Jump to content


Public Test of the Historical Battles Game Mode


  • This topic is locked This topic is locked
323 replies to this topic

TimeBanditBG #41 Posted 22 March 2014 - 04:48 AM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 43237 battles
  • 201
  • [ANIML] ANIML
  • Member since:
    09-14-2010

View PostDavic019, on 22 March 2014 - 05:43 AM, said:

WG is not respecting the "veterans" :S. Maybe for the next (where the havok engine maybe realised) the will fix this ....

 

 

Full Havock engine will be 0.9.1 or 0.9.2



MadSlob #42 Posted 22 March 2014 - 06:32 AM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 26188 battles
  • 102
  • [F-P-S] F-P-S
  • Member since:
    08-01-2010
Downloaded the 10.5mb exe file  executed it and found after a brief window flashing,that that was all i was going to get....24.1mb found in the folder and nothing more....windows processes list that WOTlauncher is active but nothing happens....

Bumper12 #43 Posted 22 March 2014 - 06:37 AM

    Private

  • Player
  • 12500 battles
  • 28
  • Member since:
    06-18-2012

Can somebody upload the photo of German Tank Tree?

EDIT: Found on FTR blog:

http://ftr.wot-news....3/shot_0042.jpg


Edited by Bumper12, 22 March 2014 - 06:47 AM.


Orkel2 #44 Posted 22 March 2014 - 06:48 AM

    Second Lieutenant

  • Beta Tester
  • 21269 battles
  • 1,319
  • Member since:
    07-09-2010

WG you screwed up your account database. This is what I get when joining the test server:

 

 

You used the account that was locked during the server split YEARS AGO, instead of my active EU account. They both used the same email. You fixed this problem also years ago, why the hell did you fail again? Did you use the account database from 2011 on the 9.0 test?

 

 


Edited by Orkel2, 22 March 2014 - 06:49 AM.


brejlounCZ #45 Posted 22 March 2014 - 07:04 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 13250 battles
  • 4
  • Member since:
    11-10-2010

View PostOrkel2, on 22 March 2014 - 06:48 AM, said:

WG you screwed up your account database. This is what I get when joining the test server:

 

 

You used the account that was locked during the server split YEARS AGO, instead of my active EU account. They both used the same email. You fixed this problem also years ago, why the hell did you fail again? Did you use the account database from 2011 on the 9.0 test?

 

 

It looks like they did... Everyone whose been in Beta Test can't get in. I hope that WG will at least apologize... :unsure:


Edited by brejlounCZ, 22 March 2014 - 07:42 AM.


dkmagnus123 #46 Posted 22 March 2014 - 07:28 AM

    Private

  • Player
  • 4695 battles
  • 5
  • Member since:
    05-14-2013

kan godt logge på

 



Cartman #47 Posted 22 March 2014 - 07:47 AM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 39282 battles
  • 278
  • Member since:
    10-10-2010

View PostbrejlounCZ, on 22 March 2014 - 07:04 AM, said:

It looks like they did... Everyone whose been in Beta Test can't get in. I hope that WG will at least apologize... :unsure:


lost 2 hours to download that crap, had big hopes with that test patch and now cant even log in... WTF WG



Xilione #48 Posted 22 March 2014 - 07:49 AM

    Private

  • Player
  • 28750 battles
  • 18
  • [RTN] RTN
  • Member since:
    09-28-2011

View Postlupushangren, on 22 March 2014 - 03:41 AM, said:

Un open tanks, the crew act like a box and had that bug but wasn't apparent

Other question to pz IV's and stug III player: did you get free place with that patch? ( +2 for pz IV and +1 for stug?)

yes, im interested in this to, should i buy pz4 and stug3 or not



Partibrejker0 #49 Posted 22 March 2014 - 07:51 AM

    Corporal

  • Player
  • 61885 battles
  • 188
  • Member since:
    12-01-2012

View PostRevenGeR1914, on 22 March 2014 - 03:22 AM, said:

This HD idea is crapmany players like me can't run it cause of big lag and big system requirements 

my video is just 1 GB and i run it on low graphics ;/


I agree. And I am affraid that if things change in that way that my graphic card would not run WOT, I quit the game. I really cant afford new graphic card that could meet requirements of HD mambojambo. Besides, even if I have new HD graphic card, internet connection would not be able to chew it all. Right now, playin on 12/3 MB. Next would be to obtian fiber connection. Well it is 30 euros a month + at least  70 euros for new graphics... No can do! If this happens, asta la vista WG!


