Jump to content


[INNE][0.9.9] Mod Pack by DjVirusPL 0.9.9 v8 oraz XVM by DjVirusPL 0.9.9 v4 / Instalator / 29.07.201...

virus djviruspl xvm paczka mody mod modpack 0.9.9 9.9

  • Please log in to reply
10428 replies to this topic

kasper1800 #1841 Posted 16 January 2014 - 09:05 PM

    Private

  • Player
  • 13506 battles
  • 25
  • [I-G-I] I-G-I
  • Member since:
    08-12-2012
KLikam na skip add i nic przenosi mnie spowrotem tutaj skąd to pobrac?

DjVirusPL #1842 Posted 16 January 2014 - 09:11 PM

    Colonel

  • Community Contributor
  • 14765 battles
  • 3,555
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013
Dzial download na 1 stronie tego tematu.  Jesli cos nie dziala,  zmien przegladarke.  Innym dziala... 

mauronek #1843 Posted 16 January 2014 - 09:28 PM

    Private

  • Player
  • 2180 battles
  • 9
  • Member since:
    03-29-2011
ja mam z tym problem - lipasso pomożesz?

mauronek #1844 Posted 16 January 2014 - 09:29 PM

    Private

  • Player
  • 2180 battles
  • 9
  • Member since:
    03-29-2011

View Postlipasso, on 02 November 2013 - 01:46 PM, said:


A mam też prośbę o pomoc w innym temacie. Chodzi o wyświetlanie w oknie bitwy wartości HITS. Jak przesunąć to w inne miejsce ? Albo ja usunąć ikonki swoich i przeciwników z góry okna bitwy ? nachodzą się i nie widzę HITS. Z góry dziękuję za pomoc.

Już poradziłem sobie... tak więc nieaktualne.


lipasso - ja mam z tym problem - pomożesz?



DjVirusPL #1845 Posted 16 January 2014 - 09:49 PM

    Colonel

  • Community Contributor
  • 14765 battles
  • 3,555
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013
Edytuj cfg konfiguratorem jak oposalem w faq.  Kliknij prsycisk hitlog.  Bodajze pierwszanwartosc od gory to ustawienie w poziomie ekranu.  Im mniejsza wartosc,  tym bardziej w lewo. 

lipasso #1846 Posted 17 January 2014 - 12:26 AM

    Corporal

  • Player
  • 23328 battles
  • 116
  • Member since:
    02-29-2012

View Postmauronek, on 16 January 2014 - 09:29 PM, said:


lipasso - ja mam z tym problem - pomożesz?

 

W opcjach WoTa:  ustawienia > ogólny > na samy dole odznacz "pokaż znaczniki..."



DarkiDevill #1847 Posted 17 January 2014 - 01:51 AM

    Corporal

  • Player
  • 16984 battles
  • 143
  • [DPA_E] DPA_E
  • Member since:
    08-31-2011
Dlaczego w skład paczki nie wchodzi już mod Tracer Color Changer (kolorowe smugi po pociskach)?

DjVirusPL #1848 Posted 17 January 2014 - 01:59 AM

    Colonel

  • Community Contributor
  • 14765 battles
  • 3,555
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013
Ponieważ nie miałem stu procentowej pewnosci co do pełnej legalnosci tego modu. Napisałem w tej sprawie do supportu ale odpowiedzi nie było.

muchalek #1849 Posted 17 January 2014 - 09:19 AM

    Private

  • Player
  • 2001 battles
  • 5
  • Member since:
    05-22-2013

Czołem,

Od razu przepraszam za pytania-jestem z epoki dinozaurów i opornie mi idzie wyszukiwanie informacji.

Mam problem z dwoma rzeczami

1 nie pojawia się hitlog (uszkodzenia które ja zaddałem)

2 nie pojawia się linia pokazujaca na minimapie kierunek srzelania

 

Będe wdzieczny za informacje


Edited by muchalek, 17 January 2014 - 09:32 AM.


DjVirusPL #1850 Posted 17 January 2014 - 10:19 AM

    Colonel

  • Community Contributor
  • 14765 battles
  • 3,555
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013
Zainstalowałeś XVM?

muchalek #1851 Posted 17 January 2014 - 10:28 AM

    Private

  • Player
  • 2001 battles
  • 5
  • Member since:
    05-22-2013

Tak faktycznie teraz zauważyłem, że to sa dwa oddzielne pliki do ściagnięcia.

