Jump to content


[0.9.9] Progress Indicator Text Mod


  • Please log in to reply
74 replies to this topic

drhideg #61 Posted 11 February 2015 - 06:40 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 32600 battles
  • 70
  • Member since:
    06-16-2011
#1 updated for 0.9.6

Rodma #62 Posted 10 March 2015 - 10:55 AM

    Captain

  • Member
  • 60445 battles
  • 2,053
  • Member since:
    03-18-2011

Please update you can not work for me with the last micro patch.

 

Thanks



plkJaqenHghar #63 Posted 10 March 2015 - 11:59 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 28951 battles
  • 776
  • [POK] POK
  • Member since:
    10-20-2012
Since there are no missions I can't rly tell if it's working or not... but there are quite detailed instructions on how you can do it yourself and it's not that hard if you follow them...and judging from your post, you can write, that means.. you can read as well :-)

Kierrok #64 Posted 10 March 2015 - 05:58 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 11523 battles
  • 468
  • Member since:
    03-31-2013

View PostRodma, on 10 March 2015 - 10:55 AM, said:

Please update you can not work for me with the last micro patch.

 

Thanks

 

There were no changes to the two modded files!

Rodma #65 Posted 11 March 2015 - 12:06 AM

    Captain

  • Member
  • 60445 battles
  • 2,053
  • Member since:
    03-18-2011

View PostKierrok, on 10 March 2015 - 05:58 PM, said:

 

There were no changes to the two modded files!

 

 

Well I do not work well, I see the missions and special, looks me in black

 

View PostplkJaqenHghar, on 10 March 2015 - 11:59 AM, said:

Since there are no missions I can't rly tell if it's working or not... but there are quite detailed instructions on how you can do it yourself and it's not that hard if you follow them...and judging from your post, you can write, that means.. you can read as well :-)

 

 

 

He did not do it, I'll have to learn



Rodma #66 Posted 12 March 2015 - 01:12 AM

    Captain

  • Member
  • 60445 battles
  • 2,053
  • Member since:
    03-18-2011
I try,but I do something wrong,because I could not open the missions now   :(

Edited by Rodma, 12 March 2015 - 01:13 AM.


nilsenth #67 Posted 12 March 2015 - 12:18 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 36823 battles
  • 91
  • Member since:
    06-04-2013

Thanks, this is really nice.. its like i got new glasses.. now i can see :)

 

+1



drhideg #68 Posted 12 March 2015 - 03:29 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 32600 battles
  • 70
  • Member since:
    06-16-2011

View PostRodma, on 10 March 2015 - 10:55 AM, said:

Please update you can not work for me with the last micro patch.

 

Thanks

 

Nothing has changed in 0.9.6.3 micropatch with the affected files. I think your problem is somewhere else.

Edited by drhideg, 12 March 2015 - 03:29 PM.


Rodma #69 Posted 13 March 2015 - 01:04 AM

    Captain

  • Member
  • 60445 battles
  • 2,053
  • Member since:
    03-18-2011
I've managed to do well.

And forgive me take the opposite but if it affected meMaybeitby the Spanish language, which is the one I use.


Thank you all for the help.

Edited by Rodma, 13 March 2015 - 01:22 AM.


Steel_Attac #70 Posted 29 April 2015 - 07:32 PM

    Private

  • Beta Tester
  • 26641 battles
  • 30
  • [KR4UT] KR4UT
  • Member since:
    10-19-2010

Is it possible that u update your mod to 0.9.7.?

Tried it by myself but it didnt work.

 

Steel



drhideg #71 Posted 30 April 2015 - 01:49 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 32600 battles
  • 70
  • Member since:
    06-16-2011
#1 updated for 0.9.9

Edited by drhideg, 16 July 2015 - 10:01 AM.


Nikodemsky #72 Posted 13 September 2015 - 04:53 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 14211 battles
  • 980
  • Member since:
    12-22-2011

Update for 9.10?

 

Tried it myself, but it looks like a lot have changed and instructions are inaccurate.



drhideg #73 Posted 14 September 2015 - 03:06 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 32600 battles
  • 70
  • Member since:
    06-16-2011

View PostNikodemsky, on 13 September 2015 - 04:53 PM, said:

Update for 9.10?

 

Tried it myself, but it looks like a lot have changed and instructions are inaccurate.

 

Thats my problem too.

Achievements.swf address 5681.

For questcomponent, i dont know. See some code gone to advanced.swf, but even if i modify it, nothing happened.



Aslain #74 Posted 25 September 2015 - 11:44 AM

    General

  • Beta Tester
  • 14599 battles
  • 9,696
  • [FEAR] FEAR
  • Member since:
    07-20-2010
Still no luck?

drhideg #75 Posted 27 September 2015 - 10:03 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 32600 battles
  • 70
  • Member since:
    06-16-2011
I found 2 places where ProgressIndicator.as embedded. advanced.swf and questsWindow.swf. I changed in both places, but no result. I temporarily give up. Sorry fellows, maybe in next version...




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users