Jump to content


Publiczny test trybu bitew historycznych


  • Please log in to reply
327 replies to this topic

Community #1 Posted 22 March 2014 - 12:43 AM

    Sergeant

  • Content Team
  • 0 battles
  • 30,205
  • Member since:
    11-09-2011
Dowiedzcie się więcej o teście publicznym i nowym trybie gry.

Full news text

rool72 #2 Posted 22 March 2014 - 01:01 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 15183 battles
  • 506
  • Member since:
    02-17-2012
narazie ładnie leci, poczekam aż skończy i zagram, bo jutro pewnie będzie długa kolejka na serwer. Trza będzie włączyc full detal i zobaczyc jak to będzie wyglądac. Szkoda że jeszcze nie teraz będzie można rozwalac budynki :D, miałem taka chęć postrzelać sobie w budowle :D

LiberPL #3 Posted 22 March 2014 - 01:14 AM

    Private

  • Player
  • 16567 battles
  • 42
  • Member since:
    02-25-2012
Dobra pora :D

Michael_ #4 Posted 22 March 2014 - 01:36 AM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 30998 battles
  • 139
  • Member since:
    01-09-2011
Nie wiem jakim cudem, ale nie mogę zalogować się na serwer testowy, wywala mi ciągle zły login/hasło. Hasło wpisuję prawidłowe bo od ponad 4 miesięcy nie zmieniałem go.

MateuSZ_HANYS #5 Posted 22 March 2014 - 01:38 AM

    Sergeant

  • Player
  • 1383 battles
  • 285
  • [OS-C] OS-C
  • Member since:
    08-28-2012
Zostawiłem w 80% i idę spać bo zmęczony jestem. Mam nadzieje, że jutro będzie się dało pograć

InfiniteBeer #6 Posted 22 March 2014 - 01:39 AM

    Major

  • Player
  • 26745 battles
  • 2,633
  • Member since:
    12-27-2010

View PostMichael_, on 22 March 2014 - 12:36 AM, said:

Nie wiem jakim cudem, ale nie mogę zalogować się na serwer testowy, wywala mi ciągle zły login/hasło. Hasło wpisuję prawidłowe bo od ponad 4 miesięcy nie zmieniałem go.

Mam ten sam problem.



Michael_ #7 Posted 22 March 2014 - 01:45 AM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 30998 battles
  • 139
  • Member since:
    01-09-2011
Konto żetonowe, na którym nie grałem od ponad 3 miesięcy działa bez problemu, i widzę że spora ilość osób ma coś takiego.

Edited by Michael_, 22 March 2014 - 01:45 AM.


Pelson90 #8 Posted 22 March 2014 - 02:01 AM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 6346 battles
  • 212
  • Member since:
    01-03-2011

Mam to samo, widocznie skopiowali niektóre konta sprzed kilku miesięcy, ponieważ gdy wpiszę stare hasło, to jakby było poprawne, ale

pod spodem napis czerwony o tym, iż konto zablokowane bo nie wybrałem serwera między eu/na XD.

Wątpię, żeby znowu wgrywali aktualizacje dla kont graczy, bo już raz to miałem dawno temu i cały test nie mogłem

się zalogować.



PatOfResistance #9 Posted 22 March 2014 - 02:06 AM

    Corporal

  • Player
  • 49129 battles
  • 116
  • [TDSTS] TDSTS
  • Member since:
    03-20-2012

*
POPULAR

Nowe modele HD

M4 Sherman

 

T-54

 

Tiger I

 

Drzewko niemieckie oraz różnice w nowych pojazdach:


 

Reszta screen'ów

 

Potem mogę dodać kilka innych screen'ów np. mapy ;)


Edited by Marcin_Czougista, 22 March 2014 - 02:07 AM.


rool72 #10 Posted 22 March 2014 - 02:15 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 15183 battles
  • 506
  • Member since:
    02-17-2012
Ci co maja problem z logowaniem to niech użyją Hasła sprzed zmiany. Na poprzednim teście było tak samo, wystarczyło użyc stare hasło i można było wejść na serwer, ale wtedy też było tak że grało sie na teście jakby od nowa, miałem same 1 tiery

dres #11 Posted 22 March 2014 - 02:15 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 14137 battles
  • 2
  • Member since:
    10-17-2010

Nie wiem czemu gdy próbuje sie zalogować, aktualne hasło jest "niepoprawne", a gdy wpisze stare to wyskakuje mi komunikat, że moje konto zostało zawieszone, ponieważ nie zostało przyporządkowane do serwera USA/EU. 

