Jump to content


Public Test of the Historical Battles Game Mode


  • This topic is locked This topic is locked
323 replies to this topic

jensrobot #301 Posted 24 March 2014 - 08:34 PM

    Corporal

  • Player
  • 29266 battles
  • 109
  • [BAKED] BAKED
  • Member since:
    04-16-2011

To add to above feedback on historical battles here is the rest:

 

New models are awesome really awesome.

 

Green tint annoying. I thought it was a bug at first!


Game looks like crapon new renderer as i had to turn lightning and shadows off. Colors are messed up bad (very very much oversaturated colours), and i will go back to old renderer if it wasnt for the queue time :/ this is no doubt my crappy laptop showings its age tho, and i do need to upgrade soon anyway :P When i turn setting up it looks gorgeous so maybe just optimize low settings as it really got a hell of a lot uglier from my point of view

 

Other stuff:
Chosen resupply funds (gold/silver) reset back to gold under service when you tick “resupply automatically” (this is a re-appearing test error)
One of the new german low tier tanks is all messed up with camo on (cant remember the exact tank)
UI changes (ie. fading transactions) are very welcome and looks good. Forgot to test the mouse-scrollspeed of the notifications list… it has always been a crappy scroller moving 1inch when scrollwheeling a full motion. Hope this got fixed so you can more easily scroll up and down to see progress.
New hangar looks good. But it runs lower fps there than ingame!!! simply not acceptable in a UI to have 10fps. Takes me ages to select tanks etc.

 

Last minute additions.
Bring back the t50-2, ban the motionblur effect in all games period….. and peace on earth for all!!! D:



ariel250 #302 Posted 24 March 2014 - 08:45 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 6927 battles
  • 949
  • [M-C] M-C
  • Member since:
    07-14-2011
I'm in EU server and I can't login . it says I'm number 80,000 in queueue and after a few hours when it reduces to 6,000 it says my connection is interrupted and instead of putting me back in 6,000 , it puts me back at 70,000-90,000

Potkulcs #303 Posted 24 March 2014 - 10:32 PM

    Private

  • Player
  • 6007 battles
  • 5
  • Member since:
    10-06-2011
After 16 hours of trying my final result:

Finally managed ingame! (after lots of disconnects) I started to unlock the russian meds, arrived at t54, unlocked, bought, then: DISCONNECT...

I had to wait again so i skipped and waited for night, when there wont be a line... And ye, i can login without any waiting.

BUT:

I cannot play 1 normal match because:

I get 8 disconnects in a row (basicly ~30 secs between disconnects except 6-7 because when i reconnected after the 6th disconnect ive just read i get another, so that was without waiting), then the game STOPED working... alt+f4.

For me its more than enough beta.

pixarart #304 Posted 24 March 2014 - 10:34 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 43180 battles
  • 568
  • Member since:
    01-29-2012
yes,,test server.played 3 battles.2 times i got teamkilled.in the 3rd one my teammate  shot me and let me alive with 200 hp.keep on getting feedback but not from me,i uninstall.

Edited by pixarart, 24 March 2014 - 10:37 PM.


digger47 #305 Posted 24 March 2014 - 11:18 PM

    Private

  • Player
  • 10008 battles
  • 1
  • Member since:
    08-13-2011
only problem i've had is getting onto the server ( 3 hrs on sun, 1 hr on mon)  game has played great with a noticable improvement in graphics. played for 4 hours sun and 2 on mon. loads of research done and new tanks bought well done WoT :)

Edited by digger47, 24 March 2014 - 11:22 PM.


Nikitaq #306 Posted 25 March 2014 - 12:13 AM

    Private

  • Community Contributor
  • 33146 battles
  • 29
  • [FILO] FILO
  • Member since:
    10-15-2010
Still unable to login on EU server - is it not going to be fixed at all?  (Sorry for another login related post - but it seems no one cares really about EU players with this)

Nikitaq #307 Posted 25 March 2014 - 10:35 PM

    Private

  • Community Contributor
  • 33146 battles
  • 29
  • [FILO] FILO
  • Member since:
    10-15-2010

No replies from anyone at wargaming yet - and they have the audacity to post a poll on the front page asking 'Have you tried the new mode in the test server?' - hmmm, perhaps you should get it working for everyone before asking for that - or include an option that says 'I currently can't log in because the test is broken'.

 

Think about it Wargaming - this is a 16 page thread where the majority of posters are saying 'we can't log in' and currently, there is no update or anything from you guys and you're asking for feedback via a poll.



Tidal_Force #308 Posted 25 March 2014 - 11:15 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 16195 battles
  • 6,842
  • [-MM] -MM
  • Member since:
    08-29-2012

So, this is the topic to give feedback on entire test server? If yes then here is my part:

 

-When turret get's blown off it's hitbox appears to stay on tank, I tried hiding behind wreck without turret and shooting above it (hulldown style) but shells just disappeared, that happened like 6 or 7 times so it was not RNG screwage. I have the replay (replay recording is on by default !) but I can't get it to work so I can't verify it.

 

-I like the green tinted sniper mode, it gives great unobstructed view yet is easily distinguishable from arcade view. I also find that colour to be nice. How about different tints for different nations?

