Jump to content


[INNE][0.9.3] Mod Pack by DjVirusPL 0.9.3 v1 oraz XVM by DjVirusPL 0.9.3 v4 / Instalator / 11.10.201...

virus djviruspl xvm paczka mody zoom mod modpack 0.9.3 9.3

  • Please log in to reply
6257 replies to this topic

xxxxMxxxx #6241 Posted 20 October 2014 - 07:29 AM

    Private

  • Player
  • 9172 battles
  • 3
  • Member since:
    12-03-2012
nie działają te mody. jakis wirus jest i dupa;/

GiladPallaeon #6242 Posted 20 October 2014 - 10:15 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 8941 battles
  • 43
  • [2D-CD] 2D-CD
  • Member since:
    02-04-2013
Mxx czy jak ci tam... Nie znasz się i bzdury piszesz. Od X czasu ludzie korzystają z tej paczki i żadnego wirusa w niej nie ma. Owszem antywir może blokować ściągnięcie lub zainstalowanie paczki ale to nie oznacza że jest ona zawirusowana. Radziłbym się dokształcić a nie sugerować że autor tematu wrzuca tu "robale".

DjVirusPL #6243 Posted 20 October 2014 - 10:43 AM

    First Sergeant

  • Community Contributor
  • 12103 battles
  • 2,519
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013

Podaj nazwę tego "wirusa".

Jeśli masz antywirusa z popieprzoną ochroną heurystyczną to może Ci wykrywać cuda na kiju. Część słabych antywirusów oznacza paczkę jako zagrożenie ponieważ instalator nie posiada certyfikatów. Nie zmienia to faktu że to nie wirus.



mieczu007 #6244 Posted 20 October 2014 - 02:05 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 13857 battles
  • 34
  • Member since:
    02-03-2013

DJ: to że jakiś program zabezpieczający blokuje exe-ki nie oznacza zaraz że jest słaby ;) Ja np. muszę każdorazowo ręcznie odblokować Twoje pliki i mam to włączone świadomie, a F-secure może i nie jest topowym programem "security", ale z pewnością też nie jest z tych gorszych. 

 

ps. planujesz w najbliższym czasie poprawki w modach ? bo "męczę" się na aslainowym configu, a Twój że się tak wyrażę leży mi jak ulał :)



Mmemens766 #6245 Posted 20 October 2014 - 04:27 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 9972 battles
  • 43
  • [1PKS] 1PKS
  • Member since:
    01-03-2012

Mam pytanie, na które odpowiedzi nie ma w FAQ, więc pozwolę sobie je zadać. Otóż czy jest sposób aby do 6 zmysłu wrzucić 2 dźwięki? Już tłumaczę. Otóż, w podstawowym konfingu od Virusa, kiedy zapala nam się żarówka 6 zmysłu słyszymy pikanie. Dźwięk ten można wyłączyć. Jednak ja postanowiłem go zmienić. Za obrazek żarówki wrzucam sobie zawsze oko Saurona. Korzystając pobieżnie z paczki Aslaina, podczas czekania na mody Pana Virusa zauważyłem, że u niego także można sobie owe oko Saurona zamontować zamiast prostego obrazu małej, żółtej żarówki. Jednak u niego w momencie zaświecenia uaktywniał się dźwięk głosu Saurona, co było ciekawym efektem. Były to dwa dźwięki, które odtwarzały sie losowo, raz ten, raz ten. Znalazłem te dźwięki i pobrałem. Wrzuciłem sobie jeden z nich i działa. I tu moje pytanie czy jest sposób, aby wrzucić sobie oba dźwięki i żeby odtwarzały się one losowo dla większego urozmaicenia?

 

Pytanie nr 2. 

Oglądając różne powtórki na YT zauważyłem, że niektórzy gracze mają jakiś fajny dźwięk odtwarzający się po zniszczeniu przeciwnika. W jaki sposób można sobie taki dźwięk wgrać? W jakim musi być formacie, w które miejsce go wkleić?

 

Z góry dziękuję za pomoc.

 

Edyta.

Do ludzi mających problemy z karuzelą. Przeinstalowanie całego WoT'a pomaga. Wczoraj byłem zmuszony to zrobić, bo przesadziłem podczas zabawy z modami. Po przeinstalowaniu całego WoT'a i ponownym wgraniu modów i XVM problem zniknął jak ręką odjął. I have no idea how it works, but it works. Przynajmniej u mnie pomogło. Proszę nie mieć do mnie pretensji, jeśli u was to nie zadziała :)


Edited by Mmemens766, 20 October 2014 - 04:30 PM.


yaro1991 #6246 Posted 20 October 2014 - 11:09 PM

    Private

  • Player
  • 3624 battles
  • 4
  • Member since:
    04-02-2013
Witam. Mam problem. Mianowicie po zmianie pozycji hitlogów znikają mi wszelkie statystyki graczy tj. liczba rozegranych bitew, szanse na wygraną itd. Z góry dzięki za wszelką pomoc :)

DjVirusPL #6247 Posted 20 October 2014 - 11:55 PM

    First Sergeant

  • Community Contributor
  • 12103 battles
  • 2,519
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013

View Postmieczu007, on 20 October 2014 - 02:05 PM, said:

 

ps. planujesz w najbliższym czasie poprawki w modach ? bo "męczę" się na aslainowym configu, a Twój że się tak wyrażę leży mi jak ulał :)

 

Jakie poprawki? Skoro leży jak ulał to dlaczego się "meczysz"?

