Szovjet harckocsik
Tankosgyerek
Yesterday, 12:38 PM
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, a KV1-től milyen irányba induljak tovább? A végcélom egy IS lenne, de nem tudom eldönteni hogy egy ilyen ufo-torony szerű tanknál a gyorsaság vagy a páncél a fontosabb?
Gurgula
Yesterday, 02:40 PM
Tankosgyerek, on 24 May 2013 - 12:38 PM, said:
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, a KV1-től milyen irányba induljak tovább? A végcélom egy IS lenne, de nem tudom eldönteni hogy egy ilyen ufo-torony szerű tanknál a gyorsaság vagy a páncél a fontosabb?
Ez az egész topic erről szól, érdemes azt olvasgatni
Gurgula
Yesterday, 02:44 PM
Más: Már nagyon meguntam, hogy a BL-10-nek vannak jobb-rosszabb csatái, ezért lehet, hogy elszánom magam, és eladom az obj.704-et.
Viszont továbbra is TD-zni szeretnék, és már ki is figyeltem magamnak a másik ruszki vonalat. megnéztem a WG-sek videóját róluk, nagyon bejönnek, végállomásom a SU-122-54 lenne.
Tehát az Obj.704 eladása finanszírozná a SU-100M1 megvételét. egyből egy 2 skilles legénységgel kezdhetnének,(persze 90%-ról) az ágyút free-ből kihúzhatnám.
Tehát nekem nem nagyon jön be ez a "nagy alfa, de mégis 3-ból 1 sebez" dolog.
Szerintetek megéri?
Viszont továbbra is TD-zni szeretnék, és már ki is figyeltem magamnak a másik ruszki vonalat. megnéztem a WG-sek videóját róluk, nagyon bejönnek, végállomásom a SU-122-54 lenne.
Tehát az Obj.704 eladása finanszírozná a SU-100M1 megvételét. egyből egy 2 skilles legénységgel kezdhetnének,(persze 90%-ról) az ágyút free-ből kihúzhatnám.
Tehát nekem nem nagyon jön be ez a "nagy alfa, de mégis 3-ból 1 sebez" dolog.
Szerintetek megéri?
Gurgula
Yesterday, 04:13 PM
CommanderRichard, on 24 May 2013 - 04:04 PM, said:
Miért nem veszel Objekt 268-at? o.O
2.: menni sem nagyon mennék vele, még a napi szorzót sem.
3.:nagyon az a gyanúm, hogy ugyanannyira nem élvezném mint most a 704-et. Az ISU nagyon jó volt, eleinte az obj. is, most nem tudom mi történt vele. Nagyon nem szeretek vele menni.
4.: Az ISU-n az volt a jó, hogy ott egy-egy lövéssel az ellenfél HP-jának 50%-át levetted, tier IX-ben ez már nem annyira jó, itt inkább a Nagyobb RoF-os TD-k érvényesülnek.
5.: tízes skálán: obj.704: 2 páncél, 7 tűzerő, 4 sebesség, 3 RoF/ SU-122-54: 1 páncél, 5 tűzerő, 7 sebesség, 6 RoF
Azért nem szeretném megvenni, mert nekem nem jönnek be ezek a "papíron nagy alfájú" ágyúk
Edit: időközben rájöttem, hogy egyszer már volt SU-100M1-em(
Edit2: Eladtam a francba az obj.-et, legutolsó csatájában 632-őt sebzett 8 lövésből, amiből 4 még pattant is.....
Edited by Gurgula, Yesterday, 04:18 PM.