W.o.T in romanian (unofficial)
adilehanceanu
07 Oct 2012
Noutăți pentru 0.8.0, citiți cu atenție primul mesaj din topic, că acum sînt două versiuni de texte, vă alegeți ce vă place
Dave_Ady
08 Oct 2012
Le-am incercat si eu.
Mici erori (sau mai mari):
- Infrangere Baza inamica a fost capturata. Nu era corect baza proprie?
- La tancuri, cel putin, stiu ca nu se foloseste Sofer. Mecanic sau conductor e formularea corecta.
- MMagazin (in garaj)
Mici erori (sau mai mari):
- Infrangere Baza inamica a fost capturata. Nu era corect baza proprie?
- La tancuri, cel putin, stiu ca nu se foloseste Sofer. Mecanic sau conductor e formularea corecta.
- MMagazin (in garaj)
adilehanceanu
08 Oct 2012
N-ai încercat despre ce e vorba în topicul ăsta (vezi primul mesaj din el) pentru că altfel ai fi constatat că:
Asta cu baza nu e eroare de traducere/scriere ci pur şi simplu e un singur text, nu două, cum erau la versiunile anterioare (în orice limbă comuţi, inclusiv engleză, e la fel)
3. battle_results.mo:
- mici corecturi la punctuaţie
- finish/reason/2: textul schimbat în „Baza a fost cucerită!” din „Baza inamică a fost cucerită!”
- mici corecturi la punctuaţie
- finish/reason/2: textul schimbat în „Baza a fost cucerită!” din „Baza inamică a fost cucerită!”
7. menu.mo
- mici corecturi de punctuaţie
- barracks/btnBuyTankman : text schimbat din „Recrutarea unui membru al echipajului” în „Recrutează un tanchist”
- contextMenu/allyEjection + denunciation/type5 : text schimbat din „Eliminarea unui aliat” în „Împingerea unui aliat”
- headerButtons/shop : corectat din „MMAGAZIN” în „MAGAZIN”
- mici corecturi de punctuaţie
- barracks/btnBuyTankman : text schimbat din „Recrutarea unui membru al echipajului” în „Recrutează un tanchist”
- contextMenu/allyEjection + denunciation/type5 : text schimbat din „Eliminarea unui aliat” în „Împingerea unui aliat”
- headerButtons/shop : corectat din „MMAGAZIN” în „MAGAZIN”
Dave_Ady
08 Oct 2012
Mea culpa, eu le aveam pe cele oficiale, downloadate automat.
Fac un test si cu ale voastre.
Oricum, felicitari pentru munca (naspa munca-i la tradus, din cate stiu)
Fac un test si cu ale voastre.
Oricum, felicitari pentru munca (naspa munca-i la tradus, din cate stiu)
adilehanceanu
08 Oct 2012
Traducerea de aici e practic un bugfix pentru aia oficială (pentru că WG nu acceptă ideea de bugfix-uri, orice modificare se poate face abia la lansarea următoarei versiuni), că mai scapă cîte o chestie sau de abia în joc vezi cum e folosit un anumit text; la 0.7.5 au fost numai 5 corecturi, la 0.8.0 sînt multe pentru că au schimbat o grămadă de texte/contexte.
adilehanceanu
03 Nov 2012
Este disponibilă versiunea corectată pentru 0.8.1, cu caractere UTF, a se vedea primul mesaj din topic.
llVIU
03 Dec 2012
nu, nu prea cred, du-te inapoi in 1989 si mori impreuna cu comunistii tai
Data viitoare te rog sa te abtii de la injurii.
Esti sanctionat cu status RO.
Schultz
Edited by Schultz, 05 December 2012 - 11:35 PM.
Data viitoare te rog sa te abtii de la injurii.
Esti sanctionat cu status RO.
Schultz
Edited by Schultz, 05 December 2012 - 11:35 PM.
WilhemD
05 Dec 2012
adilehanceanu
14 Dec 2012
Este disponibilă versiunea corectată pentru 0.8.2, cu caractere UTF, a se vedea primul mesaj din topic.
nasumic
20 Dec 2012
Salutare , jucator nou de aprox 2 saptamani , odinioara fan fps online cu vechime 5 ani in administrare server online . Dupa parerea mea jocul e foarte reusit , poate putin prea multa atentie din partea developerilor in ceea ce priveste modalitatea de avansare a contului in functie de experienta / si selectarea serverelor vizavi de nivelul fiecarui cont . As fi dorit sa am posibilitatea sa pot accesa liber orice server doresc indiferent de cat de noob sunt pe tancul meu. Oricum e un joc foarte reuisit , m-a captivat desi timpul meu liber este destul de restrans . Fiindca sunt un tip foarte sociabil va intreb daca exista o comunitate formata de jucatori wot pe undeva pe vre-un site. Rog pm - vreau sa ma documentez putin ca mi-a luat o saptamana sa inteleg ce trebe sa fac sa avansez in joc..
adilehanceanu
20 Jan 2013
Este disponibilă versiunea corectată pentru 0.8.3, cu caractere UTF, a se vedea primul mesaj din topic.
Muszly12
02 Mar 2013
Salut mie imi da Critical error ! cand dau pe patcher! cine ma poate ajuta?!
adilehanceanu
02 Mar 2013
Nu că ar fi subiectul topicului, dar ai luat clientul complet? Impresia mea e că ai luat numai actualizarea de la 0.8.2 la 0.8.3; trebuie să iei jocul complet de aici, ăla de 4,4 GB, fie cu browserul (Download Full Client (Version 8.3) (4.4 GB)) fie cu un client de torente (Full Client Torrent File).
adilehanceanu
10 Mar 2013
Este disponibilă versiunea corectată pentru 0.8.4, cu caractere UTF, a se vedea primul mesaj din topic.
adilehanceanu
27 Apr 2013
Este disponibilă versiunea cu caractere UTF pentru 0.8.5, a se vedea primul mesaj din topic.