Jump to content


Pierwszy test publiczny aktualizacji 9.0


  • This topic is locked This topic is locked
156 replies to this topic

MisterMydlo #21 Posted 27 March 2014 - 04:07 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 10199 battles
  • 68
  • Member since:
    10-09-2013

View PostDanter_89, on 27 March 2014 - 03:57 PM, said:

View PostDanter_89, on 27 March 2014 - 03:57 PM, said:

dzięki wielkie



PROKOX999 #22 Posted 27 March 2014 - 04:10 PM

    Private

  • Player
  • 26346 battles
  • 23
  • Member since:
    04-16-2012

nie rozumiem jak można puścić w obieg coś tak nie zoptymalizowanego wersja 8.11 chodzi mi na max detalach przy 35-45fps natomiast na teście przy minimalnych detalach mam 15fps a przy takiej liczmie nie da się po prostu grać. Po drugie zastanawiam się gdzie jest zapowiedziany wcześniej havok? Jak narazie nie udało mi się rozwalić żadnego nowego budynku niż w wersji 8.11

 

Dodam że na max detalach mam 2-3 fps


Edited by PROKOX999, 27 March 2014 - 04:10 PM.


Alpa_Chino #23 Posted 27 March 2014 - 04:10 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 31241 battles
  • 3,221
  • Member since:
    03-23-2011

View PostGLwolf, on 27 March 2014 - 02:29 PM, said:

Najciekawszy jest ten ostatni. Co to za "niektóre" konfiguracje PC.

Te high-endowe :trollface:



Maksymus #24 Posted 27 March 2014 - 04:20 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 60932 battles
  • 1,313
  • [P_R_T] P_R_T
  • Member since:
    11-26-2011
  • Usunięto problem, który powodował, że rozrzut pocisków artyleryjskich był większy, niż wskazywał na to symbolizujący go okrąg.
  • Usunięto problem skutkujący wybuchaniem pocisków artyleryjskich w powietrzu. 

Czy muszę coś pisać. :trollface:

 

Zróbcie coś z tym XP bo od 2 tygodni nie mogę 1% w drugim perku wyjeździć.


Edited by Maksymus, 27 March 2014 - 06:21 PM.


Lukasz_231072 #25 Posted 27 March 2014 - 04:28 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 30610 battles
  • 94
  • Member since:
    02-24-2012

Wieża M103 dostała buffa, czyżby m103 stanie się "wieżowcem" ?

Spoiler

 



Zipuu #26 Posted 27 March 2014 - 04:29 PM

    Private

  • Player
  • 32231 battles
  • 21
  • Member since:
    01-11-2013

Sprawa wygląda następująco gdy tylko zaczne grać na Teście po paru minutach (Ok. 2-3) wyskakuje mi coś takiego

Tyle z tego testowania mi wychodzi co nic ma ktoś na to sposób ?



toreto22r #27 Posted 27 March 2014 - 04:30 PM

    Private

  • Player
  • 9745 battles
  • 2
  • [9KOMP] 9KOMP
  • Member since:
    12-27-2011
Czemu na Testach zawsze są te Ruskie skur****** a Polaków nic ...

Alpa_Chino #28 Posted 27 March 2014 - 04:44 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 31241 battles
  • 3,221
  • Member since:
    03-23-2011

Dobrze, gg,

Teraz jak włączysz tabelę wyników w trakcie gry (TAB), to sama już nie znika. Trzeba 2 razy wcisnąć Esc, bo znika dopiero razem z menu głównym :)



Vnquish #29 Posted 27 March 2014 - 04:46 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 38582 battles
  • 858
  • [ISOUL] ISOUL
  • Member since:
    04-08-2011

View Posttoreto22r, on 27 March 2014 - 04:30 PM, said:

Czemu na Testach zawsze są te Ruskie skur****** a Polaków nic ...

zakładasz to po tym, że nikt nie odpisuje na twoje staropolskie "SIEMA PL"?



