Jump to content


[0.9.14] RagnapackV2 v.1.2 Webinstaller [19.03.2016 02:30]

Ragnarocek exel statistiky stats wn8 wn7 wn6

  • This topic is locked This topic is locked
742 replies to this topic

vla1984 #41 Posted 18 April 2014 - 10:36 AM

    Private

  • Player
  • 21225 battles
  • 11
  • [-13--] -13--
  • Member since:
    12-15-2013

Ahoj. webinstaller bude kedy?

Inak super praca.



Ragnarocek #42 Posted 18 April 2014 - 10:44 AM

    Captain

  • Player
  • 30484 battles
  • 2,094
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013

View Postvla1984, on 18 April 2014 - 11:36 AM, said:

Ahoj. webinstaller bude kedy?

Inak super praca.


ked bude vsetko otestovane a plne funkcne



vla1984 #43 Posted 18 April 2014 - 10:46 AM

    Private

  • Player
  • 21225 battles
  • 11
  • [-13--] -13--
  • Member since:
    12-15-2013
ok

Mikkec30 #44 Posted 18 April 2014 - 01:03 PM

    Private

  • Player
  • 20943 battles
  • 49
  • [MAX1] MAX1
  • Member since:
    03-08-2013
cau prosim ta ako zvetsim minimapu aby som ju mal väčšiu

Ragnarocek #45 Posted 18 April 2014 - 01:06 PM

    Captain

  • Player
  • 30484 battles
  • 2,094
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013

View PostMikkec30, on 18 April 2014 - 02:03 PM, said:

cau prosim ta ako zvetsim minimapu aby som ju mal väčšiu


ze by klavesa + vedla backspace ? a ako som pisal vyssie, otazky/pripomienky/support modpacku poprosim na www.wgmods.eu



Mikkec30 #46 Posted 18 April 2014 - 01:22 PM

    Private

  • Player
  • 20943 battles
  • 49
  • [MAX1] MAX1
  • Member since:
    03-08-2013
dik

Petersczech #47 Posted 18 April 2014 - 01:54 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 17522 battles
  • 79
  • Member since:
    07-25-2012
3 řádky garáže jsou k čemu? Zabírá to polovinu obrazovky. :tongue:

Ragnarocek #48 Posted 18 April 2014 - 01:57 PM

    Captain

  • Player
  • 30484 battles
  • 2,094
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013

View PostPetersczech, on 18 April 2014 - 02:54 PM, said:

3 řádky garáže jsou k čemu? Zabírá to polovinu obrazovky. :tongue:


nehraj na kalkulacke a nebude to zaberat pol obrazovky...



Stratos_HF #49 Posted 18 April 2014 - 02:09 PM

    Corporal

  • Player
  • 6930 battles
  • 175
  • Member since:
    02-25-2011

View PostPetersczech, on 18 April 2014 - 01:54 PM, said:

3 řádky garáže jsou k čemu? Zabírá to polovinu obrazovky. :tongue:

tak si to uprav - přepiš ´´<rowCount>3</rowCount>´´na 2. A je to tady :C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.9.0\gui\flash.Otevřít ´´TankCarousel.cfg´´ v Notepad++ .Postup tu je ale ta lenivost hledat a číst,jednodušší je :arta:


Edited by Stratos_HF, 18 April 2014 - 03:19 PM.


Petersczech #50 Posted 18 April 2014 - 02:54 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 17522 battles
  • 79
  • Member since:
    07-25-2012

View PostRagnarocek, on 18 April 2014 - 02:57 PM, said:


nehraj na kalkulacke a nebude to zaberat pol obrazovky...

 24" 1920x1080 ok tím si mi to vysvětlil. :great:



Kaars__CZ #51 Posted 18 April 2014 - 04:09 PM

    Private

  • Player
  • 10182 battles
  • 3
  • [CZH] CZH
  • Member since:
    12-13-2012

Ahoj,

 

díky za mód, je super jako vždy :)

 

Jen mám problém s XWN, nefungují mi statistiky v bytvě :( Nějak si s tím neumím poradit, zkoušel jsem přeinstalaci a nic...



