←  Járművek

Main page

»

Német harckocsik

_epyc_'s Photo _epyc_ 15 May 2013

Egy stock Tiger P-re melyik ágyút érdemes feltenni addig, amíg nincs meg a 8,8 cm KwK 43 L/71? A nagyobb pen-es (150mm), jobb RoF-os, pontosabb, de kisebbet sebző (135/135/175) 7,5 cm KwK 42 L/70, vagy a rosszabb pen-es (132 mm), rosszabb RoF-os, pontatlanabb, de nagyobbat sebző (220/220/270) 8,8 cm KwK 36 L/56-ot?

pityu1's Photo pityu1 15 May 2013

A 88-as inkább saját tierben jó ha gyenge pontokat tudsz lőni de a Tiger-p 7-es berakja 8-9tier ellen is ezért talán a 75-L70 jobb lesz mert az átvisz szinte mindent csak kicsi sebzése. Viszont ha meglesz a 88-L71 az már felmegy a stock toronyra ha jól emlékszem.

_epyc_'s Photo _epyc_ 15 May 2013

Én is úgy gondoltam, hogy az L/70 jobb lenne az átütés és pontosság miatt. Kicsit sebez, de a VK3001-en használtam, kellően gyorsan tölt, lehetett vele kompenzálni a kisebb sebzést. Köszönöm!

montypeter's Photo montypeter 15 May 2013

Leopard 1-t érdemes kifejleszteni?

utokepes's Photo utokepes 15 May 2013

View Postmontypeter, on 15 May 2013 - 05:13 PM, said:

Leopard 1-t érdemes kifejleszteni?

Ha az M18 hellcatet szereted akkor mindenképp  :smile:

Moukin's Photo Moukin 16 May 2013

View PostBugi27, on 13 May 2013 - 10:12 AM, said:

A hétvégi akcióban megvettem a Panther II-t és a Jagdpanther II-t. Mindkettöhöz szívesen vennék tanácsokat. Egyelöre Panther II-n freeböl kivettem a tornyot és ráraktam a top löveget és top motort, cserébe nuku felszerelés, track még nincs. JPII-re feltettem a top motort és a 10,5-ös ágyut, rammert, meg azt hiszem optikát, track nem is kellett hozzá.

Én eleinte mindig egy heavy árnyékában álltam, és onnan lődöztem. Amúgy meg ha lehetett választani, mindig közepes és nagy távolságról harcoltam vele, közelharcba csak akkor mentem, ha volt kivel bandázni, mert ugye nem annyira mozgékony. Ki kell használni a jó rof-ot

Bugi27's Photo Bugi27 16 May 2013

View PostMoukin, on 16 May 2013 - 12:07 PM, said:

Én eleinte mindig egy heavy árnyékában álltam, és onnan lődöztem. Amúgy meg ha lehetett választani, mindig közepes és nagy távolságról harcoltam vele, közelharcba csak akkor mentem, ha volt kivel bandázni, mert ugye nem annyira mozgékony. Ki kell használni a jó rof-ot

Ezt most melyikre írtad? Ha a Panther 2-re akkor az is kérdéses hogy a jó ROF-ot a 7,5cm-es spagetti ágyura értetted?
Freeböl kivettem rá a tornyot, gondoltam egyböl rárakom a 88-ast. De szomorúan tapasztaltam, hogy egy meden mind a pontossága, mind pedig a célzásideje hagy maga után némi kívánnivalót. Erösen gondolkodom a spagettiben, csak t8 tanktól már kissé nevetségesnek tünik a 135 átlagsebzés. Csak akkor a modulokat is át kellene gondolnom és ahhoz igazítanom.

Moukin's Photo Moukin 16 May 2013

ja, a pantherre  :teethhappy:

és a top 88-as ágyúval...
Edited by Moukin, 16 May 2013 - 12:26 PM.

Sermi's Photo Sermi 16 May 2013

View PostBugi27, on 16 May 2013 - 12:24 PM, said:

Ezt most melyikre írtad? Ha a Panther 2-re akkor az is kérdéses hogy a jó ROF-ot a 7,5cm-es spagetti ágyura értetted?
Freeböl kivettem rá a tornyot, gondoltam egyböl rárakom a 88-ast. De szomorúan tapasztaltam, hogy egy meden mind a pontossága, mind pedig a célzásideje hagy maga után némi kívánnivalót. Erösen gondolkodom a spagettiben, csak t8 tanktól már kissé nevetségesnek tünik a 135 átlagsebzés. Csak akkor a modulokat is át kellene gondolnom és ahhoz igazítanom.

