Jump to content


[0.9.14.1]... [LAMP] Lee's ALL MOD Pack.... XVM & Installer w/ IMAGE & SOUND Preview....


  • Please log in to reply
502 replies to this topic

leeuniverse #21 Posted 14 March 2014 - 05:36 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 52 battles
  • 1,140
  • Member since:
    10-21-2013

Just an update.....  My posting ban was done in error, and so that's good to go, and my mod pack thread will also be back soon once they've reviewed it, working on it now.

Finally got a good support person.....  Almost over....



Herr_der_Steppe #22 Posted 15 March 2014 - 12:39 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 34964 battles
  • 1,693
  • Member since:
    07-10-2012

Hey Lee!

The moderators are rly hardliners in the  NA Forum :trollface:!

Yesterday there was a Post and i answer there, today this Post is without a comment deleted!

Is often the case there that they delete a Post without a comment??

I think the moderators there go a false way to work with the Community, a good example is the

Ban from your ModPack  too!



leeuniverse #23 Posted 15 March 2014 - 06:34 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 52 battles
  • 1,140
  • Member since:
    10-21-2013
Ya..... for sure.  It's now been OVER a week, and my thread STILL isn't back.  Man.....  They act fast when they want to, but when people actually need help they are slow as donkey.

Herr_der_Steppe #24 Posted 15 March 2014 - 07:38 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 34964 battles
  • 1,693
  • Member since:
    07-10-2012
Well, it looks like more a slug! :trollface:

leeuniverse #25 Posted 17 March 2014 - 11:37 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 52 battles
  • 1,140
  • Member since:
    10-21-2013

(LAMP) is now Wargaming OFFICIALLY approved as clean of Hacks and Cheats.

Thanks to Alma Gerret, AgentXII, and others of Wargaming Support for their quality help.

 

PROOF

Spoiler


irave #26 Posted 19 March 2014 - 08:11 PM

    Corporal

  • Player
  • 4418 battles
  • 133
  • [FILO2] FILO2
  • Member since:
    05-26-2012
RLY??? Why do oyu have Avrgie players colord orange? This makes no sense.. where can I change that in that stupid config? Why can't you just leave config as it is and not crashing it into pieces making it harder to edit...

leeuniverse #27 Posted 19 March 2014 - 08:35 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 52 battles
  • 1,140
  • Member since:
    10-21-2013

View Postirave, on 19 March 2014 - 01:11 PM, said:

RLY??? Why do oyu have Avrgie players colord orange? This makes no sense.. where can I change that in that stupid config? Why can't you just leave config as it is and not crashing it into pieces making it harder to edit...

 

Really Bad = White

Bad = Orange

Normal = Yellow

Good = Green

Very Good = Blue

Unique = Purple

 

I use them because they are nice readable colors (to where you can read the players names), and other than the White are the standard XVM colors.

I don't even see "Orange" very often.  You must have a lot of bad players where you are.  I see yellow and higher most of the time.

 

 

If you really want to change them, just edit colors.xc in World_of_Tanks\res_mods\xvm\configs\Ded_Shalfey\Elegant\


Edited by leeuniverse, 19 March 2014 - 08:38 PM.


leeuniverse #28 Posted 20 March 2014 - 03:58 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 52 battles
  • 1,140
  • Member since:
    10-21-2013

03/20/2014 - 0.8.11.v9.....

 

- Small design changes version.

- Added two new Sight options by Soulza, Kellerman's Hybrid and Hybrid Blue.

- Fixed the formating of the Medium2 PlayersPanel, so looks nice now.

- Changed the default ServerSide Reticle design to one that is easier to see (found in options folder), better for close combat aiming.

- Added new Star Wars Base Capture Siren replacing games default.

- Changed the default packs custom Sixth Sense Audio alert.

- Fixed the wrong XVM Symbol being displayed for tank blow-ups in the Hitlog


Edited by leeuniverse, 21 March 2014 - 12:04 AM.


Herr_der_Steppe #29 Posted 20 March 2014 - 08:23 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 34964 battles
  • 1,693
  • Member since:
    07-10-2012

iraView Postve, on 19 March 2014 - 08:11 PM, said:

RLY??? Why do oyu have Avrgie players colord orange? This makes no sense.. where can I change that in that stupid config? Why can't you just leave config as it is and not crashing it into pieces making it harder to edit...


The config is original in pieces! Only beginners work with the editor and have than a config in one file!

And for ModPack builder and for people with XVM experience is much easier to work with the pieces!

 

 



Noivilbo #30 Posted 20 March 2014 - 05:03 PM

    Corporal

  • Player
  • 12455 battles
  • 184
  • [I-S-Y] I-S-Y
  • Member since:
    11-12-2012
Why when i enter zoom mode it's always on X 1 zoom? can't it remember a previous zoom state?

leeuniverse #31 Posted 20 March 2014 - 10:50 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 52 battles
  • 1,140
  • Member since:
    10-21-2013

View PostNoivilbo, on 20 March 2014 - 10:03 AM, said:

Why when i enter zoom mode it's always on X 1 zoom? can't it remember a previous zoom state?

 

If that's "really" what you want.....  Just go into the NoScroll.xml file (use Notepad++) here World_of_Tanks\res_mods\0.8.11\gui\ and change the defzoom setting to "false".

