Jump to content


Balíček módů od ShelbyGT500 verze 2.3.0 (9.4)


  • Please log in to reply
357 replies to this topic

ShelbyGT500 #21 Posted 16 September 2013 - 11:10 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 77086 battles
  • 787
  • [SL4V] SL4V
  • Member since:
    02-19-2011

View PostRagnarocek, on 16 September 2013 - 07:56 AM, said:

pozicia hitlogu sa meni v subore HitLog.xc a nie v xvm.xc :D

Já nemam config soubory rozdělený na ty jednotlivý části jak je to po novym způsobu. Jelikož xvm pořád podporuje mít všechno nastavení v jednom souboru, tak se všechno nastavuje v xvm.xc.

Ragnarocek #22 Posted 16 September 2013 - 11:12 AM

    Captain

  • Player
  • 30485 battles
  • 2,095
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013

View PostShelbyGT500, on 16 September 2013 - 11:10 AM, said:

Já nemam config soubory rozdělený na ty jednotlivý části jak je to po novym způsobu. Jelikož xvm pořád podporuje mít všechno nastavení v jednom souboru, tak se všechno nastavuje v xvm.xc.
V tom pripade sa obavam, ze mozes prist o niektore funkcie... neverim, ze vsetky nastavenia sa nachadzaju v jednom konfiguraku... vratane jazykovych nastaveni...

Babka_SVK #23 Posted 16 September 2013 - 11:21 AM

    Corporal

  • Player
  • 60668 battles
  • 165
  • Member since:
    07-09-2012
Všetky tie potrebne nastavenia su v jednom subory ako píše ShelbyGT500 v zakladnom baliku je teraz po novom všetko osobitne hit log, minimapa atd.

ShelbyGT500 #24 Posted 16 September 2013 - 11:29 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 77086 battles
  • 787
  • [SL4V] SL4V
  • Member since:
    02-19-2011

View PostRagnarocek, on 16 September 2013 - 11:12 AM, said:

V tom pripade sa obavam, ze mozes prist o niektore funkcie... neverim, ze vsetky nastavenia sa nachadzaju v jednom konfiguraku... vratane jazykovych nastaveni...

Všechno hlavní funguje, nefunguje pár věcí, který nejsou až tak potřeba, ale to je spíš kvůli tomu, že pořád není pořádná verze online editoru. Tahle verze co je teď je takový provizorium, jelikož tam jsou pořád věci, který třeba vyžadují xvm stat exe, kterej už nefunguje apod. Až bude 100% funkční verze, tak udělám úplně novej config.

Ragnarocek #25 Posted 16 September 2013 - 11:32 AM

    Captain

  • Player
  • 30485 battles
  • 2,095
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013

View PostShelbyGT500, on 16 September 2013 - 11:29 AM, said:

Všechno hlavní funguje, nefunguje pár věcí, který nejsou až tak potřeba, ale to je spíš kvůli tomu, že pořád není pořádná verze online editoru. Tahle verze co je teď je takový provizorium, jelikož tam jsou pořád věci, který třeba vyžadují xvm stat exe, kterej už nefunguje apod. Až bude 100% funkční verze, tak udělám úplně novej config.
tak to sa mylis :D vsetko funguje aj bez xvm-stat.exe :) vyvojari xvm spravili python backend a funguje skvelo... vratane statistik :)

ShelbyGT500 #26 Posted 16 September 2013 - 11:39 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 77086 battles
  • 787
  • [SL4V] SL4V
  • Member since:
    02-19-2011

View PostRagnarocek, on 16 September 2013 - 11:32 AM, said:

tak to sa mylis :D vsetko funguje aj bez xvm-stat.exe :) vyvojari xvm spravili python backend a funguje skvelo... vratane statistik :)

Si mě nepochopil. V tom online editoru jsou kolonky, kde je v závorce, že to vyžaduje xvm stat exe. Proto je ten editor nedodělanej. Můžeš tam třeba zapnout i zobrazování pingu, který taky nefunguje, to napsali i tvůrci, že to zrušili. Já prostě potřebuju pořádnou verzi editoru, která bude 100% funkční. Mě to takhle stačí a nemam v plánu přecházet na novej systém, už jenom proto, že mi přijde jednodušší si to všechno nastavit v editoru než se ve všem hrabat v texťáku, když pak ani nevim co tam psát.

Ragnarocek #27 Posted 16 September 2013 - 11:47 AM

    Captain

  • Player
  • 30485 battles
  • 2,095
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013

View PostShelbyGT500, on 16 September 2013 - 11:39 AM, said:

Si mě nepochopil. V tom online editoru jsou kolonky, kde je v závorce, že to vyžaduje xvm stat exe. Proto je ten editor nedodělanej. Můžeš tam třeba zapnout i zobrazování pingu, který taky nefunguje, to napsali i tvůrci, že to zrušili. Já prostě potřebuju pořádnou verzi editoru, která bude 100% funkční. Mě to takhle stačí a nemam v plánu přecházet na novej systém, už jenom proto, že mi přijde jednodušší si to všechno nastavit v editoru než se ve všem hrabat v texťáku, když pak ani nevim co tam psát.
Hmm,.. to mi je jasne... a mimochodom aj ping funguje... tie textaky nie su az take zlozite, ked budes chciet nahodou poradit, daj vediet ;)

carlos218 #28 Posted 16 September 2013 - 08:14 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 21002 battles
  • 392
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    03-16-2011

View PostShelbyGT500, on 15 September 2013 - 10:33 PM, said:

V online editoru http://www.modxvm.co...uration-editor/ nahraješ svůj config. Dáš vlevo záložku Hitlog a Lines count nastavíš na 0.

