm, paczka, mody, mod, modpack, 9.15, 9.15.1.1, 0.9.15.1.1

28 user(s) are reading this topic

1 members, 27 guests, 0 anonymous users


    witeq699