Jump to content


Public Test of the Historical Battles Game Mode


  • This topic is locked This topic is locked
323 replies to this topic

Community #1 Posted 22 March 2014 - 12:42 AM

    Sergeant

  • Content Team
  • 0 battles
  • 24,485
  • Member since:
    11-09-2011
Find out more about the public test of the Historical Battles game mode.

Full news text

SirKriegslok #2 Posted 22 March 2014 - 12:47 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 25148 battles
  • 45
  • [MOER] MOER
  • Member since:
    11-08-2010
I have downloaded and installed the test server but I it seems I can't login... Anyone having the same issue?

together_ #3 Posted 22 March 2014 - 12:49 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 12285 battles
  • 435
  • Member since:
    10-28-2012
Neat.

Gremlin182 #4 Posted 22 March 2014 - 12:53 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 45395 battles
  • 7,509
  • Member since:
    04-18-2012

Updating test client now, I am really looking forward to this

 

Feedback when I have played it

 



Metallic #5 Posted 22 March 2014 - 12:54 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 16407 battles
  • 808
  • [ZER0] ZER0
  • Member since:
    04-20-2011
good thing you've released it now during the night. so i can test it without waiting in queue for 3 hours. :)

BoffinBoy125 #6 Posted 22 March 2014 - 12:55 AM

    Private

  • Player
  • 9110 battles
  • 3
  • Member since:
    07-22-2013

no one even on the game :( takes ages to get into a game

 



Borinja #7 Posted 22 March 2014 - 12:57 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 29332 battles
  • 93
  • Member since:
    10-28-2012

*
POPULAR

  • Table displaying tiers of vehicles in queue removed.

 

 

Why is this removed? So we cant see long queues of tier 8s? It's easier to hide a bug then to fix it? You are pathetic.



Exozen #8 Posted 22 March 2014 - 01:01 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 30946 battles
  • 1,068
  • Member since:
    08-16-2011
Time for test then, i suppose the servers is already up correct ?

Endzar #9 Posted 22 March 2014 - 01:06 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 23024 battles
  • 4
  • Member since:
    11-06-2010

View PostSirKriegslok, on 22 March 2014 - 12:47 AM, said:

I have downloaded and installed the test server but I it seems I can't login... Anyone having the same issue?

Yep, apparently I can't spell my login or password right...



RepoFox #10 Posted 22 March 2014 - 01:07 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 15256 battles
  • 301
  • [FURHQ] FURHQ
  • Member since:
    11-08-2012

I just say that the Pz III looks really funny with camo paint.

Go look for yourself. I think they missed something... :D



Nero9_x264 #11 Posted 22 March 2014 - 01:10 AM

    Private

  • Player
  • 11296 battles
  • 21
  • Member since:
    09-08-2013
wow the download speed is awesome. good you released mid-night yay !!

Skullcap #12 Posted 22 March 2014 - 01:11 AM

    Lance-corporal

  • Beta Tester
  • 20404 battles
  • 61
  • Member since:
    08-17-2010
Yeah, good job, you bring out the new test server but none of us can log into it if we have a EU account as it ends up telling you the account is suspensed due to EU/US server split and you are locked to the incorrect server. Its pulling up data from 3years ago.

GG EU WG, GG.

cimon #13 Posted 22 March 2014 - 01:11 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 37543 battles
  • 26
  • Member since:
    08-07-2010

View PostSirKriegslok, on 22 March 2014 - 12:47 AM, said:

I have downloaded and installed the test server but I it seems I can't login... Anyone having the same issue?

Have same problem!



Nero9_x264 #14 Posted 22 March 2014 - 01:12 AM

    Private

  • Player
  • 11296 battles
  • 21
  • Member since:
    09-08-2013
it's not 4.5 gb? it's showing as 6.8 gb to download?

Leon24 #15 Posted 22 March 2014 - 01:14 AM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 28415 battles
  • 720
  • [SKILL] SKILL
  • Member since:
    07-05-2010
6834 MB ... that's the Size.

OneBot #16 Posted 22 March 2014 - 01:14 AM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 36699 battles
  • 162
  • [BOT] BOT
  • Member since:
    12-17-2010
Why i cant log in with EU account... but can with US? And yes its 6.8 GB for me too.

cimon #17 Posted 22 March 2014 - 01:16 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 37543 battles
  • 26
  • Member since:
    08-07-2010

Jeez. Just dont tell me I have to create US account in the middle of the night. :(

 

EDIT. wait a sec.. its not gonna work right?


Edited by cimon, 22 March 2014 - 01:17 AM.


Leon24 #18 Posted 22 March 2014 - 01:19 AM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 28415 battles
  • 720
  • [SKILL] SKILL
  • Member since:
    07-05-2010

View Postcimon, on 22 March 2014 - 01:16 AM, said:

Jeez. Just dont tell me I have to create US account in the middle of the night. :(

 

EDIT. wait a sec.. its not gonna work right?

 

Yes, you would have to wait for test #2 or even for the next testphase of 9.1.

They only copy the accounts before the test starts - so a new account would not be copied.



Nero9_x264 #19 Posted 22 March 2014 - 01:20 AM

    Private

  • Player
  • 11296 battles
  • 21
  • Member since:
    09-08-2013

View PostLeon24, on 22 March 2014 - 01:14 AM, said:

6834 MB ... that's the Size.

 

thanks. but in the news page i saw 4.5gb. anyhow, no worries ;)



cimon #20 Posted 22 March 2014 - 01:20 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 37543 battles
  • 26
  • Member since:
    08-07-2010

View PostLeon24, on 22 March 2014 - 01:19 AM, said:

 

Yes, you would have to wait for test #2 or even for the next testphase of 9.1.

They only copy the accounts before the test starts - so a new account would not be copied.

Thats SUX!

 

Any idea for EU players?


Edited by cimon, 22 March 2014 - 01:21 AM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users