Děkuji moc za radu, mám to. Konečně to je podle mých představ.

ShelbyGT500 #29 Posted 16 September 2013 - 11:19 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 77086 battles
  • 787
  • [SL4V] SL4V
  • Member since:
    02-19-2011
Přidána nová verze 2 řad tanků.

Frog1980 #30 Posted 17 September 2013 - 07:32 AM

    Private

  • Player
  • 20478 battles
  • 5
  • Member since:
    09-17-2011
Super balíček, díky moc :) Jen bych rád vrátil původní garáž, co je potřeba odstranit?

ShelbyGT500 #31 Posted 17 September 2013 - 11:06 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 77086 battles
  • 787
  • [SL4V] SL4V
  • Member since:
    02-19-2011

View PostFrog1980, on 17 September 2013 - 07:32 AM, said:

Super balíček, díky moc :) Jen bych rád vrátil původní garáž, co je potřeba odstranit?

Smažeš celou složku content, celou složku system a ze složky spaces smažeš hangar a hangar_premium.

D_FIX #32 Posted 17 September 2013 - 03:02 PM

    Private

  • Player
  • 28432 battles
  • 11
  • Member since:
    08-09-2012
Skvělá práce, naprosto vyhovující balík. Nicméně, kde najdu složku s "odstranění stínů v zaměřovači" ??? Zkoušel jsem už ledacos, ale nějak se to nevyvedlo. Díky za odpověď.

Frog1980 #33 Posted 17 September 2013 - 03:09 PM

    Private

  • Player
  • 20478 battles
  • 5
  • Member since:
    09-17-2011

View PostShelbyGT500, on 17 September 2013 - 11:06 AM, said:

Smažeš celou složku content, celou složku system a ze složky spaces smažeš hangar a hangar_premium.

Super, díky moc :)

ShelbyGT500 #34 Posted 17 September 2013 - 03:49 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 77086 battles
  • 787
  • [SL4V] SL4V
  • Member since:
    02-19-2011

View PostD_FIX, on 17 September 2013 - 03:02 PM, said:

Skvělá práce, naprosto vyhovující balík. Nicméně, kde najdu složku s "odstranění stínů v zaměřovači" ??? Zkoušel jsem už ledacos, ale nějak se to nevyvedlo. Díky za odpověď.

Smažeš soubor NoBinoculars.pyc v res_mods/0.8.8/scripts/client/mods

D_FIX #35 Posted 17 September 2013 - 03:59 PM

    Private

  • Player
  • 28432 battles
  • 11
  • Member since:
    08-09-2012

View PostShelbyGT500, on 17 September 2013 - 03:49 PM, said:

Smažeš soubor NoBinoculars.pyc v res_mods/0.8.8/scripts/client/mods

Díky moc, a ještě jednou díky za tento tvůj balík. A rovnou se obracím s prosbou a přáním, pokračuj ve své práci ;) Aneb, čim méně barviček a serepetiček, tím lépe :)))

Vencl1 #36 Posted 17 September 2013 - 05:41 PM

    Private

  • Player
  • 33886 battles
  • 18
  • [S-T-B] S-T-B
  • Member since:
    11-26-2012
Pěkné a kupodivu funkční. Ale co se mi nelíbí, tak jsou ty hlášky ve hře zaprvé anglicky ( něco aj, něco česky)  Volání o pomoc, atd. by mi stačilo jako v základu a hlavně česky.
Nu a hrát bitvu najednou jakoby v mlze, taky nic moc..
V novejch mapách 800metrovejch, jakoby nevídím dál než tak půl čtverce, akorát prosírám bitvy!

Edited by Vencl1, 20 September 2013 - 06:11 PM.


ShelbyGT500 #37 Posted 17 September 2013 - 06:58 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 77086 battles
  • 787
  • [SL4V] SL4V
  • Member since:
    02-19-2011
Já tam mam radial menu jen kvůli jediný věci a to je, že když zmáčknu C, tak to ukáže jak dlouho ještě nabíjim celýmu týmu. Ostatní mi je jedno, ale myslim, že klávesy F1-F8 fungujou normálně česky.

ilmao #38 Posted 17 September 2013 - 08:15 PM

    Lance-corporal

  • Clan Commander
  • 44839 battles
  • 83
  • [9-TD] 9-TD
  • Member since:
    03-17-2013
chtel bych se zeptat ..kde nebo jak se upravuje scroll zoom (shift mod) .. zamerovani .. prijde mi to nejak malo 8x :) ... diky moc

ShelbyGT500 #39 Posted 17 September 2013 - 08:46 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 77086 battles
  • 787
  • [SL4V] SL4V
  • Member since:
    02-19-2011

View Postilmao, on 17 September 2013 - 08:15 PM, said:

chtel bych se zeptat ..kde nebo jak se upravuje scroll zoom (shift mod) .. zamerovani .. prijde mi to nejak malo 8x :) ... diky moc

Žádný zoom mod v balíčku není. Je tam jen unzoom zabudovaný v Jimbo zaměřovači.

ilmao #40 Posted 17 September 2013 - 09:09 PM

    Lance-corporal

  • Clan Commander
  • 44839 battles
  • 83
  • [9-TD] 9-TD
  • Member since:
    03-17-2013
projizdim cely forum krizem krazem ..a porad se v tom nevyznam .. jak dodelat ten zoom in  8x 16x aatp .
Jinak me vse perfektne sedi .. jen resim ten zoom a bile mrtvoly sem si taky zvykl ..

Edited by ilmao, 17 September 2013 - 09:10 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users