Jump to content


zoom x 128


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
19 replies to this topic

dampru1990 #1 Posted 14 September 2013 - 11:27 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 15050 battles
  • 86
  • [SCORP] SCORP
  • Member since:
    12-09-2012
witam ponowie poszukuje moda na 128x zoom lub jak go stworzyć lub jakie linijki pozmieniać żeby działało jak należy proszę o pomoc bo jestem laikiem w tych sprawach

Edited by EilaAurora, 30 October 2013 - 09:38 PM.
Temat nieaktywny przez okres dłuższy niż 30 dni. Zamykam. ~EilaAurora


djcosmo #2 Posted 15 September 2013 - 02:55 AM

    Private

  • Player
  • 22204 battles
  • 6
  • Member since:
    02-22-2011
może by Ci się x256 zdał, będziesz widział proch na lufie

Edited by djcosmo, 15 September 2013 - 02:57 AM.


razov #3 Posted 15 September 2013 - 08:44 AM

    Private

  • Player
  • 20194 battles
  • 8
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    04-17-2012
Wydział geodezji tworzy takie mody

turkina #4 Posted 15 September 2013 - 08:49 AM

    Senior Sergeant

  • Beta Tester
  • 10366 battles
  • 825
  • Member since:
    09-03-2010
Oj tam nie znacie się, autor tematu robi krucjatę i zoom jest potrzebny do campienia w A0 i odstrzeliwania graczy z napisami  :trollface:

malutoros #5 Posted 15 September 2013 - 09:05 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 14673 battles
  • 1,516
  • [S-D_3] S-D_3
  • Member since:
    07-18-2011

View Postdampru1990, on 14 September 2013 - 11:27 PM, said:

witam ponowie poszukuje moda na 128x zoom lub jak go stworzyć lub jakie linijki pozmieniać żeby działało jak należy proszę o pomoc bo jestem laikiem w tych sprawach
Zoom x30 wystarczy najzupelniej.Chyba nie chcesz gwiazd ogladac.?

DjVirusPL #6 Posted 15 September 2013 - 09:38 AM

    First Sergeant

  • Community Contributor
  • 12302 battles
  • 2,626
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013
Na serwerach eu jest max 30. Na ru jest 128x

RazNaRok #7 Posted 15 September 2013 - 10:43 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 8391 battles
  • 2,291
  • Member since:
    06-05-2011

View PostDjVirusPL, on 15 September 2013 - 09:38 AM, said:

Na serwerach eu jest max 30. Na ru jest 128x

Na obu jest x30, wpisanie czegokolwiek więcej resetuje na domyślny 10.5x
Sam Shtys i Koshnaranek z RU o tym pisza w swoim temacie poświęconym modom zoom...

[0.8.8] Zoom, ZoomX, NoScroll, Старый серверный прицел (обновлено 09.09.2013)

dampru1990 #8 Posted 15 September 2013 - 05:41 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 15050 battles
  • 86
  • [SCORP] SCORP
  • Member since:
    12-09-2012
dzięki panowie tak gwiazdki chciałem poglądać jakiś link do 30 x zoom

radosny2012 #9 Posted 15 September 2013 - 05:44 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 22111 battles
  • 36
  • [AKK] AKK
  • Member since:
    05-01-2012
proszę ja Ciebie...

http://www.mediafire...k/DM6.9.8(0.8.8).zip

DjVirusPL #10 Posted 15 September 2013 - 06:13 PM

    First Sergeant

  • Community Contributor
  • 12302 battles
  • 2,626
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013
http://lmgtfy.com/?q=wot+0.8.8+zoom

ftomekk #11 Posted 15 September 2013 - 06:40 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 8785 battles
  • 49
  • Member since:
    06-05-2012
DjVirus , błysnąłeś ... idź pozbieraj kredki.

Wairchaster #12 Posted 15 September 2013 - 06:44 PM

    Sergeant

  • Player
  • 23716 battles
  • 318
  • [D-FLY] D-FLY
  • Member since:
    06-24-2012
pozmieniaj tylko linijke -
<!-- Poniżej należy wpisać 4 wartości, nie mniej, nie więcej -->
    <zooms>2 4 16 30</zooms>

To są moje ustawienia, ty wpisz jakie chcesz

Atreyu_ #13 Posted 15 September 2013 - 06:45 PM

    First Sergeant

  • Clan Commander
  • 17942 battles
  • 4,819
  • Member since:
    11-22-2010

View Postmalutoros, on 15 September 2013 - 09:05 AM, said:

Zoom x30 wystarczy najzupelniej.Chyba nie chcesz gwiazd ogladac.?

