Jump to content


Please help


  • This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

debander #1 Posted 23 November 2013 - 11:17 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 25106 battles
  • 96
  • Member since:
    03-14-2013
i just downloaded wot on my new pc but if i press the play button it says

that i miss "d3dx9_43.dll"

but i dont really know what they mean whith it so please help! :confused:

killer11110 #2 Posted 23 November 2013 - 11:20 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 21488 battles
  • 465
  • [FANG] FANG
  • Member since:
    03-18-2012
you need to install directx 9....heres a link for download http://www.microsoft...s.aspx?id=34429

debander #3 Posted 23 November 2013 - 11:20 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 25106 battles
  • 96
  • Member since:
    03-14-2013

View Postkiller11110, on 23 November 2013 - 11:20 PM, said:

you need to install directx 9....heres a link for download http://www.microsoft...s.aspx?id=34429
thanks :)

Huo4uHb #4 Posted 23 November 2013 - 11:21 PM

    Private

  • Player
  • 120 battles
  • 30
  • Member since:
    10-02-2013
put a minus because [edited]

Edited by Ender__wiggins, 24 November 2013 - 01:26 AM.
This post has been edited by a member of the Moderation Team, due to inappropriate content. An official notification has also been sent. ~ Ender__wiggins


debander #5 Posted 23 November 2013 - 11:22 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 25106 battles
  • 96
  • Member since:
    03-14-2013
it still says the same :(

debander #6 Posted 23 November 2013 - 11:24 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 25106 battles
  • 96
  • Member since:
    03-14-2013
i just did but it didnt do anything

Thorgardson #7 Posted 27 November 2013 - 07:39 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 11418 battles
  • 354
  • Member since:
    07-04-2011
Try to run it via administrator. If it doesn't work search for that file on the interwebz, for the download or the solution. But installing directX should have worked. http://www.dll-files....shtml?d3dx9_43 here is the link for it. Helped for a lot of people. Hope it will work now.  :smile:




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users