PivniMasina1986, on 21 January 2014 - 05:44 PM, said:
Poradí mi někdo, jak mám splnit tu první misi, když jsem prohrál 15!! bitev v řadě? Střídám ISU a Hellcata. Nehraju dnes vůbec špatně, pokaždé umírám jako poslední a s ISU co teď mám BL-10, kosím tanky jako trávu. Poslední 15. prohranou bitvu jsem si teď prohlédl statistiky všech spoluhráčů a všechno to jsou frajeři s cca 200 body poškození na bitvu. Představte si, že jste na ruletě a 15x vsadíte na černou a pokaždé padne červená. Udělejte si o víkendu trošku času a zajděte na ruletku. Zjistíte, že byste museli tu ruletu cinknout, aby se to stalo. Dneska jsem viděl carrambovo video z konkurenčních tanků a začal jsem dumat. Všechna pro hovoří pro nového vlka ve smečce a jediné, čím si starý vlk, vůdce smečky, může udržet svou pozici, je hratelnost (zábava), jelikož je 100x arkádovitější, což jeho příznivci zmiňují. Po mém zážitku dnes se ptám, jaká hratelnost? Že s ISU dám 6000 dmg, 5 killů a prohrajeme 7:15? Že s Hellcatem dám 3000 dmg a prohrajeme 4:15? Že prohraju 15 bitev v řadě? Že mě hra odrbe ještě okatěji, než hazardní ruleta? Že nechají waflovačku dělat prasárny ve hře až do června, než si ji doexpí spousta dalších hráčů za pomocí dotací reálných peněz a pak ji zkrouhnou, že bude třeba i nepoužitelná? To je hratelné a zábavné? Z konkurence na videu čiší realističnost spolu se zábavou ruku v ruce. Stejně, jako jsem to cítil kdysi dávno, když jsem si párkrát zkusil Operaci Flashpoint. WoT na mě čím dál více působí jako hodně cinknutý herní automat.
EDIT: 16. hra
Když už mluvíš o té ruletě, online jsem už viděl i víc, než "jen" 15x jednu barvu. Jo Martingale......
Nicméně chápu, jakou frustraci prožíváš, byť sám za to dávám vinu hlavně sobě, protože jsem noob. Když to ale nepokazím a je to prohra, kterou mohu dát za vinu spoluhráčům, také mě to naštve.
Vím, že zde pro to není dobré místo, ale pokud se člověku stává, že na začátku napíše, nejezděte do toho města, je to sebevražda, stáhněte se a počkejte a jako odpověď si přečte pár vulgárních nadávek a po 3 minutách hry je to 1:9, kdy ani nemám šanci nastřílet tolik, kolik by s dalo, protože mě prostě smete nepřátelská vlna, pak se nedivím, že se někdo rozčiluje.
Po 30K bitvách, kdy podobné situace zažije mockrát, tak to přináší zamyšlení, zda to má smysl, učit neschopné hráče.
Kolik hráčů si to za tu dobu vzalo k srdci? Pokud alespoň pár, pak by to mělo smysl. Ale nejsem si jistý, že jich je právě alespoň pár.
A i když se tedy na tu akci, která nás čeká moc těším a považuji to za skvělý krok od WG, která pro nás podobné akce pořádá, tak se i bojím, protože to bude znamenat i rozčilení,frustraci a stále menší a menší radost tuhle hru zapínat.
Nechci, aby to co píšu znělo nevděčně a už vůbec nechci, aby to znělo jako věčně nespokojené komentáře, které na fóru čtu, jen by mi udělalo radost, kdybych viděl, jak se zvedá i kvalita hráčů. Pak by to byla větší radost hrát.
Nestěžuji si, jen malé zamyšlení. Nemá mi smysl psát, ať si dám četu a nebo rotu, kde mohu výsledek více ovlivnit. Znám tyhle rady. Myslím, že jsem nahrál a i odvelel docela dost na to, abych mohl reálně popsat situace, které potkávám a také mám důvod pro to hrát sám random. To ale není přeci důvod, proč se nesnažit udělat si hru lepší, ne jen přijímat klasické cesty, jako roty, čety atd.
Pomohlo by, kdyby se více hráčů zapojilo do toho, učit méně schopné hráče? Pomohlo by vytvoření nějaké skupiny, která by se o tohle starala a měla i tak status ve hře?
Nevím, možná jsou to blbosti, ale pokud by se na podobné téma zavedla debata, která by měla seriózní přístup a ne jen prosté výkřiky do tmy, nesmyslné nápady a vulgarity, třeba by se nám povedlo najít společně nějaký krok, který by se dal uskutečnit a zlepšil nám všem tuto hru.