Edited by White1knight, 22 March 2014 - 07:52 AM.


TheMr42 #50 Posted 22 March 2014 - 07:56 AM

    Private

  • Player
  • 15172 battles
  • 24
  • Member since:
    11-05-2012

Have to admit, I'm not a fan of the Historical battles gamemode, especially prokhorovka. If you want to play a German tank you have to wait upwards of 5 minutes because everyone's desperately trying to dive into their tigers. If you get sick of waiting and switch to the Russain side (which got me a game in 20s coz no one wants to play them) heaven help you, coz if you dare load up your historical KV-1S, You have severely decreased mobility and a gun that has to hit either the commanders hatch or manage to get round the sides and rear of the enemy tiger to hurt it. And that's nigh on impossible coz there's another tiger behind him shooting you with his 8.8mm gun as well, seeing as the entire enemy team is made of tiger tanks ¬_¬. Any SU-152s you have get overrun when their heavy tank spotters and guards just get obliterated, seeing as the tigers have better armour, dpm and there are more of them. It just isn't any fun to play. 

ErlenBurg is better, but again the Germans have the advantage in that their basic armour and guns are superior to the Russian tanks.



TheMr42 #51 Posted 22 March 2014 - 08:03 AM

    Private

  • Player
  • 15172 battles
  • 24
  • Member since:
    11-05-2012

View PostLiamsan, on 22 March 2014 - 07:56 AM, said:

Have to admit, I'm not a fan of the Historical battles gamemode, especially prokhorovka. If you want to play a German tank you have to wait upwards of 5 minutes because everyone's desperately trying to dive into their tigers. If you get sick of waiting and switch to the Russain side (which got me a game in 20s coz no one wants to play them) heaven help you, coz if you dare load up your historical KV-1S, You have severely decreased mobility and a gun that has to hit either the commanders hatch or manage to get round the sides and rear of the enemy tiger to hurt it. And that's nigh on impossible coz there's another tiger behind him shooting you with his 8.8mm gun as well, seeing as the entire enemy team is made of tiger tanks ¬_¬. Any SU-152s you have get overrun when their heavy tank spotters and guards just get obliterated, seeing as the tigers have better armour, dpm and there are more of them. It just isn't any fun to play. 

ErlenBurg is better, but again the Germans have the advantage in that their basic armour and guns are superior to the Russian tanks.

 

Scratch that, I can't even pen the back of the turret or his commander's hatch, the only options are the frontal viewport or machine gun port, and good luck hitting that with russian accuracy as the Tiger rumbles towards you and killing you in 20 seconds (if he's alone, takes 10secs if there's 2 of 'em). Good job its the test sever and gold rounds come cheap.... can't wait for this to go live ¬_¬.



ThunderboltZ #52 Posted 22 March 2014 - 08:04 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 28181 battles
  • 307
  • Member since:
    07-10-2012
Yes! Buff T7 CC and Light VIC! :teethhappy::teethhappy::teethhappy:

CmdrShepard #53 Posted 22 March 2014 - 08:06 AM

    Sergeant

  • Player
  • 45297 battles
  • 281
  • Member since:
    06-22-2012
why in gods name do I need to redownload 6 gb again ?! doesn't anything get used from the previous CT ?:facepalm:

Edited by CmdrShepard, 22 March 2014 - 08:06 AM.