R0j0 #30 Posted 27 March 2014 - 04:47 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 35
  • Member since:
    02-06-2014

W m103 zmieniono wygląd wieży i dodano pancerza  :glasses:

 


Edited by R0j0, 27 March 2014 - 04:48 PM.


JanczuPL #31 Posted 27 March 2014 - 04:54 PM

    Brigadier

  • Player
  • 25448 battles
  • 4,427
  • Member since:
    05-25-2012
Dla mnie ten non-premium wygląda bardziej klimatycznie niż ten premium.

Waleczny_Kartofel #32 Posted 27 March 2014 - 04:56 PM

    Lance-corporal

  • Clan Diplomat
  • 19605 battles
  • 50
  • Member since:
    08-20-2013
Taki tam bug z gąskami.

Sadixu1337 #33 Posted 27 March 2014 - 04:57 PM

    Private

  • Player
  • 5000 battles
  • 9
  • Member since:
    05-03-2012
A jak ma się sprawa optymalizacji? Czy właściciele starszych komputerów będą zmuszeni pożegnać się z grą?

R0j0 #34 Posted 27 March 2014 - 04:58 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 35
  • Member since:
    02-06-2014
Gra chodzi dużo lepiej, sporo więcej fps i wygląda ładniej, postarali się.

NAZH0RN #35 Posted 27 March 2014 - 05:01 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 30128 battles
  • 402
  • [IPRO] IPRO
  • Member since:
    10-30-2011
zassałem pograłem i jak dla mnie to taka sama kupa jak była

ryszardrwieserce #36 Posted 27 March 2014 - 05:02 PM

    Corporal

  • Player
  • 29071 battles
  • 138
  • Member since:
    08-26-2012

View PostZipek96, on 27 March 2014 - 04:29 PM, said:

Sprawa wygląda następująco gdy tylko zaczne grać na Teście po paru minutach (Ok. 2-3) wyskakuje mi coś takiego

Tyle z tego testowania mi wychodzi co nic ma ktoś na to sposób ?


 Nie tylko Ty masz z tym problem,  na serwerze amerykańskim też sie zastanawiają o co chodzi.



rool72 #37 Posted 27 March 2014 - 05:04 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 15183 battles
  • 506
  • Member since:
    02-17-2012
nie tylko nie poprawili problem z zalogowaniem się, ale zwiększyli grono osób nie mogących się zalogować

Edited by rool72, 27 March 2014 - 05:19 PM.


Sadixu1337 #38 Posted 27 March 2014 - 05:05 PM

    Private

  • Player
  • 5000 battles
  • 9
  • Member since:
    05-03-2012
Czyli, załóżmy, z konfiguracją
 

Block Quote

 3 gb ram

nvidia gforce 9400gt

amd athlon II x2 215 2x 2.71 ghz

 będę mieć więcej FPS niż te 20-30?

 

co do buga z dc powyżej, często mi się zdarza to na serwerze EU pomimo stabilnego stałego łącza 10 mb/s



JanczuPL #39 Posted 27 March 2014 - 05:05 PM

    Brigadier

  • Player
  • 25448 battles
  • 4,427
  • Member since:
    05-25-2012
Jest bug moi drodzy, jak za daleko oddale kamere to mi sie gąski na mausie nie krecą xD

Zipuu #40 Posted 27 March 2014 - 05:08 PM

    Private

  • Player
  • 32231 battles
  • 21
  • Member since:
    01-11-2013

View PostSadixu1337, on 27 March 2014 - 05:05 PM, said:

co do buga z dc powyżej, często mi się zdarza to na serwerze EU pomimo stabilnego stałego łącza 10 mb/s

Mi się to nigdy nie zdarzało, występuje to tylko i wyłącznie na Serwerze testowym niewiem czego jest to przyczyną Pingi nie przekraczają 60ms a ciągle wywala, człowieka szlag trafia


Edited by Zipek96, 27 March 2014 - 05:09 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users