Jump to content


Hardware issue, need some advice


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

TTauri #1 Posted 26 October 2013 - 09:01 AM

    Corporal

  • Player
  • 18622 battles
  • 139
  • Member since:
    04-18-2013
Hello, maybe somebody can help me with this issue.
So yesterday I wanted to watch a movie with my laptop but couldn't see it. It shows me black screen, subtitles and sound is working like it should work.
Few days ago it worked well.
I had other problem to. When I watched videos in youtube I couldn't see them on full screen. I fixed it by right clicking on screen, settings, enable hardware acceleration. It works at the moment but quality is not same as before.
Hope somebody can fix it.

gonsi #2 Posted 26 October 2013 - 09:05 AM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 9721 battles
  • 526
  • Member since:
    07-23-2010
Sounds more like software issue to me, check out your drivers/codecs perhaps?

TTauri #3 Posted 26 October 2013 - 09:07 AM

    Corporal

  • Player
  • 18622 battles
  • 139
  • Member since:
    04-18-2013
Yea sorry, I wanted to write software. :D My bad. But I checked all drivers, no updates needed. I downloaded bsplayer with all codecs, nothing changed.

TTauri #4 Posted 26 October 2013 - 02:30 PM

    Corporal

  • Player
  • 18622 battles
  • 139
  • Member since:
    04-18-2013
I figured it out. Last windows update messed it up. After unistalling worked again.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users