Jump to content


Pierwszy test publiczny aktualizacji 9.0


  • This topic is locked This topic is locked
156 replies to this topic

Insidiatoris #141 Posted 06 April 2014 - 07:01 PM

    Private

  • Player
  • 2762 battles
  • 2
  • [T-D-R] T-D-R
  • Member since:
    05-15-2012

witam . mam pytanie . logując sie na serwer testowy mozna podac dane z podstawowej wersji gry czy jak?  bo nie moge sie zalogowac na swoje dane lub pisze ze haslo nieprawidlowe . z gory dzieki za odpowiedz :)

 



Lyminton #142 Posted 07 April 2014 - 09:13 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 15033 battles
  • 483
  • [4FG] 4FG
  • Member since:
    12-16-2012

View PostInsidiatoris, on 06 April 2014 - 07:01 PM, said:

witam . mam pytanie . logując sie na serwer testowy mozna podac dane z podstawowej wersji gry czy jak?  bo nie moge sie zalogowac na swoje dane lub pisze ze haslo nieprawidlowe . z gory dzieki za odpowiedz :)

 

Logujesz sie tak jak do gry. Czasami wystepuje problem jezeli zmieniales haslo w ostatnich tygodniach. Warto tez sprawdzic czy serwer akurat jest wlaczony. Wtedy w artykule pod zdjeciem masz napis: Serwer drugiego testu publicznego jest otwarty.  

Milego testwania :)



Insidiatoris #143 Posted 07 April 2014 - 03:04 PM

    Private

  • Player
  • 2762 battles
  • 2
  • [T-D-R] T-D-R
  • Member since:
    05-15-2012

View PostLyminton, on 07 April 2014 - 10:13 AM, said:

Logujesz sie tak jak do gry. Czasami wystepuje problem jezeli zmieniales haslo w ostatnich tygodniach. Warto tez sprawdzic czy serwer akurat jest wlaczony. Wtedy w artykule pod zdjeciem masz napis: Serwer drugiego testu publicznego jest otwarty.  

Milego testwania :)

Na stronie pisze ze serwer jest otwarty . Fakt , zmienialem jakis czas temu haslo . moze to jest przyczyną  bo dalej nie moge sie zalogowac na serwer testowy .  ale bede probowac , moze sie uda ktoregos dnia ;)

 



pietrek505 #144 Posted 07 April 2014 - 04:44 PM

    Private

  • Player
  • 27436 battles
  • 10
  • Member since:
    05-28-2012

Może Wg podczas tworzenia nowych modeli czołgów w jakości HD doda działo VII poziomu (które jest dostępne w czołgu M6) do czołgów M4A3E8 i M4A3E2 VI poziomu które mają dostępne jako najlepsze działo z V poziomu!!! (T1 Heavy) niby jest VI poziomu ale mają taką samą penetracje i obrażenia (128 penetracja, 115 obrażeń) a te czołgi może wylosować na VIII poziom i w tedy nie mają szans. Te czołgi maja dużo wad a mało zalet i powinno już dawno coś się z tym zrobić.!!!



_IBUS_ #145 Posted 07 April 2014 - 07:06 PM

    Private

  • Player
  • 19925 battles
  • 10
  • [1PBSC] 1PBSC
  • Member since:
    03-19-2012
Zalogowany, gram, 145 graczy i nagle serwer "unavaiable". I dalej d..a. Nie można się zalogować. Miłego

Stefan_Siara_Siarzewski #146 Posted 07 April 2014 - 07:18 PM

    Private

  • Player
  • 2534 battles
  • 5
  • Member since:
    03-23-2013

View Post_IBUS_, on 07 April 2014 - 08:06 PM, said:

Zalogowany, gram, 145 graczy i nagle serwer "unavaiable". I dalej d..a. Nie można się zalogować. Miłego

Jak teraz klikam login,to wrzuca do kolejki i za chwilę wyrzuca,albo pokazuje info że nie mam połączenia z netem,a nawet że niby musi pobrać jakiś update

@Edit
Pobiera około 300mb aktualizacji

Edited by Stefan_Siara_Siarzewski, 07 April 2014 - 07:20 PM.


mirekrej #147 Posted 11 April 2014 - 04:32 PM

    Private

  • Player
  • 25508 battles
  • 7
  • Member since:
    10-06-2012

---------------------------
World Of Tanks - Error
---------------------------
Application has encountered a critical error and will be closed.
Please contact tech support (http://support.worldoftanks.ru)
and send us crash dump file:

C:\Games\World_of_Tanks_CT\WorldOfTanks_error_report_140411-172637.zip

To copy this message to clipboard, press Ctrl+C.
---------------------------
OK  
---------------------------