 

 

View Postyaro1991, on 20 October 2014 - 11:09 PM, said:

Witam. Mam problem. Mianowicie po zmianie pozycji hitlogów znikają mi wszelkie statystyki graczy tj. liczba rozegranych bitew, szanse na wygraną itd. Z góry dzięki za wszelką pomoc :)

 

Czym edytujesz?

badiszybki #6248 Posted Yesterday, 12:28 AM

    Private

  • Player
  • 10527 battles
  • 1
  • Member since:
    03-05-2012
PROBLEM Z XVM V4    SAME NAZWY GRACZY  BRAK NAZW CZŁGUW 

yaro1991 #6249 Posted Yesterday, 08:39 AM

    Private

  • Player
  • 3624 battles
  • 4
  • Member since:
    04-02-2013

View PostDjVirusPL, on 20 October 2014 - 11:55 PM, said:

 

Jakie poprawki? Skoro leży jak ulał to dlaczego się "meczysz"?

 

 

 

Czym edytujesz?

 

i w wordpadzie i na stonie xvm efekt ten sam :/

GiladPallaeon #6250 Posted Yesterday, 09:59 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 8941 battles
  • 43
  • [2D-CD] 2D-CD
  • Member since:
    02-04-2013
Sto razy było pisane żeby nie edytować word padem, notatnikiem i na stronie. Tylko i wyłącznie Notepad++.

yaro1991 #6251 Posted Yesterday, 11:23 AM

    Private

  • Player
  • 3624 battles
  • 4
  • Member since:
    04-02-2013

View PostGiladPallaeon, on 21 October 2014 - 09:59 AM, said:

Sto razy było pisane żeby nie edytować word padem, notatnikiem i na stronie. Tylko i wyłącznie Notepad++.

 

Gra, dzięki i sory za nieuwagę

mieczu007 #6252 Posted Yesterday, 03:09 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 13857 battles
  • 34
  • Member since:
    02-03-2013

View PostDjVirusPL, on 20 October 2014 - 11:55 PM, said:

 

Jakie poprawki? Skoro leży jak ulał to dlaczego się "meczysz"?

 

 

 

Czym edytujesz?

 

Poprawki w Multilined TankCurusel. Trzeba kombinować by wyświetlić wszystkie czołgi w garażu poprzez filtrowanie ich. Nie da się przewijać tego co niewidoczne (zwykle pierwsza kolumna od lewej). Być może coś przeoczyłem w tym spamie, ale nie znalazłem rozwiązania mojego problemu.

Co do "leży jak ulał" to połączyłeś dwa moje stwierdzenia w jedno. :)  Napisałem w cudzysłowiu, że męczę się z modami od aslaina, bo słowo męczę było z przymrużeniem oka, a druga część odnosiła się do Twojej paczki ( czy raczej konfigu xvm i zestawu modów) które bez konieczności modyfikacji z mojej strony świetnie się u mnie sprawdzają. Taka mini-wazelinka.  Ale też prawda najprawdziwsza. 



DjVirusPL #6253 Posted Yesterday, 10:50 PM

    First Sergeant

  • Community Contributor
  • 12103 battles
  • 2,519
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013
Co do karuzeli to jedyny sposób to wywalenie pliku z xvm-a odpowiadającego za karuzelę. U mnie wszystko działa dobrze.
Niebawem zapewne wszyscy przeniosą się na karuzelę z XVM.

GiladPallaeon #6254 Posted Today, 08:24 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 8941 battles
  • 43
  • [2D-CD] 2D-CD
  • Member since:
    02-04-2013
No ja wywaliłem plik z xvm odpowiedzialny za karuzele ale mimo to mam problem. Chyba że to nie ten plik. W każdym razie znajdował się bodajże w folderze: xvm/res

mar_p #6255 Posted Today, 02:27 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 7653 battles
  • 83
  • [RDZA] RDZA
  • Member since:
    04-04-2013

Witam,

w grze można zmienić kolor obramowania czołgów (zdefiniowane zestawy kolorów).

Zależy mi na zmianie koloru obramowania wrogich czołgów.

Czy takiej modyfikacji można dokonać poprzez XVM?

Nie chcę kombinować z edytorem, bo jest nieaktualny, a i tak nie będę wiedział, która sekcja w pliku xvm.xc (lub innym) będzie za to odpowiadać.

 

Jeżeli ktoś z Was zna odpowiedź, lub posiada plik xvm.xc z taką sekcją, to uprzejmie proszę o odpowiedź lub wstawienie załącznika w poście.

 

Pozdr!



Alojzy3 #6256 Posted Today, 07:24 PM

    Private

  • Player
  • 1972 battles
  • 1
  • Member since:
    05-17-2012

Witam! mam taki problem po zainstalowaniu paczki, mianowicie cały czas aktualizuje mi się garaż i gra zatrzymuje się właśnie w tym momencie. po odinstalowaniu modów wszystko działa poprawnie. 

teraz pytanie: jak to naprawić? ktoś miał podobnie? 

 

będę wdzięczny za pomoc, z góry dzięki i pozdrawiam :)



Polesiaczar #6257 Posted Today, 08:48 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 15371 battles
  • 104
  • [LUZIK] LUZIK
  • Member since:
    09-12-2013

Do DjVirusa

Jest aktualizacja XVM wer. 5.4.0.1. Umieścisz ją w swoim wydaniu?



siivy #6258 Posted Today, 09:38 PM

    Private

  • Player
  • 22716 battles
  • 4
  • [1-PBP] 1-PBP
  • Member since:
    01-02-2012

View Postbadiszybki, on 21 October 2014 - 12:28 AM, said:

PROBLEM Z XVM V4    SAME NAZWY GRACZY  BRAK NAZW CZŁGUW

 

mam ten sam problem czy ktos juz go rozwiazal?





Also tagged with virus, djviruspl, xvm, paczka, mody, zoom, mod, modpack, 0.9.3, 9.3

12 user(s) are reading this topic

1 members, 11 guests, 0 anonymous users


    1986redgard