Ragnarocek #52 Posted 18 April 2014 - 05:39 PM

    Captain

  • Player
  • 30484 battles
  • 2,094
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013

View PostPetersczech, on 18 April 2014 - 03:54 PM, said:

 24" 1920x1080 ok tím si mi to vysvětlil. :great:


sa pozri na screeny... to je 1920*1080 a nie je to cez pol obrazovky... a keby si nebol tutmak, vedel by si si dohladat, ze sa da nastavit pocet riadkov (ako pisal kolega), ale aj velkost ikon...

 


Edited by Ragnarocek, 18 April 2014 - 05:41 PM.


Ragnarocek #53 Posted 18 April 2014 - 06:08 PM

    Captain

  • Player
  • 30484 battles
  • 2,094
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013

beta 5 out

 



Luckyson #54 Posted 18 April 2014 - 07:16 PM

    Corporal

  • Player
  • 13294 battles
  • 123
  • Member since:
    08-31-2012

View PostKaars__CZ, on 18 April 2014 - 04:09 PM, said:

Ahoj,

 

díky za mód, je super jako vždy :)

 

Jen mám problém s XWN, nefungují mi statistiky v bytvě :( Nějak si s tím neumím poradit, zkoušel jsem přeinstalaci a nic...

 Statistiky v bYtve, no tak to je slusnej mazec.... :facepalm:



Ragnarocek #55 Posted 18 April 2014 - 07:46 PM

    Captain

  • Player
  • 30484 battles
  • 2,094
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013

Kaars__CZ 

http://www.frost-zon...modu-xvm-v-9-0/


Edited by Ragnarocek, 18 April 2014 - 07:48 PM.


Ragnarocek #56 Posted 18 April 2014 - 07:59 PM

    Captain

  • Player
  • 30484 battles
  • 2,094
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013
beta 6 out

Petersczech #57 Posted 18 April 2014 - 09:54 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 17522 battles
  • 79
  • Member since:
    07-25-2012

View PostRagnarocek, on 18 April 2014 - 06:39 PM, said:


sa pozri na screeny... to je 1920*1080 a nie je to cez pol obrazovky... a keby si nebol tutmak, vedel by si si dohladat, ze sa da nastavit pocet riadkov (ako pisal kolega), ale aj velkost ikon...

 

 

Tutmáka máš v trenkách joudo. :tongue: 

 

Jako dočasné řešení to stačilo. Už není třeba se tímto zabývat. :trollface:

 

 



Saburo666 #58 Posted 19 April 2014 - 09:51 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 19708 battles
  • 490
  • [R4F] R4F
  • Member since:
    05-08-2013

V 8,11 spousta lidí brečelo, že jim nejde se odscrolovat ze a do sniper modu. Já si na tu nutnost přepínat shiftem tak zvyknul a vadí mi, že mi to přebíhá bez něj.

 

Zkoušel jsem radu na nápravu z předchozího modpacku a to - - edituj subor res_mods\0.8.11\gui\noscroll.xml a zmen riadok noscroll z True na False

Změnil jsem jen False za True a nefunguje to.

 

Ragnaraocku, prosím jak zablokuju aby mi skákal sniper mod rolerem? Dík



Ragnarocek #59 Posted 19 April 2014 - 09:58 AM

    Captain

  • Player
  • 30484 battles
  • 2,094
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013

View PostSaburo666, on 19 April 2014 - 10:51 AM, said:

V 8,11 spousta lidí brečelo, že jim nejde se odscrolovat ze a do sniper modu. Já si na tu nutnost přepínat shiftem tak zvyknul a vadí mi, že mi to přebíhá bez něj.

 

Zkoušel jsem radu na nápravu z předchozího modpacku a to - - edituj subor res_mods\0.8.11\gui\noscroll.xml a zmen riadok noscroll z True na False

Změnil jsem jen False za True a nefunguje to.

 

Ragnaraocku, prosím jak zablokuju aby mi skákal sniper mod rolerem? Dík


presne tak, ako si napisal... prepokladam, ze si to upravoval nejakym windows editorom (notepad, alebo wordpad) a preto ti to nefunguje



Saburo666 #60 Posted 19 April 2014 - 10:30 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 19708 battles
  • 490
  • [R4F] R4F
  • Member since:
    05-08-2013
Už to jde, změnil jsem to jen v tom horním řádku a ono je to tam ještě jednou. Možná se mělo jen to druhé, nebo netuším, ale už mi to funguje jak jsem chtěl.





Also tagged with Ragnarocek, exel, statistiky, stats, wn8, wn7, wn6

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users