Mała tajemnica:
Spoiler                     


dampru1990 #14 Posted 15 September 2013 - 09:07 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 15050 battles
  • 86
  • [SCORP] SCORP
  • Member since:
    12-09-2012
dzieki panowie jestem pow wrażeniem waszej wiedzy dzięki jeszcze raz

Ricardoo1974 #15 Posted 15 September 2013 - 09:17 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 18581 battles
  • 45
  • Member since:
    03-21-2012
na uj Ci tez zoom, skoro na odległości i tak pestka lei tam gdzie chce, możesz sobie celować po włazach..

slusar_o2 #16 Posted 15 September 2013 - 09:38 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 11999 battles
  • 175
  • [PBPP] PBPP
  • Member since:
    04-04-2013

View PostAtreyu_, on 15 September 2013 - 06:45 PM, said:

Mała tajemnica:
Spoiler                     

Wystarczy oddalić np na linii Zygfryda. Mam nawet screena z przed paru miesięcy jak to zauważyłem przypadkiem
Spoiler                     


SzybkiBolek #17 Posted 16 September 2013 - 07:19 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 13306 battles
  • 1,378
  • [--PMS] --PMS
  • Member since:
    04-20-2012
x30 powoduje, że można ładnie przycelować przez krzaczki, które przy mniejszym zoomie są nieprzeźroczyste.
ot, dlaczego ludzie masowo to stosują...

DjVirusPL #18 Posted 16 September 2013 - 03:07 PM

    First Sergeant

  • Community Contributor
  • 12302 battles
  • 2,626
  • [-WIN-] -WIN-
  • Member since:
    02-03-2013
Jakis problem kolego?

Udzielilem autorowi tematu wyczerpujacej jak i lekko sarkastycznej odpowiedzi.  Co Ty wniosles do tematu?  Czyzby gimbaza obruszyla sie za ma probe nauki wykorzystywania tak zaawansowanych narzędzi jakim jest google. A moze gimbaza nie zrozumiala przeslania?

dampru1990 #19 Posted 16 September 2013 - 06:26 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 15050 battles
  • 86
  • [SCORP] SCORP
  • Member since:
    12-09-2012
panowie mam pytanie co zrobić zeby dzwiek spotowania wrogiego czołgu wrócił bo go nie mam a ten dzwięk to takie chrakterystycznr blip blip lub cos w tym stylu próbowałe szukać tego wcześniej bo ten problem pojawia mi się już od kilku aktualizacji a nie mage znaleść programu do odtworzenia tego typu pliku
Lub o wasz folder audio z tej aktualizacji z tym dzwiękiem

T18_Master #20 Posted 17 September 2013 - 07:10 AM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 609 battles
  • 704
  • Member since:
    05-24-2013

View Postdampru1990, on 16 September 2013 - 06:26 PM, said:

panowie mam pytanie co zrobić zeby dzwiek spotowania wrogiego czołgu wrócił bo go nie mam a ten dzwięk to takie chrakterystycznr blip blip lub cos w tym stylu próbowałe szukać tego wcześniej bo ten problem pojawia mi się już od kilku aktualizacji a nie mage znaleść programu do odtworzenia tego typu pliku
Lub o wasz folder audio z tej aktualizacji z tym dzwiękiem


Nie da się w prosty sposób tego przywrócić u osób, które mają z tym problem od patcha 0.8.7
Developerzy pochrzanili coś w przestrzennym systemie audio. Prawdopodobnie jest on na "sztywno" ustawiony na 7+1.
Trzeba kombinować z softwarowymi symulatorami przestrzennych kart dźwiękowych "Razer".

Najlepszym sposobem na przywrócenie informacji o wykrytym wrogu jest wgranie tego moda http://forum.worldof...su-info-zalogi/

Trzeba się tylko do niego przyzwyczaić.