P2-őnél örültem mikor feltehettem a 88-ast. Jó a szívószál a 7.es kistesón de 8-ban és fölötte már inkább csak vicces az a nagyon alacsony sebzés.

csutka1's Photo csutka1 18 May 2013

8.6 előtt érdemes megvenni a GwTigert? Mert ha jól tudom feljebb kerül és valószínű az ára is feljebb megy.

Szirota63's Photo Szirota63 19 May 2013

View Postcsutka1, on 18 May 2013 - 04:33 PM, said:

8.6 előtt érdemes megvenni a GwTigert? Mert ha jól tudom feljebb kerül és valószínű az ára is feljebb megy.

Hát ha nem akarod drágábban megvenni akkor addig vedd meg amíg "olcsó" :D Jó kis arty az bár azt sajnálom benne,hogy az alap lövegét legyengítették 1400-as sebzésre :/ :D

Tommynator08's Photo Tommynator08 19 May 2013

Tegnap végre meglett a Halálcsillag, de folyamatosan rossz csapatokba rakott. Az átlagsebzésem nem rossz vele, de csapattársak nélkül nagyon sebezhető. Volt egy meccs tegnap, ahol klántárssal mentünk Foch155+JgPz kombóban. Kiosztottunk ketten együtt 10,5k sebzést, de 4:15-re vesztettünk...

j_gagarin's Photo j_gagarin 19 May 2013

View Postcsutka1, on 18 May 2013 - 04:33 PM, said:

Az ötlet nem rossz, nekem a gondom vele h. nagyon lassú.
Illetve h. elég nagyot ugrik a T6-T7-es tüzér között a jav. költség.
/Lor155.50 ~3,5-5; S-51 ~4k; Lor.155.51 ~13k/

S talán a tüzérek halandósága a legnagyobb. Nem igazán tudom h. egy T8-as tüzérnek lesz-e egyáltalán esélye +-os meccsekre.
Mostani T8-as tankoknak azért van.

Tankosgyerek's Photo Tankosgyerek Today, 07:12 AM

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy jó ötlet-e kifejleszteni és megvenni a királytigrist? Jelenleg egy majdnem alap VK36.1H-val nyomom, de szeretnék egy tigrist, és egy királytigrist is, csak azt nem tudom, hogy biztos jó ötlet-e

Allplan's Photo Allplan Today, 07:20 AM

View PostTankosgyerek, on 23 May 2013 - 07:12 AM, said:

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy jó ötlet-e kifejleszteni és megvenni a királytigrist? Jelenleg egy majdnem alap VK36.1H-val nyomom, de szeretnék egy tigrist, és egy királytigrist is, csak azt nem tudom, hogy biztos jó ötlet-e

Jó ötlet, nem jó ötlet, ezt mi hogy döntsük el helyetted? :smile:  Ha szeretnéd, fejleszd ki, ennyi.
Szerintem mindkettő jó tank a maga módján, leginkább az ágyújuk, páncélban ne nagyon bízzál. Tipikusan németesek, pontos ágyú, közepes mozgékonyság és páncél és fokozott tűzveszély jellemzi őket.

Bugi27's Photo Bugi27 Today, 08:23 AM

View PostTankosgyerek, on 23 May 2013 - 07:12 AM, said:

Teljesen jó tankok, élvezhetöek, bár a jelen állás szerint úgy tünik, hogy az ágak végei nem túl népszerüek.
Ha valóban 1200 meccset játszottál, én annyira nem sietnék a KT-hoz, inkább kipróbálnék más tankokat/nemzeteket t5-6 szinten, anyagilag is jobban jársz, tapasztalat miatt meg pláne.

Sanyeszking1's Photo Sanyeszking1 Today, 01:16 PM

azt szeretném kérdezni a vk.36.01 H-n mit érdemes fejleszteni?
Get the IPS Communities App for iPhone now!