TheMr42 #54 Posted 22 March 2014 - 08:16 AM

    Private

  • Player
  • 15172 battles
  • 24
  • Member since:
    11-05-2012

View PostLiamsan, on 22 March 2014 - 08:03 AM, said:

 

Scratch that, I can't even pen the back of the turret or his commander's hatch, the only options are the frontal viewport or machine gun port, and good luck hitting that with russian accuracy as the Tiger rumbles towards you and killing you in 20 seconds (if he's alone, takes 10secs if there's 2 of 'em). Good job its the test sever and gold rounds come cheap.... can't wait for this to go live ¬_¬.

SCRATCH THAT!!!!

 

The KV-1s can only carry the "historical ammo load-out" which is 55 AP shells, 3 APCR and who the hell cares of HE shells. Even if each of those three APCR rounds Hit, Pen and do Max damage you take a mighty 360 HP off of the Tiger/panther's 1500/1200. And that's assuming they even Pen! The ZIS-5 has 102mm of pen with APCR... If the Tiger is over 100 metres away or is even slightly angled, it will not go through even it weaker lower glacis and you only have three. After that, have fun taking on those German machines with only 86mm of pen. SU-152's have it a bit better, they can hurt the enemy at least, but once your scouting heavies and med inevitably die, killing none of the enemy tanks that matter, you're left to spot your targets for yourself, with a view range worse than the enemies, and once you fire you're dead, those rapid firing 88mm guns will rip you to shreds.



aron75 #55 Posted 22 March 2014 - 08:16 AM

    Corporal

  • Player
  • 60691 battles
  • 116
  • [DTQ] DTQ
  • Member since:
    09-24-2011
I've tried it. Nice work WG however some part of the new graphics are strange for me (shaded colours in sniper mode...) BUT tell me whats wrong with your programmers? SLI worked very well in 8.x and now it dosen't work again...WHY ?????????????????? Please fix this before you released the new patch anyway good work... really.

Nimrood #56 Posted 22 March 2014 - 08:33 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 10721 battles
  • 10
  • Member since:
    11-16-2010
I can't log in either. Getting wrong username/password with my new password, and Account suspended when I use my old Password... Seems they completely fucked up the accounts.

Trutil #57 Posted 22 March 2014 - 08:37 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 22822 battles
  • 62
  • [G-L-A] G-L-A
  • Member since:
    06-10-2011
LOVE YOU WG I want to kiss you <3

Battlebird #58 Posted 22 March 2014 - 08:44 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 5693 battles
  • 2
  • [3DC] 3DC
  • Member since:
    11-29-2010
I am suffering from the same login problem. Great....

DedSec_ #59 Posted 22 March 2014 - 08:53 AM

    Corporal

  • Player
  • 4089 battles
  • 135
  • Member since:
    02-14-2013
Installing it and looking forward to play it!

Gremlin182 #60 Posted 22 March 2014 - 09:30 AM

    General

  • Player
  • 55505 battles
  • 9,177
  • Member since:
    04-18-2012

Logged in last night for one game as it was getting late by the time the client updated.

1st battle Erlenberg

Me in Jagdpanther plus 2 Jagdtigers VS 4 ISU152s 1 IS and 2 T34-85s

3 VS 7 gotta love the test server

 

Used the auto settings which on my system made them minimal this gave me 25fps and the connection was good around 60.

Unfortunately I will not see many of the graphical changes till I get a new computer but it played pretty well no problems will give it a better test over the weekend.

The tech tree is a little odd as the Marder 38t at tier 4 now leads to the STUG III B also at tier 4 and then to the STUG III G at tier 5 they have had to stretch out the tier 4 space to fit in all the tanks there.

For those interested no sign of a KV1S split as yet.

 

PZIV was split into 3 tanks as mentioned in the notes PZIVA at tier 3 leads to the PZIVD at tier 4 then the usual PZIV at tier 5 this could be interesting as the Historical battles are set in 1943 1944 and 1945.

Don't fancy a PZIVA with the 50mm or short 75mm and 15mm of armour in one of those battles so assume its ready for some 1940-42 battles later on.

Same goes for the Stug IIIB at tier 4

Garage was new to me assume it was a new premium version huge room with charts equipment and a jeep and a motorcycle.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users