I don't like the remembered previous setting because often you're zoomed too far the next time you need zoom and then it's hard to find your target and disorienting.  But to each his own.

 

My Install Instructions already mentioned about changing this BTW.


Edited by leeuniverse, 20 March 2014 - 10:52 PM.


leeuniverse #32 Posted 26 March 2014 - 01:53 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 52 battles
  • 1,140
  • Member since:
    10-21-2013
BTW.....  with the latest Micro-Patch people might have problems with my pack.
It's actually not my pack that is the problem, it's certain "sound mods".
 
Updating the respective fixed sound mods fixes the problem, or a potential "workaround" is to delete my scripts\item_defs\ folder.

leeuniverse #33 Posted 27 March 2014 - 06:24 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 52 battles
  • 1,140
  • Member since:
    10-21-2013

0.9.0.CT 181MB http://www.mediafire.com/download/hppb811v5v1ga1f/WOT_9.0.CT.zip

 

Warning....  9.0 CT is missing some things and has some bugs.  I.E. Crashes on game exit, and Service Record info sometimes doesn't show.

This is simply so you can enjoy playing the test server more.  Don't bug me of issues.  :)

 

NOTE.....  A new requirement to get XVM stats to work.

First login here at the Forum, and then go to http://www.modxvm.com/en/ and click sign in, and follow directions.

You must now "activate" xvm to see stats.



cioaca71 #34 Posted 27 March 2014 - 05:28 PM

    Private

  • Player
  • 18008 battles
  • 2
  • Member since:
    08-11-2013
cant see any tank in team battle, dont know why

Herr_der_Steppe #35 Posted 28 March 2014 - 04:03 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 34964 battles
  • 1,693
  • Member since:
    07-10-2012

thats since the microPatch at 25.03 you need a hotfix for a file!

 

http://www.mediafire.com/download/y7nvqa14h6686bg/Hotfix_Teamgefechte_25.03.14.7z



leeuniverse #36 Posted 28 March 2014 - 08:45 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 52 battles
  • 1,140
  • Member since:
    10-21-2013

Thanks Herr....  Can someone verify if this patch works for their 8.11 install...?

 

I've never played team battle, and I'm not showing any tanks in the list atm.

I installed the latest xvm nightly and they've totally messed it up, many xvm functions don't work.

So, don't want to do that until 9.0 and my xvm can be updated.


Edited by leeuniverse, 28 March 2014 - 08:49 AM.


Steel_Bacon #37 Posted 28 March 2014 - 10:19 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 12694 battles
  • 41
  • Member since:
    10-15-2010

umm love the modpack, looks good and all, but... i don't like the infopanel, an distraction for me, so i went and move the infopanel files under \res_mods\0.8.11\gui\scaleform those files are 

InfoPanel.swf and InfoPanel.xml And the result is that my game hangs just before i get into a match, now when i moved those 2 files in question back my game loads fine.

 

how can i get rid of the Masheene InfoPanel without breaking my game? I'm rather good at adjusting mods etc. fiddling with xvm, but this baffles me completely.

 

cheers for any help / advice you could share :)

 

 

Bacon



leeuniverse #38 Posted 28 March 2014 - 12:21 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 52 battles
  • 1,140
  • Member since:
    10-21-2013

View PostSteel_Bacon, on 28 March 2014 - 03:19 AM, said:

umm love the modpack, looks good and all, but... i don't like the infopanel, an distraction for me, so i went and move the infopanel files under \res_mods\0.8.11\gui\scaleform those files are 

InfoPanel.swf and InfoPanel.xml And the result is that my game hangs just before i get into a match, now when i moved those 2 files in question back my game loads fine.

 

how can i get rid of the Masheene InfoPanel without breaking my game? I'm rather good at adjusting mods etc. fiddling with xvm, but this baffles me completely.

 

cheers for any help / advice you could share :)

 

 

Bacon

 

Go into World_of_Tanks\res_mods\0.8.11\scripts\client\mods\ and delete InfoPanel.pyc.

 

You should be fine then.

 

BTW, I'm curious how it's a "distraction"?  I've moved it nice and out of the way, and formatted uniform to the screen aspects.  Just wondering.


Edited by leeuniverse, 28 March 2014 - 12:24 PM.


Steel_Bacon #39 Posted 28 March 2014 - 06:51 PM

    Private

  • Beta Tester
  • 12694 battles
  • 41
  • Member since:
    10-15-2010

View Postleeuniverse, on 28 March 2014 - 01:21 PM, said:

 

Go into World_of_Tanks\res_mods\0.8.11\scripts\client\mods\ and delete InfoPanel.pyc.

 

You should be fine then.

 

BTW, I'm curious how it's a "distraction"?  I've moved it nice and out of the way, and formatted uniform to the screen aspects.  Just wondering.

 

ah cheers, i'll take a look at and do that. Well for me it's unneeded information, multicolored information :)



Herr_der_Steppe #40 Posted 29 March 2014 - 02:33 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 34964 battles
  • 1,693
  • Member since:
    07-10-2012

Not all info panel are multicolored and looks like a rainbow!

 

Picture1

 

Picture 2

 






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users