←  Fan Translations

Main page

»

W.o.T in romanian (unofficial)

adilehanceanu's Photo adilehanceanu 07 Oct 2012

Noutăți pentru 0.8.0, citiți cu atenție primul mesaj din topic, că acum sînt două versiuni de texte, vă alegeți ce vă place :)

Dave_Ady's Photo Dave_Ady 08 Oct 2012

Le-am incercat si eu.
Mici erori (sau mai mari):

- Infrangere Baza inamica a fost capturata. Nu era corect baza proprie?
- La tancuri, cel putin, stiu ca nu se foloseste Sofer. Mecanic sau conductor e formularea corecta.
- MMagazin (in garaj)

adilehanceanu's Photo adilehanceanu 08 Oct 2012

N-ai încercat despre ce e vorba în topicul ăsta (vezi primul mesaj din el) pentru că altfel ai fi constatat că:

3. battle_results.mo:
- mici corecturi la punctuaţie
- finish/reason/2: textul schimbat în „Baza a fost cucerită!” din „Baza inamică a fost cucerită!”
Asta cu baza nu e eroare de traducere/scriere ci pur şi simplu e un singur text, nu două, cum erau la versiunile anterioare (în orice limbă comuţi, inclusiv engleză, e la fel)

7. menu.mo
- mici corecturi de punctuaţie
- barracks/btnBuyTankman : text schimbat din „Recrutarea unui membru al echipajului” în „Recrutează un tanchist”
- contextMenu/allyEjection + denunciation/type5 : text schimbat din „Eliminarea unui aliat” în „Împingerea unui aliat”
- headerButtons/shop : corectat din „MMAGAZIN” în „MAGAZIN”
:)

Dave_Ady's Photo Dave_Ady 08 Oct 2012

Mea culpa, eu le aveam pe cele oficiale, downloadate automat.
Fac un test si cu ale voastre.
Oricum, felicitari pentru munca (naspa munca-i la tradus, din cate stiu)

adilehanceanu's Photo adilehanceanu 08 Oct 2012

Traducerea de aici e practic un bugfix pentru aia oficială (pentru că WG nu acceptă ideea de bugfix-uri, orice modificare se poate face abia la lansarea următoarei versiuni), că mai scapă cîte o chestie sau de abia în joc vezi cum e folosit un anumit text; la 0.7.5 au fost numai 5 corecturi, la 0.8.0 sînt multe pentru că au schimbat o grămadă de texte/contexte.

adilehanceanu's Photo adilehanceanu 03 Nov 2012

Este disponibilă versiunea corectată pentru 0.8.1, cu caractere UTF, a se vedea primul mesaj din topic.

Schultz's Photo Schultz 03 Dec 2012

Data viitoare va rog sa ramaneti la subiect, in special lIVIU.

llVIU's Photo llVIU 03 Dec 2012

nu, nu prea cred, du-te inapoi in 1989 si mori impreuna cu comunistii tai

Data viitoare te rog sa te abtii de la injurii.

Esti sanctionat cu status RO.

Schultz
Edited by Schultz, 05 December 2012 - 11:35 PM.

WilhemD's Photo WilhemD 05 Dec 2012

View PostllVIU, on 03 December 2012 - 06:08 PM, said:

nu, nu prea cred, du-te inapoi in 1989 si mori impreuna cu comunistii tai

Nu e nevoie de limbaj din asta... special spre un moderator!

adilehanceanu's Photo adilehanceanu 14 Dec 2012

Este disponibilă versiunea corectată pentru 0.8.2, cu caractere UTF, a se vedea primul mesaj din topic.

nasumic's Photo nasumic 20 Dec 2012

Salutare  , jucator nou de aprox  2 saptamani  , odinioara fan fps online  cu vechime 5 ani in administrare server online . Dupa parerea mea jocul e foarte reusit , poate putin prea multa atentie din partea developerilor in ceea ce priveste  modalitatea de avansare a contului in functie de experienta  / si selectarea  serverelor  vizavi de  nivelul fiecarui cont . As fi dorit sa am posibilitatea sa pot accesa liber orice server doresc indiferent de cat de noob sunt pe tancul meu. Oricum e un joc foarte reuisit  , m-a captivat desi timpul meu liber este destul de restrans . Fiindca sunt un tip foarte sociabil   va intreb  daca exista o comunitate formata de  jucatori wot pe undeva pe vre-un site. Rog pm -  vreau sa ma documentez putin  ca mi-a luat o saptamana sa inteleg ce trebe sa fac sa avansez in joc..

adilehanceanu's Photo adilehanceanu 20 Jan 2013

Este disponibilă versiunea corectată pentru 0.8.3, cu caractere UTF, a se vedea primul mesaj din topic.

adilehanceanu's Photo adilehanceanu 01 Feb 2013

anti-blocare topic :)

Muszly12's Photo Muszly12 02 Mar 2013

Salut mie imi da Critical error ! cand dau pe patcher! cine ma poate ajuta?!

adilehanceanu's Photo adilehanceanu 02 Mar 2013

Nu că ar fi subiectul topicului, dar ai luat clientul complet? Impresia mea e că ai luat numai actualizarea de la 0.8.2 la 0.8.3; trebuie să iei jocul complet de aici, ăla de 4,4 GB, fie cu browserul (Download Full Client (Version 8.3) (4.4 GB)) fie cu un client de torente (Full Client Torrent File).

adilehanceanu's Photo adilehanceanu 10 Mar 2013

Este disponibilă versiunea corectată pentru 0.8.4, cu caractere UTF, a se vedea primul mesaj din topic.

Matushu's Photo Matushu 13 Apr 2013

+1

adilehanceanu's Photo adilehanceanu 27 Apr 2013

Este disponibilă versiunea cu caractere UTF pentru 0.8.5, a se vedea primul mesaj din topic.
Get the IPS Communities App for iPhone now!