Jump to content


Changes to World of Tanks Assistant Support


  • This topic is locked This topic is locked
17 replies to this topic

Community #1 Posted 10 October 2013 - 11:19 AM

    Sergeant

  • Content Team
  • 0 battles
  • 24,495
  • Member since:
    11-09-2011
You need to update your World of Tanks Assistant application before 15th October 2013.

Full news text

Speeder_nl #2 Posted 10 October 2013 - 11:28 AM

    Private

  • Player
  • 26444 battles
  • 11
  • [TERMS] TERMS
  • Member since:
    03-18-2011
Does this also count for the Windows Phone version?

Golem501 #3 Posted 10 October 2013 - 12:24 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 20597 battles
  • 1,844
  • [FILO] FILO
  • Member since:
    01-20-2013
1.5 version has been rocking my android phone for months already :)

CoolBreeze541 #4 Posted 10 October 2013 - 12:43 PM

    Corporal

  • Player
  • 17142 battles
  • 138
  • [EFE-X] EFE-X
  • Member since:
    08-16-2012
What about Windows Phone ??????

Xprez #5 Posted 10 October 2013 - 12:48 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 21263 battles
  • 85
  • Member since:
    03-21-2011
After last update, WoT Assistant does not work anymore. Won't even let me log in, before msg about application has stopped. 1.5.1 broke it on 2 separate S2..
Android, S2 phone

Edited by Xprez, 10 October 2013 - 01:17 PM.


mERGER #6 Posted 10 October 2013 - 04:55 PM

    Private

  • Player
  • 2782 battles
  • 15
  • [IRQ] IRQ
  • Member since:
    08-05-2011
Please make sure that you have a windows phone version that works...not only android and ios.

Rasz_pl #7 Posted 10 October 2013 - 05:23 PM

    Staff Sergeant

  • Beta Tester
  • 51376 battles
  • 319
  • Member since:
    01-10-2011
and STILL no M60 stats in the assistant

Blackeon #8 Posted 10 October 2013 - 05:26 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 16580 battles
  • 343
  • [BOOF] BOOF
  • Member since:
    04-05-2011
No windows phone version, and the new version does not work on my Ipod touch.
Thanks for "improving" things.

GenTacticus #9 Posted 10 October 2013 - 07:44 PM

    Private

  • Player
  • 15687 battles
  • 8
  • [NAGRV] NAGRV
  • Member since:
    10-22-2011
Trying not to labour the point here, but I guess it does need labouring - what about the Windows version of WoT assistant?
Come on people, if you want to increase your coverage with potential users you really need to keep on the ball here.

spicata #10 Posted 10 October 2013 - 08:42 PM

    Private

  • Player
  • 35221 battles
  • 24
  • [SWEC] SWEC
  • Member since:
    06-20-2011
I agree, bring us support for wp8

Ubervold #11 Posted 23 October 2013 - 06:15 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 20447 battles
  • 547
  • Member since:
    09-01-2012
Yes, what happened to the windows phone 8 version of the assistant, it was working just fine, cant seem to find it in the store anymore, why?

ChaosWulff #12 Posted 24 October 2013 - 12:15 PM

    Private

  • Player
  • 7633 battles
  • 43
  • [JONAI] JONAI
  • Member since:
    06-13-2013
Having the same issue, I only own a WP8 so I'm screwed if I want to check my stats on the move... Come on people! This is really inconveniencing a lot of players!

Ubervold #13 Posted 26 October 2013 - 11:48 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 20447 battles
  • 547
  • Member since:
    09-01-2012
Any news on the wp8 version?

steyrs #14 Posted 31 October 2013 - 02:30 PM

    Private

  • Player
  • 17941 battles
  • 18
  • Member since:
    10-27-2012
Come on Wargaming!
The Windows Phone version hasn't been working for weeks now.
At least not for me.
I'm prompted for login when I open the app on my phone.
After login - a blank screen loads - and that's all folks!
You can login as many times as you like - ending up with the same result every time. Blank screen.. Meh :confused:
Can anyone confirm the same behavior - or is it just me?
Application run on Lumia 820

Attached Thumbnails


Edited by steyrs, 03 November 2013 - 12:22 PM.


DPC_Leader #15 Posted 03 November 2013 - 12:11 PM

    Private

  • Player
  • 11572 battles
  • 3
  • Member since:
    04-18-2012
I'm confirming the post to 'Steyrs'. I have got the same behavior with the new version (1.4).
Please WG, give us an unbug version for WP8 as soon as possible.
Nokia Lumia 520

Edited by DPC_Leader, 03 November 2013 - 12:19 PM.


steyrs #16 Posted 06 November 2013 - 10:17 PM

    Private

  • Player
  • 17941 battles
  • 18
  • Member since:
    10-27-2012
Thx DPC_Leader for confirming!

Come on wargaming!

Have you called it quits on the Windows Phone app?
If so - please make it official, so we don't need to bother more........

Todeskult #17 Posted 06 December 2013 - 02:17 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 32725 battles
  • 1,107
  • Member since:
    07-22-2012
Hi,

Where to report a problem with WoT Assistant content? One of the premium tanks is not a part of the stats, namely KV-220.

The tank's stats are not included in "Vehicles by Nation/Class" stats (I mean battles played with it are not included in those stats), while the "missing" number of those battles is a part of "Overall Results" - it's in a main tab, which shows first when app is being opened.
It's also not listed on 3rd tab, the one with detailed stats about vehicles types, it's not in "Heavy Tanks" dropdown menu.

Is it a bug or what?

Golem501 #18 Posted 06 December 2013 - 08:36 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 20597 battles
  • 1,844
  • [FILO] FILO
  • Member since:
    01-20-2013

View PostTodeskult, on 06 December 2013 - 02:17 AM, said:

Hi,
Where to report a problem with WoT Assistant content? One of the premium tanks is not a part of the stats, namely KV-220.
The tank's stats are not included in "Vehicles by Nation/Class" stats (I mean battles played with it are not included in those stats), while the "missing" number of those battles is a part of "Overall Results" - it's in a main tab, which shows first when app is being opened.
It's also not listed on 3rd tab, the one with detailed stats about vehicles types, it's not in "Heavy Tanks" dropdown menu.
Is it a bug or what?
+1 just reading your post.... checking it now :)
Nope KV-220 is not in there. I think this should go through the normal support ticketing https://eu.wargaming...ts/Submit/Index
<ed> Funny thing... it is also not there in my profile on the portal page.

Edited by Golem501, 06 December 2013 - 08:39 AM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users