Jump to content


Błąd czatu

Błąd inicjalizacji czatu

  • This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

Gracek1276 #1 Posted 26 October 2013 - 08:18 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 8372 battles
  • 12
  • Member since:
    11-04-2011
wiec tak startuje gre pojawia sie zebatka pisze odswierzam moduly po chwili wtle pojawia sie okienko bład czatu (bład inicjalizacji czatu) laduje sie dalej w koncu okienko (polaczenie z internetem zostalo przerwane)
Proszę o pomoc

webster29 #2 Posted 26 October 2013 - 08:21 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 5490 battles
  • 662
  • Member since:
    02-29-2012

View PostGracek1276, on 26 October 2013 - 08:18 PM, said:

(polaczenie z internetem zostalo przerwane)
Mysle ze chodzi ci jako by to gra zrywala polaczenie z serverem i w tym momencie nie gubisz połaczenia internetowego ?

Gracek1276 #3 Posted 26 October 2013 - 08:26 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 8372 battles
  • 12
  • Member since:
    11-04-2011
mogłbys dokładniej??po prostu nie nie trace interentu sorry zle zapisałem

Edited by Gracek1276, 26 October 2013 - 08:28 PM.


webster29 #4 Posted 26 October 2013 - 08:28 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 5490 battles
  • 662
  • Member since:
    02-29-2012

View PostGracek1276, on 26 October 2013 - 08:26 PM, said:

(polaczenie z internetem zostalo przerwane)
Czy w trakcie kiedy jest wyświetlany ten komunikat dalej masz polaczenie z internetem ? moglbys to np sprawdzic minimalizujac gre odpalajac przegladarke i wchodzac na strone gogle.pl lub pingujac server gogla konsolka cmd czy aby nie gubi pakietow w tym czasie co wot komunikuje iz zgubil polaczenie.
Ps. A czy te problemy z chatem wystepuja od dawna czy od chwili jak cos grzebales moze mialbys czysta instalacje wota i moglbys ja przetestowac na ten czas lub usuwajac wszystkie mody na chwile z fodleru res-mods

Edited by webster29, 26 October 2013 - 08:30 PM.


Gracek1276 #5 Posted 26 October 2013 - 08:29 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 8372 battles
  • 12
  • Member since:
    11-04-2011
dalej mam polaczenie

Gracek1276 #6 Posted 26 October 2013 - 08:31 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 8372 battles
  • 12
  • Member since:
    11-04-2011
czyli jezeli jestem na google to przez to wot pokazuje ze nie jakby polaczenia ??
Od dzisaij mam ten błąd

Edited by Gracek1276, 26 October 2013 - 08:32 PM.


webster29 #7 Posted 26 October 2013 - 08:32 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 5490 battles
  • 662
  • Member since:
    02-29-2012

View PostGracek1276, on 26 October 2013 - 08:31 PM, said:

czyli jezeli jestem na google to przez to wot pokazuje ze nie jakby polaczenia ??
Nie , nie o to mi chodzilo to jest sposob sprawdzenia czy masz polaczenie internetowe i czy komunikat w wocie jest wiarygodny i mozna na nim polegac.

Edited by webster29, 26 October 2013 - 08:33 PM.


Gracek1276 #8 Posted 26 October 2013 - 08:33 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 8372 battles
  • 12
  • Member since:
    11-04-2011
normalnie moge wszystko wyszukiwac na google

webster29 #9 Posted 26 October 2013 - 08:36 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 5490 battles
  • 662
  • Member since:
    02-29-2012
A koles jeszcze jedno mianowicie ustawienia konfiguracyjne wota -> plik prefenrences.xml
przenies go na czas testu na puplit poczym uruchom gre utowrzy sie nowy plik konfiguracyjny z ustawieniami fabrycznymi i stestuj czy wszystko dziala prawidlowo jesli nie bedziesz mogl przywrocic swoje ustawienia spowrotem do folderu z ktorego go wyciagnoles tj.->start->uruchom-> wpisujesz %appdata% enter->szukasz folderu wargaming.net plik sie tam znajduje

Gracek1276 #10 Posted 26 October 2013 - 08:38 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 8372 battles
  • 12
  • Member since:
    11-04-2011
juz znalazłem i mam uruchomic i co dalej??

Edited by Gracek1276, 26 October 2013 - 08:39 PM.


webster29 #11 Posted 26 October 2013 - 08:39 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 5490 battles
  • 662
  • Member since:
    02-29-2012
Wyciagnij go na pulpit uruchom gre przetestuj czy wszystko dziala tak jak powinno wydaje mi sie iz niepowinno to raczej rozwiazac tego problemu ale nie przekonamy sie puki nie sprawdzimy.
Ps. i oczywiscie czy masz jakies mody zainstalowane?

Edited by webster29, 26 October 2013 - 08:41 PM.


Gracek1276 #12 Posted 26 October 2013 - 08:41 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 8372 battles
  • 12
  • Member since:
    11-04-2011
zamykam temat wszystko działa




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users