Jump to content


Vypadávání hry a neustálé lagy doprovázené nízkým fps


  • This topic is locked This topic is locked
170 replies to this topic

MischelP #41 Posted 18 April 2014 - 09:55 AM

    Private

  • Player
  • 8972 battles
  • 1
  • Member since:
    12-31-2012
Je to opravdu hrozné. Mam stejný problém jako ostatní. Hra mi vypadne a když se do ní přihlásím, tak to znovu spadne a dostanu se tam, až když hra skončí.

Karlie #42 Posted 18 April 2014 - 10:05 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 17793 battles
  • 6,452
  • [WG] WG
  • Member since:
    12-13-2012

View PostSkavrus, on 17 April 2014 - 09:54 PM, said:

Vážení přátelé z WG,

...

 

 

Ahoj, mrzí mě, že jsi nespokojen. Adresu naší firmy najdeš na oficiálním webu zde.

 

Pro ostatní, co se týče padání, vývojáři si toho jsou vědomi a pracují na tom. Zatím se zdá, že deaktivace podpory více jader, pomáhá s fps.

Pro deaktivaci klikněte na tento link - stáhněte daný soubor "engine_config" a vložte jej do složky Wolrd_of_Tanks/res/folder.

 

Za zpětné reakce ohledně fps poté, co jste deaktivovali podporu více jader, budeme rádi.

 

 

edit: na pádech se pracuje, výše uvedené může pomoci s fps a odpojováním ze hry!

Pro podrobnější informace se prosím obraťte na zákaznickou podporu.

 


Edited by Karlie, 18 April 2014 - 11:53 AM.


DarthWanderer #43 Posted 18 April 2014 - 12:03 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 23068 battles
  • 1,582
  • Member since:
    03-25-2013

View PostKarlie, on 18 April 2014 - 11:05 AM, said:

 

Za zpětné reakce ohledně fps poté, co jste deaktivovali podporu více jader, budeme rádi.

 

u mě bohužel žádná změna :( FPS stále špatné... poslední dvě bitvy komarin okolo 30fps, ruinberg 25

 

8.11: mezi 40-50 fps, maximální kvalita

9.0: autodetect maximální kvalita, okolo 30 fps s novým rendererem, když dám vše nastavení na minimum (v novém rend.), nárust o 3-5 fps

 

i7 965 3.2 GHz, 12 GB RAM, 2x GTX 660/2GB SLI

 



Baneus #44 Posted 18 April 2014 - 12:22 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 43772 battles
  • 670
  • Member since:
    01-07-2014

Tak jsem tuto hru po 3 načisto přeinstaloval a zkusil jsem znova deaktivaci podpory více jader :

 

Po nalogování do hry - ping 30 a Fps 70 tak už jsem si říkal po několikáté že se to spravilo a ouha jaký omyl asi tak necelých 5 minut se tyto hodnoty držely +- 5, a po této době razantní skok pingu na 70 -100 + lagy  a Fps spadly na 25 - 30 a to i se změnou grafiky jako by byla kreslená pastelkami. Je to stejné jak u standartního tak i u vylepšeného nastavení.

 

Tak jsem vám WG 3x dal šanci která přišla  vniveč  nemám nervy a čas za vývojáře hry hledat jejich nedostatky hrál jsem tuto hru rád a docela i úspěšně ale po téhle nepovedené aktualizaci už nedoufám že tato hra bude někdy fungovat jak má ve prospěch všech hráčů. Asi nás připravují k přechodu ke konkurenci letadla u WT hraji bez problémů 70 -80 Fps a ping 25 - 30  i při 3 hodinovém nepřerušeném hraní.


Edited by Pepazdepa153, 18 April 2014 - 12:26 PM.


TigeeR #45 Posted 18 April 2014 - 12:31 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 27694 battles
  • 775
  • Member since:
    12-02-2011
Zkusil jsem vyměnit ten engine_config a trochu to pomohlo, alespoň na okrajích map mám 60 fps jako v 8.11... ale bohužel město pořád 25...

Edited by TigeeR, 21 April 2014 - 12:46 AM.


M_A_R_N_O_S_T #46 Posted 18 April 2014 - 12:50 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 68350 battles
  • 70
  • [KOBE] KOBE
  • Member since:
    03-30-2013

se zda, ze mi to prestalo diky tomu padat :-), jeste kdyby se mi to hřálo jen tak jak na 8.11, bylo by to super :-)

 


Edited by M_A_R_N_O_S_T, 18 April 2014 - 12:50 PM.


1corex1 #47 Posted 18 April 2014 - 01:03 PM

    Private

  • Player
  • 6995 battles
  • 45
  • [CZTKO] CZTKO
  • Member since:
    10-06-2012
Mě jen udivuje že nejde vypnout efekt záblesku děla který  dělá při vystřelu fps drop  /pokles při zablesku cca 20snímku/s!!!!

