Jump to content


Exclusiv pentru RO

World of Tanks Stream Live Filme Gameplay Tutoriale

  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

DingMan #1 Posted 21 February 2014 - 12:23 PM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 20761 battles
  • 152
  • Member since:
    10-02-2010

Inauguram astazi un nou canal de YouTube dedicat universului Wargaming, si al seriilor de jocuri "World of...", exclusiv pentru audienta locala Romaneasca. Momentan lucram la cateva tutoriale, in special o varianta romaneasca a vestitului Sidescraper pe care l-am botezat tot noi cu cativa ani in urma. Canalul nostru se numeste WorldOfDingman si va avea parte de updateuri zilnice, inclusiv streamuri live, tutoriale, montaje "best of" replays, si alte bunatati.

 

Aseara am avut primul nostru live stream http://www.youtube.com/watch?v=0WrVDpsJ7eY la pluton, farmand niste credite. Mai multe urmeaza astazi si speram noi sa avem cate un stream in fiecare seara daca e posibil.

 

Deasemenea, asteptam ideile voastre legate de ce tutoriale ati vrea sa vedeti legate de WoT, si/sau WoWp. Stiu ca exista volume industriale de tutoriale pe YouTube legate de WoT, marea majoritate a acestora fiind mai mult sau mai putin banale/inutile. Lucram deja la o colectie de tips & tricks pentru jucatorii de Random Battles, ceva ce probabil o sa postam saptamana viitoare, dar ar fi interesant sa stim cam ce ar fi lumea interesata sa vada.

 

Multumesc si spor la tancuit! Si nu uitati sa ne vizitati pe YouTube!


Edited by DingMan, 21 February 2014 - 12:59 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users