zdravím tankisti,
Mám najeto 15.300 bitev, považuji se za průměrného hráče ke svým 44letem.
Kolega už tedy koupil _SU_. Jen si dovolím vyjádřit ke S.Pershanovi.Mám na něm cc550bitev.
Tank mi vyhovoval,slušná rychlost, kanon někdy příjemně překvapil. To pancéřování bylo super.Zkrátka premiák se vším všudy.
mám premium účet, tak výdělek čistých cca 45.000 kr průměr. Vydělal mi dost. Dlouho jsem vydržel v bitvě. Vím, že ten tank byl předimenzovaný.
Ale od patche 8,8 ho upravili, špatné slovo, zku.....li( teď VII). V bitvě mezi těžkými VIII, nic nevydrží. mám pocit,že mu i hrábli na kanon.
Tak od 12.9.(nový patch) do soboty 14.9. jsem měl průměr !!!!15.čistých!!!.Držel jsem se v zadu.Stejně, pár ran a šlo to durch v předu.
Tak v sobotu šel. Už před patchem jsem laboroval co za něj. A pak testoval Pershana. Stíhače zatím nechci, časem 8.8 JG. jako 3tího.
Nakonec to vyhrálo IS-6. Plno lidí nadává, kdo ji má si chválí. Mám 20bitev a zatím paráda.Kanon umí i na 100m uškodit.Výstřel umí i 500dmg.Včera Hellcata na _1_ránu v plným životě. Zůstalo mu 300života a pak uhořel. Náboje dražší,ale bolí to s nimi.Průměr mám 40.000čistá, jede to 35km. Důležité je úhlování. Včera T.34 2x vystřel a jen to cinklo. A ode mne 2x dostala do předku, pokaždé -350dmg. Je třeba se naučit Hit zony.A úhlovat se.
Tak shrnuto::
Kdo máte S.Pershana pošlete jim ho zpět,dostanete 7200zlatáků a kupte si něco jiného.
Mám taky _LVA_ asi 1,5roku dělá mi 60.000čistých.Rekord 95.000čistá. Dobrý sniper. Posádku se 100% a 100-100-100-50% na zkušenostech jsem dal do 45.02A VIII _P_ a je to parádní mašina. V Lovi mám další už. Omlouvám se za román.Můj názor na S.Pershana=PRODAT.
Zdraví Eda
Edited by edaczech, 19 September 2013 - 09:54 AM.