Dzięki serdeczne.

 

 



Jojo6466 #1852 Posted 17 January 2014 - 12:37 PM

    Corporal

  • Player
  • 22614 battles
  • 168
  • [S-0-S] S-0-S
  • Member since:
    02-05-2012

Fantastyczna paczka kolego mega wielki plussssss.

Pozdrawiam



Ukibuki22 #1853 Posted 17 January 2014 - 01:33 PM

    Private

  • Player
  • 19274 battles
  • 7
  • [ACEKI] ACEKI
  • Member since:
    02-25-2013
Witam wszystkich, mam problem z modem SafeShot. Mianowicie na stacjonarnym PC działa poprostu po włączeniu w JSGME, zaś gdy skopiowałem na laptop instalke modpacka mod ten poprostu nie działa i wale w trupy bez opamiętania:sceptic:a przy tym evencie jest to denerwujące gdyż fragi lecą jeden po drugim przed nosem. Pomożecie?

DjVirusPL #1854 Posted 17 January 2014 - 01:57 PM

    Colonel

  • Community Contributor
  • 14765 battles
  • 3,555
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013
Odinstaluj.  Wyczysc katalog res_mods.  Zainstaluj z instalatora. 

muchalek #1855 Posted 17 January 2014 - 10:18 PM

    Private

  • Player
  • 2001 battles
  • 5
  • Member since:
    05-22-2013

Witajcie,

mam problem ze statystykami i znacznikami czołgów z XVM, niestety nie są one widoczne. Podczas rozgrywki po zainstalowaniu XVM nie ma żądnego znacznika..... próbowałem znaleźć cokolwiek co mogło być przyczyną ale jak zwykle moje poszukiwania spęłzły na niczym

 

Liczę na Waszą pomoc



DjVirusPL #1856 Posted 17 January 2014 - 11:12 PM

    Colonel

  • Community Contributor
  • 14765 battles
  • 3,555
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013
Wstaw prosze screenshot z bitwy oraz z garazu

Rakle #1857 Posted 17 January 2014 - 11:56 PM

    Private

  • Player
  • 20398 battles
  • 8
  • Member since:
    09-28-2013

Jak zwykle doskonała robota, jak jak zwykle wszystko instaluje się bez problemów.

Mam jedno pytanko.

W tej wersji przy celowniku pojawiają się cyferki o krotności zbliżenia czy można się jakoś tego pozbyć ? Próbowałem pliki edytować ale nie za bardzo wiem w której linijce tego szukać.

Pozdrawiam



DjVirusPL #1858 Posted 18 January 2014 - 12:11 AM

    Colonel

  • Community Contributor
  • 14765 battles
  • 3,555
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013
Musisz zamienić plik SniperCamera.pyc na oryginalny od Jimbo.

Rakle #1859 Posted 18 January 2014 - 12:29 AM

    Private

  • Player
  • 20398 battles
  • 8
  • Member since:
    09-28-2013

OK wielkie dzięki

 

EDIT. No niestety. Sciągnąłem oryginał z dwóch źródeł i w żadnym nie było tego pliczku. W najgorszym wypadku się przyzwyczaję. :)


Edited by Rakle, 18 January 2014 - 12:49 AM.


Bearq #1860 Posted 18 January 2014 - 01:29 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 12655 battles
  • 1,032
  • Member since:
    10-30-2012
Orientuje się może ktoś czy w Radial menu da się jakoś ustawić tylko informację przy reloadzie o czasie przeladowania? Bo w tej chwili wyskakuje nam najpierw tekst "przeladowywuje" a pozniej "reloading gun << sec >>". Jest to trochę irytujące i dość zaspamia chat. A dla mnie wystarczyła by informacja o czasie realoadu.





Also tagged with virus, djviruspl, xvm, paczka, mody, mod, modpack, 0.9.9, 9.9

48 user(s) are reading this topic

8 members, 40 guests, 0 anonymous users


    BLFF, troll1232, ungarn_ldz, max_667, adjak75, KrzychuTomatoPlayer, MrSandwich120, rajaxxx