Jump to content


[0.9.21.0.3] OldSkools ProMod Modpack

OldSkool ProMod XVM 0.9.21.0.3

  • Please log in to reply
3983 replies to this topic

aradeth #3561 Posted 28 February 2017 - 12:30 AM

    Private

  • Player
  • 1511 battles
  • 3
  • Member since:
    02-16-2015

Hi,

 

Firstly, thank you all for that awesome mod and your efforts.

 

I have a problem, i installed the mod but "Effective penetration indicator isn't working.

 

Could you please help me to solve this?



Phamous #3562 Posted 01 March 2017 - 03:12 PM

    Corporal

  • Player
  • 1500 battles
  • 109
  • Member since:
    01-06-2017

Edit:

 

Sorted


Edited by Phamous, 20 March 2017 - 10:36 AM.


OldSkool #3563 Posted 07 March 2017 - 01:01 PM

    Lieutenant Сolonel

  • WGL PRO Player
  • 56495 battles
  • 3,330
  • [G__G] G__G
  • Member since:
    09-22-2010
Updated.

neCr00 #3564 Posted 08 March 2017 - 11:04 AM

    Private

  • Player
  • 49481 battles
  • 27
  • Member since:
    12-25-2012
the proMod minimalistic crosshair doesnt work with me since few patches, did i do something wrong or it just dont work yet ?

HeLeX #3565 Posted 08 March 2017 - 06:22 PM

    Private

  • Player
  • 32459 battles
  • 26
  • [BTOK] BTOK
  • Member since:
    04-26-2011

Edited by HeLeX, 08 March 2017 - 06:24 PM.


Wally_Pedro #3566 Posted 09 March 2017 - 02:29 PM

    Private

  • Player
  • 3422 battles
  • 8
  • [GBTRO] GBTRO
  • Member since:
    09-24-2016

Hello,

After last update, Replays Manager switched to DE version although during update phase I saw the installer list that it installs the english pack.

Reinstalled the ProMod pack for 2 times already and it is still in DE language.

How is it possible to revert back to EN version?

 

Yours, 



m4dm4n123 #3567 Posted 12 March 2017 - 11:01 PM

    Private

  • Player
  • 30309 battles
  • 6
  • [PCE] PCE
  • Member since:
    04-15-2012
In this mod update, viewing replays doesn't work properly. I tried removing everything in mods folder, then it's ok.

b00m5t1ck #3568 Posted 20 March 2017 - 10:22 PM

    Private

  • Player
  • 42973 battles
  • 7
  • [EXNOM] EXNOM
  • Member since:
    06-28-2011
Still have huge fps drop after few games, any news on that topic ?

Kruchy73 #3569 Posted 23 March 2017 - 09:48 AM

    Corporal

  • Player
  • 22819 battles
  • 174
  • [PSUT] PSUT
  • Member since:
    10-22-2011
After today's minipatch there are some issues with tech trees. I doesn't load whole tech tree or even if it does, then when I wanted to check some tanks it doesnt load them, and whole interface crashing, for example I can't change shells load out.

CmdRatScabies #3570 Posted 23 March 2017 - 11:20 AM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 32227 battles
  • 3,086
  • Member since:
    10-12-2015
Mission tabs also don't work at the moment.

Kruchy73 #3571 Posted 24 March 2017 - 11:13 AM

    Corporal

  • Player
  • 22819 battles
  • 174
  • [PSUT] PSUT
  • Member since:
    10-22-2011
What mod causes those bugs? Can we disable it?

CmdRatScabies #3572 Posted 24 March 2017 - 03:20 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 32227 battles
  • 3,086
  • Member since:
    10-12-2015
I think it was fixed with the new XVM patch today.

T3nkman_the_animal #3573 Posted 26 March 2017 - 01:59 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 9603 battles
  • 55
  • [LGACY] LGACY
  • Member since:
    01-02-2013
Hy with the new update pro mod is not working properly.Today i update 10 min before this post.

T3nkman_the_animal #3574 Posted 26 March 2017 - 02:10 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 9603 battles
  • 55
  • [LGACY] LGACY
  • Member since:
    01-02-2013
Ping in hangar not working clock as well,xvm in game not working minimap circles not unspoted tanks eays same.

Thejagdpanther #3575 Posted 26 March 2017 - 03:02 PM

    Colonel

  • Player
  • 31198 battles
  • 3,936
  • [TKBS] TKBS
  • Member since:
    07-16-2012

Confirm what above...

a lot of things not working.



crespo467 #3576 Posted 26 March 2017 - 03:17 PM

    Corporal

  • Player
  • 44557 battles
  • 113
  • Member since:
    02-05-2013
its a broken update. nothing working :(

Valenteijn_lover #3577 Posted 26 March 2017 - 03:34 PM

    Private

  • Player
  • 11404 battles
  • 2
  • [PINOY] PINOY
  • Member since:
    09-05-2015
XVM, hitlog, carousel, the green corsair is pixelized(broken). pls update

OldSkool #3578 Posted 26 March 2017 - 04:12 PM

    Lieutenant Сolonel

  • WGL PRO Player
  • 56495 battles
  • 3,330
  • [G__G] G__G
  • Member since:
    09-22-2010
im sorry about this, an rollback update is out.

andrejafv #3579 Posted 26 March 2017 - 04:13 PM

    Private

  • Player
  • 36820 battles
  • 4
  • [FOCA] FOCA
  • Member since:
    06-18-2013

not working anymore this sight? promod minimalistic sight? the old one? :(

 

Attached Files

  • Attached File   index.jpg   6.7K

Edited by andrejafv, 26 March 2017 - 04:18 PM.


OldSkool #3580 Posted 26 March 2017 - 04:34 PM

    Lieutenant Сolonel

  • WGL PRO Player
  • 56495 battles
  • 3,330
  • [G__G] G__G
  • Member since:
    09-22-2010

View Postandrejafv, on 26 March 2017 - 04:13 PM, said:

not working anymore this sight? promod minimalistic sight? the old one? :(

 

 

still working on it...





Also tagged with OldSkool, ProMod, XVM, 0.9.21.0.3

8 user(s) are reading this topic

0 members, 8 guests, 0 anonymous users