Off topic
Hunreal
16 May 2013
Semmiről se bizonyosodhattál meg egy replayból. 26%-os győzelmi esély mellett marhára nem érdekelt, hogy merre megyek, mit csinálok. Meg is lepődtem, hogy győzelem lett.
Hunreal
16 May 2013
Nem diktál. Csak elment a kedvem, be is fejeztem mára. Mindenesetre nem azért kérdeztem, amit kérdeztem, hogy ismét a gizdaságaidat olvassam.
Hunreal
16 May 2013
Mivel kérdeztem valamit és választ vártam, elolvastam. A bugra vonatkozót köszönöm, a többi meg nem érdekel.
djadji
17 May 2013
Ti nem vettetek észre furcsa dolgokat mostanában, ami a tereptárgyakat illeti?
PL: beálltam egy ház mögé, úgy, hogy fordulni se tudtam, annyira közel álltam hozzá (a vakolat is lejött volna róla) erre egy tank kilő a házon keresztül. (se ablak se semmi). Jártam így sziklával, heggyel (az azért takar szépen..), mindenfélével...
Tudom van hogy elszámolom magam és mégsem vagyok takarásban mikor azt gondolom, na de ennyiszer....??
Ui: Nem csitelést szimatolok, és nem is azt, hogy át lehet lőni a házon.. de valami mintha megváltozott volna ezzel kapcsolatban. Vagy hirtelen sokat öregedtem és többet bénázok...
PL: beálltam egy ház mögé, úgy, hogy fordulni se tudtam, annyira közel álltam hozzá (a vakolat is lejött volna róla) erre egy tank kilő a házon keresztül. (se ablak se semmi). Jártam így sziklával, heggyel (az azért takar szépen..), mindenfélével...
Tudom van hogy elszámolom magam és mégsem vagyok takarásban mikor azt gondolom, na de ennyiszer....??
Ui: Nem csitelést szimatolok, és nem is azt, hogy át lehet lőni a házon.. de valami mintha megváltozott volna ezzel kapcsolatban. Vagy hirtelen sokat öregedtem és többet bénázok...
Komonyi
17 May 2013
Hát például ha Malinovkán az alsó bázisnál lévő épületekhez közel húzódsz, akkor lehet lőni a túloldalról téged. Más pályán még nem fordult elő velem, de gondolom minden hasonló ház ilyen. Gondolom abból fakad a hiba, hogy a tank belelóg az adott tárgyba, és a játék meg úgy számolja, mintha a tank lenne előrébb. Ilyenkor az ellenfélnek meg is jelenik a körvonalad, mintha semmi se lenne köztetek.
soul0147
Yesterday, 03:45 PM
Ki milyen voice packot használ, ha egyáltalán használ valamilyet? Azért kérdem, mert meguntam a mostanit.
Eddig ezek voltak:
Duke Nukem voice pack
Joo's Space Marine Voices
meg valami kattogós, sípolós :D
Eddig ezek voltak:
Duke Nukem voice pack
Joo's Space Marine Voices
meg valami kattogós, sípolós :D
CommanderRichard
Yesterday, 04:40 PM
Girls und Panzer voice pack! (^.^)
http://www.youtube.c...h?v=DKw91TYOifc