Kurcze :/ a ostatnio na testowym śmigało normalnie.

Pomocy :c



kizior234 #12 Posted 22 March 2014 - 02:26 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 25065 battles
  • 2
  • [-DTH-] -DTH-
  • Member since:
    11-20-2010
U mnie to samo.. a specjalnie czekałem na to by sobie zagrać ;/

rool72 #13 Posted 22 March 2014 - 02:37 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 15183 battles
  • 506
  • Member since:
    02-17-2012

[edytowano], napisałem post jak sie zalogowac a wy i tak napisaliście swoje - czytać ze zrozumieniem

 

Co do testu, te wybuchy czołgów niszczonych na mapie z oddali brzmia jak coś pomiędzy kapiszonym a petardami. Dopiero w bliska ma to lepsze brzmienie. No i uważajcie, ruscy już w bazie testują odpadanie wież :D - nie inaczej.

 

P.S. nie wiem czy to moje złudzenie, ale jakoś lepiej prowadzi się czołgi teraz, jakby bardziej płynnie aż za płynnie.


Edited by BONKKOG, 22 March 2014 - 03:49 PM.
Ten post został edytowany przez moderatora z uwagi na naruszenie regulaminu. Użytkownik otrzymał powiadomienie. ~BONKKOG


AngeloDan #14 Posted 22 March 2014 - 02:49 AM

    Staff Sergeant

  • Beta Tester
  • 26150 battles
  • 478
  • Member since:
    01-14-2011
Wyobraź sobie "[edytowano]", że wpisywałem wszelkie możliwe hasła, nie byłem w stanie się zalogować w żaden możliwy sposób. Mam konto od zamkniętej bety. Wyzywanie nie jest myślę na miejscu.

Edited by BONKKOG, 22 March 2014 - 03:50 PM.
Ten post został edytowany przez moderatora z uwagi na naruszenie regulaminu. ~BONKKOG


rool72 #15 Posted 22 March 2014 - 02:54 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 15183 battles
  • 506
  • Member since:
    02-17-2012
wyobraź sobie [edytowano] że jak nie najnowsze hasło to któres starsze musi zadziałać.

Edited by BONKKOG, 22 March 2014 - 03:49 PM.
Ten post został edytowany przez moderatora z uwagi na naruszenie regulaminu. Użytkownik otrzymał powiadomienie. ~BONKKOG


dres #16 Posted 22 March 2014 - 03:01 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 14137 battles
  • 2
  • Member since:
    10-17-2010
Ty chyba nie rozumiesz, że pomimo że wpisujemy hasło stare, które działa zamiast aktualnego, pisze że mamy zawieszone konta, bo nie przydzieliło nas do USA/EU. Paniemajesz?

AngeloDan #17 Posted 22 March 2014 - 03:04 AM

    Staff Sergeant

  • Beta Tester
  • 26150 battles
  • 478
  • Member since:
    01-14-2011
Widać pan "kulturalny" nie zauważył, że jemu może działać, dlatego że założył konto w lutym 2012 roku?

MaxPaynePL #18 Posted 22 March 2014 - 03:04 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 10898 battles
  • 10
  • Member since:
    12-03-2010

View Postrool72, on 22 March 2014 - 02:54 AM, said:

wyobraź sobie [edytowano] że jak nie najnowsze hasło to któres starsze musi zadziałać.

Brawo. Idziesz w zaparte. Szkoda tylko że konta zrobione w trakcie zamkniętej bety temu podlegają i "to je amelinium, i tego nie pomalujesz". Jeżeli zamierzasz nazywać graczy głąbami za błędy WG, proponuję zajrzenie na anglojęzyczną część forum dotyczącą otwartego testu.



krystical #19 Posted 22 March 2014 - 06:22 AM

    Private

  • Player
  • 11656 battles
  • 2
  • Member since:
    02-06-2013

mam nadzieje,  że będzie fajny. można by dodać tekstury zmieniające wygląd.

 

 

Pozdrawiam

 



Zabujaa #20 Posted 22 March 2014 - 06:42 AM

    Private

  • Player
  • 2568 battles
  • 7
  • Member since:
    03-15-2014
a jak z fps?




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users