 

-Historical battles appear to be hilariously unbalanced, 9 Hellcats/Jacksons/Shermans easily beat 2 King Tigers, in general I have seen very few matches ending in German victory, they usually got their asses handed to them by pack of Hellcats or SU-152s camping hard.

 

-I find that Historical battle specific KV-1S nerf hilarious. The mighty and fearsome KV-1S. With 86 mm penetration. LOL.

-Historical Hellcats are also hilarious, but not as much as KV-1S.



Bonrak #309 Posted 26 March 2014 - 02:35 AM

    Private

  • Player
  • 613 battles
  • 1
  • [NINE] NINE
  • Member since:
    11-20-2013

The graphics are ridiculous.

Like done by some debil child with an oversized paintbrush.

 

The green sniper mode is not that great, more like annoying.

 

We all know that developers don't really care about feedback or forums.

But if by some magical ways, any of them reads this: Take your time, work on the details, don't rush it!



Shade1982 #310 Posted 26 March 2014 - 09:59 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 20574 battles
  • 907
  • Member since:
    11-07-2011

View PostTidal_Force, on 25 March 2014 - 11:15 PM, said:

-Historical battles appear to be hilariously unbalanced, 9 Hellcats/Jacksons/Shermans easily beat 2 King Tigers, in general I have seen very few matches ending in German victory, they usually got their asses handed to them by pack of Hellcats or SU-152s camping hard.

Funny, I usually see people complaining the exact opposite...



Shadow5x #311 Posted 26 March 2014 - 02:23 PM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 15462 battles
  • 157
  • [A0W] A0W
  • Member since:
    01-20-2011
Tiger H is too dark now :/ at least in the 9.0 public test

Edited by Shadow5x, 26 March 2014 - 03:27 PM.


Wotanxx #312 Posted 26 March 2014 - 02:49 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 25582 battles
  • 58
  • Member since:
    06-30-2012

biggest pile of crap ive seen in a long time

 

will not even bother playing it at all on live



JapLance #313 Posted 26 March 2014 - 05:25 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 9808 battles
  • 753
  • Member since:
    08-10-2013

View PostTidal_Force, on 25 March 2014 - 11:15 PM, said:

-I find that Historical battle specific KV-1S nerf hilarious. The mighty and fearsome KV-1S. With 86 mm penetration. LOL.

-Historical Hellcats are also hilarious, but not as much as KV-1S.


Not nerfed at all. Historical, if anything.



Gremlin182 #314 Posted 26 March 2014 - 11:44 PM

    General

  • Player
  • 56227 battles
  • 9,318
  • Member since:
    04-18-2012

After a few days play on the test server I find the Historical battles very enjoyable.

I have played all 3 countries and won and lost tried various tanks, I don't see any light tanks or SPGs in the list Wonder if they will add SPGs at some point be interesting to see how they balance the games, given the numerically inferior German teams.

Games work well with current forces.

 

Not had any crashes though I do think the new game engine has lowered my frame rate significantly.

I can usually get 50s now I am mostly mid 30s and the gun sight seems sluggish.

Early days I guess but its looking good so far though I might have to get a better Graphics card if performance doesn't improve as I am at minimum settings atm

 



2sybro2 #315 Posted 27 March 2014 - 10:01 AM

    Private

  • Player
  • 16785 battles
  • 1
  • Member since:
    05-01-2012

game says failed to connect to server the server may be unavailable i'm trying to login from the netherlands

please help


Edited by 2sybro2, 27 March 2014 - 10:20 AM.


PilgrimGB #316 Posted 27 March 2014 - 10:08 AM

    Private

  • Player
  • 17883 battles
  • 13
  • Member since:
    12-06-2012

Failing to connect also - internet & other games fine so I guess the test server is down?

Is there anywhere that tells us server status?

It would be handy at loading to know if the server is up or down.


Edited by PilgrimGB, 27 March 2014 - 10:11 AM.


JanVonKrang #317 Posted 27 March 2014 - 10:16 AM

    Private

  • Player
  • 14934 battles
  • 32
  • Member since:
    09-29-2012
I'm having the same problem when trying to connect to public test.. I think it is not a great effort to advise people about servers' maintenances... -.- 

TheSpearman #318 Posted 27 March 2014 - 10:17 AM

    Second Lieutenant

  • Beta Tester
  • 23031 battles
  • 1,455
  • Member since:
    07-13-2010
RC2 should be later today, so it's most likely down for patching.

Ajredo #319 Posted 27 March 2014 - 11:01 AM

    Private

  • Player
  • 9809 battles
  • 1
  • Member since:
    09-01-2013

is the test server still live? please answer asap

 



FingersQuick #320 Posted 27 March 2014 - 11:11 AM

    Captain

  • Beta Tester
  • 37260 battles
  • 2,032
  • Member since:
    12-18-2010

View PostNikitaq, on 25 March 2014 - 10:35 PM, said:

No replies from anyone at wargaming yet - and they have the audacity to post a poll on the front page asking 'Have you tried the new mode in the test server?' - hmmm, perhaps you should get it working for everyone before asking for that - or include an option that says 'I currently can't log in because the test is broken'.

 

Think about it Wargaming - this is a 16 page thread where the majority of posters are saying 'we can't log in' and currently, there is no update or anything from you guys and you're asking for feedback via a poll.

 

Why should they care? They got enough testers. Too many actually. I've spend hours downloading game and at the and I find I cannot log in.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users