Když dám vypnuto v efekty v odstřelovacím režimu tak záblesk děla furt je nepochopitelné?!?!?!?

Ale když dám položku kvalita zvlaštních efektů vypnuto = Tak to vypne vsechny efekty i efekt děla....

Bez všech efektů skoro nejde poznat který tank vystřelil.... 

Ti ochlastové z Běloruska to pěkně ********* tím patchem.

Handou84 #48 Posted 18 April 2014 - 01:20 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 14414 battles
  • 482
  • Member since:
    12-19-2012
Takze zadna zmena,FPS stale spatne stale stejne hodnoty a pady to take neopravilo pada to dal

SC0RCH3r #49 Posted 18 April 2014 - 01:36 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 37454 battles
  • 442
  • [PCSTB] PCSTB
  • Member since:
    05-24-2012

Sám jsem si ještě WOT Tweakerem vypnul z efektů, co šlo, ale i tak to není nic moc. Navíc mě hra sem tam odpojuje.

Jak to tu čtu...byl vyřešen ten bug s AMD, co se objevil na test serveru (respektive asi existoval už předtím?)...nebo ne :mellow:



Cenda608 #50 Posted 18 April 2014 - 01:47 PM

    Private

  • Player
  • 42825 battles
  • 40
  • Member since:
    12-27-2013

Kompletně jsem stáhl celou hru, použil návod z tohoto vlákna:

Hra se opravdu zrychlila, ale na 8.11 to nemá a na střední detaily vypadá hůř než předtím. Snížení FPS při výbuchu/výstřelu mám pořád. Problémy s pingem nemám, neměl sem je ani s příchodem 8.11, při 8.11 jen první den, ping byl kolem 70, jinak stále kolem 35.

Třetí bitva a hra opět spadla, naštěstí už jsem byl mrtvý, padlo to při přepínání na jiného hráče. Má cenu to dál betatestovat nebo si mám dát pauzu? Škoda prémiáku, kdyby šel aspoň pozastatavit než odstraní problémy.

 

edit: 2 hodiny a jen jeden pád, vypadá to že to doladí


Edited by Cenda608, 18 April 2014 - 03:14 PM.


Karlie #51 Posted 18 April 2014 - 01:59 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 17793 battles
  • 6,452
  • [WG] WG
  • Member since:
    12-13-2012

View Post1corex1, on 18 April 2014 - 01:03 PM, said:

Mě jen udivuje že nejde vypnout efekt záblesku děla který  dělá při vystřelu fps drop  /pokles při zablesku cca 20snímku/s!!!!
Když dám vypnuto v efekty v odstřelovacím režimu tak záblesk děla furt je nepochopitelné?!?!?!?
Ale když dám položku kvalita zvlaštních efektů vypnuto = Tak to vypne vsechny efekty i efekt děla....
Bez všech efektů skoro nejde poznat který tank vystřelil.... 
 

 

Máme reporty na tyto tři grafické karty: 

  •   Geforce 8000 series
  •   Radeon HD 4000 series
  •   Intel G45 series

Nemáš jednu z nich? Jinak toto je třeba řešit přes podporu.

 

View PostHandou84, on 18 April 2014 - 01:20 PM, said:

Takze zadna zmena,FPS stale spatne stale stejne hodnoty a pady to take neopravilo pada to dal

 

Pády to opravit ani nemělo, jen případně odpojování ze hry. (viz ta zpráva)

 

View PostSC0RCH3r, on 18 April 2014 - 01:36 PM, said:

Sám jsem si ještě WOT Tweakerem vypnul z efektů, co šlo, ale i tak to není nic moc. Navíc mě hra sem tam odpojuje.

Jak to tu čtu...byl vyřešen ten bug s AMD, co se objevil na test serveru (respektive asi existoval už předtím?)...nebo ne :mellow:

 

Ano, u AMD Phenom a FX by toto mělo pomoci s odpojováním ze hry.



del510691308 #52 Posted 18 April 2014 - 02:01 PM

    Private

  • Player
  • 7430 battles
  • 19
  • Member since:
    05-12-2013
skúsil som a žiadna náprava nič, seká to stále s tými FPS je to KATASTROFÁLNE !!! Nedá sa to ani hrať absolútne dlhé načítavanie bitky, FPS po niekoľkých sekundách padne na neuveriteľných 7 - 10 !!!

Nebulchad #53 Posted 18 April 2014 - 02:08 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 11377 battles
  • 72
  • Member since:
    05-30-2013

Vcera sem moc nezkousel ale dneska prakticky nehratelne, a premiak utika....

 



FLOWERKO #54 Posted 18 April 2014 - 02:15 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 20547 battles
  • 50
  • Member since:
    07-26-2012

to Karlie :

A co pomoc s tímto ???

http://forum.worldof...45#entry7857145

incidenty na podpoře ode mě a přátel již od středy ! na mezinárodním forku také.
-na koho se mám obrátit ohledně stížnosti ? běží mi premiový placený účet a nemohu hrát po bitvě se nedostanu do garáže a pak musím dát relogin...

