Jump to content


[INNE][0.9.6] Mod Pack by DjVirusPL 0.9.6 v1 oraz XVM by DjVirusPL 0.9.6 v2 / Instalator / 22.02.201...

virus djviruspl xvm paczka mody zoom mod modpack 9.6 0.9.6

  • Please log in to reply
8158 replies to this topic

Mine_P #8141 Posted 27 February 2015 - 07:59 PM

    Private

  • Player
  • 671 battles
  • 24
  • [PKP-A] PKP-A
  • Member since:
    10-02-2014

View PostDjVirusPL, on 27 February 2015 - 07:27 PM, said:

A wystarczy przeczytać informacje na 1 syribie gdzie jest dokladnie napisane jak to zrobic,  w jakim pliku i jakim programem... 

 

jak czytałem 1 strone kilka razy i tam nic nie pisze a jak pisze to skopiuj i wklej mi to tu bede wdzięczny i dam Ci święty spokój

arehub #8142 Posted 27 February 2015 - 08:31 PM

    Private

  • Player
  • 2757 battles
  • 11
  • Member since:
    11-06-2014
Też tego nie widzę, a to jest chyba to o co również mi chodzi, aby czas przeładowania przeciwnika, który mnie trafił pokazywał się nie w chacie a przy informacji o trafieniu.

tyrpl #8143 Posted 27 February 2015 - 10:25 PM

    Private

  • Player
  • 7988 battles
  • 30
  • [37DKP] 37DKP
  • Member since:
    11-19-2012

witam

możesz podać gdzie mogę zmienić w zakładce przebieg służby żeby pokazywał mi tak jak w orginale napierw podsumowanie a jak przełącze na pojazdy to ilość bitew od najwiekszych w dól bo teran mam przebieg służby zaczyna się od pojazdów i od procent zwycięst od dołu



DjVirusPL #8144 Posted 28 February 2015 - 12:11 PM

    Major

  • Community Contributor
  • 13171 battles
  • 2,844
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013

View Posttyrpl, on 27 February 2015 - 09:25 PM, said:

witam

możesz podać gdzie mogę zmienić w zakładce przebieg służby żeby pokazywał mi tak jak w orginale napierw podsumowanie a jak przełącze na pojazdy to ilość bitew od najwiekszych w dól bo teran mam przebieg służby zaczyna się od pojazdów i od procent zwycięst od dołu

 

Edytuj programem Notepad++:

C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\configs\xvm\DjVirusPL\userInfo.xc

 

    "startPage": 4,
    "sortColumn": 6,

Pierwsza wartość to strona a druga to kolumna. Zmień sobie dowolnie, pamiętając że można używać minusa przed wartością czyli na przykład:

   "sortColumn": -3,



MarcelOsw1 #8145 Posted 28 February 2015 - 01:03 PM

    Private

  • Player
  • 2969 battles
  • 4
  • Member since:
    06-15-2014

jak sie sciąga bo niewidze tu pobierz

 



DjVirusPL #8146 Posted 28 February 2015 - 01:21 PM

    Major

  • Community Contributor
  • 13171 battles
  • 2,844
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013

View PostMarcelOsw1, on 28 February 2015 - 12:03 PM, said:

jak sie sciąga bo niewidze tu pobierz

 

 

https://www.youtube....h?v=kQxRXbVfLgE

arehub #8147 Posted 28 February 2015 - 08:35 PM

    Private

  • Player
  • 2757 battles
  • 11
  • Member since:
    11-06-2014

View Postarehub, on 27 February 2015 - 08:31 PM, said:

Też tego nie widzę, a to jest chyba to o co również mi chodzi, aby czas przeładowania przeciwnika, który mnie trafił pokazywał się nie w chacie a przy informacji o trafieniu.

 

DjVirus bardzo Cię proszę o wskazówkę gdzie szukać rozwiązania. Dzięki

araqain #8148 Posted Yesterday, 11:57 AM

    Private

  • Player
  • 4589 battles
  • 3
  • Member since:
    03-18-2014

Hej, Panowie mam problem, wczoraj kot wlazł mi na klawiaturę i włączył coś co spowodowało bardzo duże obniżenie jakośći tekstur, nawet na maksymalnych ustawieniach graficznych grafika wygląda jak na screenie:

Posted Image

Mam zainstalowana paczkę modów od DjVirus, jakiś mod wpływa tak na grafikę?



roszek0 #8149 Posted Yesterday, 12:12 PM

    Private

  • Player
  • 5267 battles
  • 8
  • Member since:
    05-01-2014
W zeszłym tygodniu miałem podobnie - wywaliło mi ustawienia graficzne przy logowaniu do gry. Pomogło ponowne ustawienie "rozdzielczości ekranu" i "proporcji ekranu" w panelu Ustawienia/Grafika. Nie mam pojęcia, co było przyczyną, ale problem już się nie powtórzył. 

araqain #8150 Posted Yesterday, 12:26 PM

    Private

  • Player
  • 4589 battles
  • 3
  • Member since:
    03-18-2014
Sprawdziłem - niestety nie pomaga

7Vizard7 #8151 Posted Yesterday, 01:00 PM

    Private

  • Player
  • 1411 battles
  • 16
  • Member since:
    07-05-2014
Witam. Orientuje się ktoś gdzie w xvm-ie można usunąć markery „romby”, które są nad pojazdem w czasie bitwy, w edytorze xvm-a nazywają się „vehicle class”. Przeszukałem cały config markers.xc  oraz  „markersAliveNormal.xc” i nic nie znalazłem. Proszę o pomoc, z góry dziękuję :) 
 


