Jump to content


Test publiczny wersji 9.2 i dalsze testy trybu Twierdze


  • This topic is locked This topic is locked
185 replies to this topic

Community #1 Posted 11 July 2014 - 09:15 AM

    Sergeant

  • Content Team
  • 0 battles
  • 30,280
  • Member since:
    11-09-2011
Ruszył publiczny serwer testowy wersji 9.2.

Pełen tekst wiadomości


Duch2006 #2 Posted 11 July 2014 - 09:19 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 26125 battles
  • 72
  • Member since:
    04-27-2011

no zobaczymy ten tryb Twierdza ...

 



Cyfrek2 #3 Posted 11 July 2014 - 09:21 AM

    Corporal

  • Player
  • 211 battles
  • 190
  • [PMHCS] PMHCS
  • Member since:
    07-08-2014
https://www.youtube....h?v=BxrI460WHWM

Edited by Cyfrek2, 11 July 2014 - 09:27 AM.


Surprise276 #4 Posted 11 July 2014 - 09:27 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 10928 battles
  • 1,145
  • Member since:
    02-11-2013
Czy do zdobycia nowych 6 medali będzie znowu potrzeba arty (jeszcze nigdy nie widziałem takiej na 7/42), czy wystarczy staranować kogoś z prędkością 19,39km/h jadąc z kierunku wschodniego?

sylwester11PL #5 Posted 11 July 2014 - 09:57 AM

    Private

  • Player
  • 32204 battles
  • 44
  • [DHT] DHT
  • Member since:
    03-08-2011
Czy w tym patchu niemiało być coś innego? Dawno nie śledzę "newsów" z WoT'a ale mam takie wrażenie dziwne (czyt. informacje o 9.1).

KREM_Z_POMIDOROW #6 Posted 11 July 2014 - 10:22 AM

    Corporal

  • Player
  • 9548 battles
  • 104
  • [FOTD] FOTD
  • Member since:
    11-13-2011

View Postsylwester11PL, on 11 July 2014 - 10:57 AM, said:

Czy w tym patchu niemiało być coś innego? Dawno nie śledzę "newsów" z WoT'a ale mam takie wrażenie dziwne (czyt. informacje o 9.1).

Tak...Miał być havok...



superpancerniak #7 Posted 11 July 2014 - 10:32 AM

    Private

  • Player
  • 40178 battles
  • 17
  • Member since:
    01-10-2013

czy server działa ? wyskakuje mi komunikat o błędnym identyfikatorze :/

 



szymozillo #8 Posted 11 July 2014 - 10:37 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 11369 battles
  • 459
  • [-VDT-] -VDT-
  • Member since:
    02-07-2012
U mnie to samo, mam nadzieję, że nie ma takiego problemu jak mieli beta testerzy, gdzie nie wprowadzili ich danych do bazy.

Koorvinox #9 Posted 11 July 2014 - 10:38 AM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 54488 battles
  • 184
  • Member since:
    01-02-2011

Działa, cały czas testuję

 

Edit: Restart serwerów


Edited by Koorvinox, 11 July 2014 - 11:14 AM.


0milka #10 Posted 11 July 2014 - 11:12 AM

    Sergeant

  • Player
  • 23648 battles
  • 270
  • Member since:
    10-18-2012
Czy można ściągnąć testowy przez torrent?

Koorvinox #11 Posted 11 July 2014 - 11:22 AM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 54488 battles
  • 184
  • Member since:
    01-02-2011
W launcherze możesz ustawić opcję pobierania przez torrenta. Chyba że ktoś dysponuje linkiem to może się podzieli.

poos12 #12 Posted 11 July 2014 - 11:24 AM

    Private

  • Player
  • 4401 battles
  • 19
  • Member since:
    03-20-2013
Czy tylko mi pokazuje że serwery są niedostępne?

InfiniteBeer #13 Posted 11 July 2014 - 11:26 AM

    Major

  • Player
  • 26745 battles
  • 2,633
  • Member since:
    12-27-2010
A ja mam pytanie czemu wybrane klany, które miały mieć priorytet podczas łączenia na serwer aktualnie w ogóle na niego wejść nie mogą?

Edited by NiezlomnyPejczyk, 11 July 2014 - 11:27 AM.


Koorvinox #14 Posted 11 July 2014 - 11:27 AM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 54488 battles
  • 184
  • Member since:
    01-02-2011

View Postpoos12, on 11 July 2014 - 11:24 AM, said:

Czy tylko mi pokazuje że serwery są niedostępne?

Pisałem wyżej restart serwerów

 



jormom #15 Posted 11 July 2014 - 11:51 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 16422 battles
  • 360
  • Member since:
    04-09-2013

Smieszne to. Sciagnalem test serwer, wchodze na niego, loguje sie do gry i pierwsze co rzuca mi sie w oczy jest to, ze jestem w jakims dziwnym klanie JDDC(?) oraz moj nick swieci sie na niebiesko - tak jakbym byl teamkillerem

 



widmoxxx #16 Posted 11 July 2014 - 11:56 AM

    Major

  • Clan Commander
  • 33952 battles
  • 2,513
  • [_COM] _COM
  • Member since:
    04-06-2012

View Postjormom, on 11 July 2014 - 12:51 PM, said:

Smieszne to. Sciagnalem test serwer, wchodze na niego, loguje sie do gry i pierwsze co rzuca mi sie w oczy jest to, ze jestem w jakims dziwnym klanie JDDC(?) oraz moj nick swieci sie na niebiesko - tak jakbym byl teamkillerem

 

  • Każdy członek klanu może stworzyć twierdzę – nie musi to być dowódca.
  • Zniesiono ograniczenie, w wyniku którego twierdze mogły być tworzone jedynie przez klany składające się przynajmniej z 20 graczy.
  • Zniesiono ograniczenie, w wyniku którego strefy mogły być tworzone jedynie przez klany składające się przynajmniej z 15 graczy.
  • Zmieniono tagi klanów (zostaną wybrane losowe nazwy).
  • Zwiększono przychody za potyczki (x5).
  • Usunięto czas oczekiwania po wykonaniu operacji związanych z klanem (standardowo 48 godzin).

odnośnie koloru podejrzewam że każdy dostaje rangę dowódcy klanu aby móc przetestować tryb twierdze.



kolo11399 #17 Posted 11 July 2014 - 11:57 AM

    Private

  • Player
  • 21790 battles
  • 46
  • Member since:
    11-24-2012
Wie ktoś może co się dzieje, tylko proszę nie pisać domysłów 100% pewności bo coś ten reset trwa za długo -,-

BLACKED_xD #18 Posted 11 July 2014 - 12:02 PM

    Corporal

  • Player
  • 33997 battles
  • 199
  • Member since:
    05-06-2012

No to trzeba testować :D 

 



GhostNiszczyciel #19 Posted 11 July 2014 - 12:03 PM

    Private

  • Player
  • 16068 battles
  • 42
  • [AZP] AZP
  • Member since:
    06-06-2013
Up trzeba ale serwery nie dziłąja :D

call_me_Mixer #20 Posted 11 July 2014 - 12:05 PM

    Private

  • Player
  • 16813 battles
  • 27
  • [NOMI_] NOMI_
  • Member since:
    03-11-2011
 
  • Pierwszy region: 6:00 codziennie przez ok. 25 minut.
  • Drugi region: 7:00 codziennie przez ok. 25 minut.
  • Centralna baza danych: 11:00 codziennie przez 2–3 minuty.

 

od kiedy to 2-3 min. restartu = 2h ?






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users