 

- hru mám čistě instalovanou a staženou po patchy žádné mody nepoužívám..

- nevím co chcete víc , na forku k tomu máte i video, takže 2 dny tu klikám po forech s podpory nulová odpověď na forech také ! ale když se kouknu do složek fora jak instalovat nové mody a nedej Bože co nového hra přinese tam je od adminů milion příspěvků všude, tímto Vás jen prosím slušně prosím peníze do Vás nevkládám pro své účely ale pro účely aby mi hra fungovala když jí spustím. Děkuji Flowerko.



elwiscomeback555 #55 Posted 18 April 2014 - 03:01 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 17208 battles
  • 1,829
  • [BN4LF] BN4LF
  • Member since:
    10-25-2012
Ten engine jsem zkusil přepsat, a zvedlo mi to fps zhruba o 20. Vzhledem k tomu že mám ntb, tak se tomu ani nedivím, už jsem zažil dost her které měli problém s ntb komponenty

acid23 #56 Posted 18 April 2014 - 03:14 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 55314 battles
  • 1,602
  • [PRASE] PRASE
  • Member since:
    05-27-2011

upravenej soubor vecer vyzkousim... s pady problemy nemam zadny, ale pokles fps je teda dost desivej...

 

8.11 - vse na max, vcetne vsech efektu i ve sniper modu (trava, stopy..) FPS 35+ obcas s dropem ke 30

9.0 - vse na max, vyple stopy pasu a efekty ve sniperu - 28-30 FPS, ale ve sniperu 5-10... wtf? takze spousta veci musela pryc.. a ja se tak rad kocham... :popcorn:

 

edit: rozliseni 1920x1200


Edited by acid23, 18 April 2014 - 03:16 PM.


dunco5111 #57 Posted 18 April 2014 - 03:53 PM

    Private

  • Player
  • 19295 battles
  • 1
  • Member since:
    11-21-2011
pomali by sa mohli aj vyvojary zobudit tuto hru hram uz tri roky ale pod patchu 8,7 same problemi posledne dva mesiace sa to neda hrat ping uplne ze dovidenia stale mi to seka a vestko mam na minime co sa tika grafiky a stale ping vysoky zastavi normalne obraz a zrazu ma hodi o 20 metrou inde nez som bol alebo som skryty za skalou sekne mi to a vyhody ma hned vedla skaly

Toksik_ #58 Posted 18 April 2014 - 04:54 PM

    Private

  • Player
  • 20280 battles
  • 15
  • [UNICS] UNICS
  • Member since:
    12-01-2013
Tak som skusil ten engine.. Ziadna zmena.. uz to sice tak nelaguje pri strelbe ako predtym, hoci obcas lagne, no hra sa mi vobec nezrychlila.. Nestiha mi PC ani pri horsej grafike ako som mal v predoslej verzii, zazitok z hry je jednoducho ubohy.... crapthis patch 0.9..  Nechapem ako ste mohli tak priepastne znechutit ludom hru a pustit von taky PATCH.. Ci betatesteri maju vsetci PC od NASA?.. nechapem.. Som tak silno znechuteny, az mi je to samemu luto.. A luto mi je este viac, ze som si minuly tyzden kupil premiovy ucet a goldy... Je nejaka cesta ako ziadat späť peniaze, ked clovek zaplatil za veci do fungujuceho produktu, ktory mu ale vyrobca nasledne znefunkcil? Momentalne by som tuto moznost prijal...

Kaynuk #59 Posted 18 April 2014 - 04:57 PM

    Private

  • Player
  • 25804 battles
  • 39
  • Member since:
    11-15-2012
Ach jo .... 8.11 paráda , teď hnus , tak rapidní pokles FPS jsem teda vážně nečekal a kdyby to jen trošku šlo tak z 8.11 bych nepřecházel :( ...... upravený soubor mám a i trošku to FPS zvedlo ,ale střed města stále katastrofa a největší pokles až  -20 FPS (asi tak na 4 vteřiny) při přechodu do sniper režimu :( Premiak běží a tak WOT je spokojené ..........

Roman254 #60 Posted 18 April 2014 - 05:38 PM

    Private

  • Player
  • 10734 battles
  • 1
  • [MY-CZ] MY-CZ
  • Member since:
    09-27-2012
Ahoj,mám stejný problém.. přiznávám že mám hodně slabý počítač ale ve verzi 8.11 se mi fps drželi na 30-40 na min. grafice ping 50-100 bez lagů..Teď v nové verzi 9.0 mi to odešlo úplně v bitvě 10-15 fps ping 200-999 nehorázné lagy na jaké koliv mapě.. Nejlepší by bylo kdyby si tuto aktualizaci strčeli třeba do Pr**** a nechali tam 8.11!!..




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users