DemonOfElru #8152 Posted Yesterday, 01:21 PM

    Private

  • Player
  • 8826 battles
  • 1
  • Member since:
    07-30-2011
Ustawienia -> Grafika -> Rozdzielczość renderingu 3D (na 100% ustawiamy) i po problemie.

araqain #8153 Posted Yesterday, 02:39 PM

    Private

  • Player
  • 4589 battles
  • 3
  • Member since:
    03-18-2014

View PostDemonOfElru, on 01 March 2015 - 12:21 PM, said:

Ustawienia -> Grafika -> Rozdzielczość renderingu 3D (na 100% ustawiamy) i po problemie.

 

Pomogło, dzięki :)

KapitanBoooomba #8154 Posted Yesterday, 04:14 PM

    Private

  • Player
  • 6013 battles
  • 9
  • [B_P_S] B_P_S
  • Member since:
    01-30-2014
Dj'u, jak zmienić wartość życia czołgu (po prawej stronie w celowniku), tak aby pokazywała się ona w % ?

DjVirusPL #8155 Posted Yesterday, 04:28 PM

    Major

  • Community Contributor
  • 13171 battles
  • 2,844
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013

View Postarehub, on 28 February 2015 - 07:35 PM, said:

 

DjVirus bardzo Cię proszę o wskazówkę gdzie szukać rozwiązania. Dzięki

 

Modem który pokazuje czas przeładowania po trafieniu jest:
Received Damage Announcer v2.5 9.6 - Mod informuje o tym od kogo otrzymaliśmy trafienie i za ile dmg i jakim pociskiem.

 

View Postaraqain, on 01 March 2015 - 10:57 AM, said:

Hej, Panowie mam problem, wczoraj kot wlazł mi na klawiaturę i włączył coś co spowodowało bardzo duże obniżenie jakośći tekstur, nawet na maksymalnych ustawieniach graficznych grafika wygląda jak na screenie:

Posted Image

Mam zainstalowana paczkę modów od DjVirus, jakiś mod wpływa tak na grafikę?

 

Podobno "Koty" są najczęstszymi powodami przypadkowych sprzedaży czołgów w grze.

(Takie statystyki ostatnio opublikowali pracownicy, odpowiadający na zgłoszenia graczy) ;)

 


Edited by DjVirusPL, Yesterday, 04:31 PM.


okipiotrek #8156 Posted Today, 12:10 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 20312 battles
  • 98
  • [-WIP-] -WIP-
  • Member since:
    12-09-2012

DJ, taka mała uwaga. Wiem, że chcesz nauczyć ludzi samodzielnego myślenia (też nie lubię jak ktoś się nawet nie wysili i już woła o gotowca) ale chyba nie do końca zrozumiałeś o co koledzy pytają. Chcą przesunąć informację o czasie przeładowania przeciwnika, tak aby pojawiała się koło logu z trafieniami (tak ja to zrozumiałem). Ty cały czas ich gdzieś tam odsyłasz, a problem jest taki, że ten mod pokazuje czas przeładowania w oknie czatu (i nigdzie indziej). Także nie ma możliwości przesunięcia tej informacji, bo ten mod tego nie przewiduje-taka już uroda tego moda, że ma pokazywać informacje w oknie czatu. Odsyłanie ludzi nie wiadomo gdzie nic tu nie poradzi a tylko wprowadza niepotrzebną frustrację u niektórych. 

Jedyną radą na posiadanie czasu przeładowania w innym miejscu jest chyba zmienienie Damage Panela.



DjVirusPL #8157 Posted Today, 10:48 AM

    Major

  • Community Contributor
  • 13171 battles
  • 2,844
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013

Mod "Czas przeladowania przeciwnika mozna ustawic w dowolnym miejscu ekranu.  W rozdzielczości full HD mod ten jest nad ikonami,  jednak przy nizszej,  spada niżej i moze byc go nie widać. 

Na 1 stronie jest wyjasnione jak go" podniesc". 



GoldenOscar #8158 Posted Today, 12:33 PM

    Private

  • Player
  • 1809 battles
  • 1
  • Member since:
    08-24-2014

Witam mam problem nie na wszystkich czołgach mam namalowane słabe punkty czołgu        co jest nie tak to wina moda czy kompa ??

 



Maro1995 #8159 Posted Today, 02:37 PM

    Private

  • Player
  • 9736 battles
  • 3
  • [BO-S] BO-S
  • Member since:
    05-14-2011
Mam pewien problem z ładowaniem się mapy ŁUK OGNIA(czy ktoś też tak ma, że mapa mu się wcale nie ładuje)???. 2 dni grałem i 0 problemów(skopiowane sprzed 3 dni). Znowu mapa Łuk OGNIA i znowu to samo.

Edited by Maro1995, Today, 02:37 PM.






Also tagged with virus, djviruspl, xvm, paczka, mody, zoom, mod, modpack, 9.6, 0.9.6

51 user(s) are reading this topic

9 members, 42 guests, 0 anonymous users


    Kononn, herman25, kayoshi5, Mrozji, eny_sniper, xMisiek, BlackT0y, DjVirusPL, tank_destroyerXd