Janeo666 #148 Posted 12 April 2014 - 12:31 PM

    Private

  • Player
  • 10752 battles
  • 32
  • Member since:
    10-28-2011
mi się zaktualizował test do 300 mb i potem odpalam, pojawia sie czarny ekran z klepsydrą i nic. znika. o co chodzi? na 2 kompach tak mam (przenioslam fodler gry i nadal to samo ;/)

pan_sierzant #149 Posted 12 April 2014 - 04:23 PM

    Private

  • Player
  • 322 battles
  • 2
  • Member since:
    03-13-2014

View PostJaneo666, on 12 April 2014 - 12:31 PM, said:

mi się zaktualizował test do 300 mb i potem odpalam, pojawia sie czarny ekran z klepsydrą i nic. znika. o co chodzi? na 2 kompach tak mam (przenioslam fodler gry i nadal to samo ;/)

 

Witam. Podłączam się do pytania, ponieważ mam podobny problem i już mnie krew zalewa z nerwów, bo człowiek chce sobie pograc korzystając z chwili wolnego a tu lipa :/



tomasnfs #150 Posted 12 April 2014 - 07:15 PM

    Private

  • Player
  • 1836 battles
  • 31
  • Member since:
    04-13-2012
bo ta gra ogółem to kupa,dobrze że się nie zalogujecie,nerwów sobie oszczędzicie :veryhappy:

RAV3Npl #151 Posted 14 April 2014 - 07:32 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 66108 battles
  • 665
  • Member since:
    04-25-2011

Wiadomość z ostatniej chwili!

Serwer testowy niedostępny dla graczy EU!

Rosyjskojęzyczni gracze zablokowali dostęp graczom EU do serwera w tajnym referendum,jednocześnie ogłosili powstanie Serwerowej Republiki Ludowej i zaapelowali  o włączenie republiki do ZSRR v2.0

Prośba została przyjęta jednogłośnie przez czerwoną wampirownię v 2.0

Gracze EU którzy złamią zakaz dostaną zesłanie na mapy zimowe WoT lub co gorsza dostaną kulkę w tył czołgu!

Co jak co ale Ruski strzelanie w tył głowy,czołgu,itp. mają opanowane do perfekcji...

Nikt nie ucieknie z łap Ruskiego niedźwiedzia...*

Czołgiem!

 

*Lekka doza ironii,cynizmu i szczerze zamierzonej złośliwości doskonale pokazuje jaki stosunek mam do kolejnej gówno wnoszącej aktualizacji w czasie wejścia tejże radośnie będę grał  we wszystko tylko nie w WoT...zmęczony jestem tym popieprzonym cyrkiem,ot tak po prostu...

 


Edited by RAV3Npl, 14 April 2014 - 07:45 PM.


marcinjordan32 #152 Posted 16 April 2014 - 11:38 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 44432 battles
  • 61
  • Member since:
    04-28-2013

View PostBearq, on 27 March 2014 - 04:32 PM, said:

Coś zostało poprawione bo w menu już nie tnie i chodzi płynnie

Może u ciebie bo mi wlasnie teraz tnie w garazu i nie tylko a wczesniej było ok



marcinjordan32 #153 Posted 16 April 2014 - 11:39 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 44432 battles
  • 61
  • Member since:
    04-28-2013

View PostJaneo666, on 12 April 2014 - 01:31 PM, said:

mi się zaktualizował test do 300 mb i potem odpalam, pojawia sie czarny ekran z klepsydrą i nic. znika. o co chodzi? na 2 kompach tak mam (przenioslam fodler gry i nadal to samo ;/)

musi byc czysta gra bez wczesniejszych modow wtedy bedzie dzialac tez tak mialem



domena31 #154 Posted 17 April 2014 - 09:00 PM

    Private

  • Player
  • 7588 battles
  • 1
  • Member since:
    06-21-2011

Witam, w sprawie PATCHA 9.0 moim zdaniem Wargaming sie przyłożył alie i tak NAS WSZYSTKICH GRACZY ma gdzieś. Kiedyś silnik graficzny był dobry i niezawodny z kolegami miałem wtedy po 50-90 FPS-ów a teraz marne 3-15 Fps... kto jest za starym silnikiem gry stawia plusik 

:smile:



tomasnfs #155 Posted 19 April 2014 - 08:48 PM

    Private

  • Player
  • 1836 battles
  • 31
  • Member since:
    04-13-2012
Wreszcie wyłączyli,chwała im za to :teethhappy:

krzysiu2203 #156 Posted 20 April 2014 - 02:09 PM

    Private

  • Player
  • 4347 battles
  • 3
  • Member since:
    12-26-2012
Serwer testowy dalej jest włączony ?

Spinnzu #157 Posted 27 April 2014 - 08:49 PM

    Private

  • Player
  • 525 battles
  • 7
  • Member since:
    06-04-2013
Czy można jeszcze zagrać ?-




3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users