Jump to content


9.2 Sürümü: Yeni HD Tanklar


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

Community #1 Posted 26 July 2014 - 03:08 PM

    Sergeant

  • Content Team
  • 0 battles
  • 34,432
  • Member since:
    11-09-2011
9.2 Sürümünde HD kalitesi için yeniden çalışılan tankların görüntüsüne bir göz atın!

Tam haber metni


satanfire #2 Posted 26 July 2014 - 04:51 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 23653 battles
  • 1,087
  • Member since:
    01-30-2013
Biz daha SD olanını oynayamıyoz bunlar HD yapmış

destroyer_114 #3 Posted 26 July 2014 - 09:02 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 8566 battles
  • 888
  • Member since:
    10-04-2013
Yahu oynayamadıktan sonra ne yapalım HD görüntüyü ? İstemediğimizi daha önce sert bir dille dile getirmiştik zaten. Donanımlarımız bunları kaldıracak güçte değil. WG bunu düşünemiyor mu ?

Oneylimm #4 Posted 26 July 2014 - 10:03 PM

    Sergeant

  • Player
  • 2134 battles
  • 209
  • Member since:
    07-17-2013

View PostXestas, on 26 July 2014 - 09:09 PM, said:

 

Sistemlerimiz çok rahat kaldırır COD: Ghosts, BF 4, FC 3'ü High ayarlarda oynatan sistem WoT'ta maksimum da 25 FPS'yi gösteriyor..
Sorun BigWorld..

Hepsini yüksek grafikte oynadım oyunda genelde 10-20 fps alıyorum



rahmib #5 Posted 26 July 2014 - 10:57 PM

    General

  • Player
  • 58575 battles
  • 9,515
  • [SA-AS] SA-AS
  • Member since:
    02-08-2013
Siz HD den bahsediyorsunuzda ,ben 4 çekirdekli makinada hala siyah beyaz televizyon ayarında anca kasmadan oynuyabiliyorum

Dirilis93 #6 Posted 27 July 2014 - 12:56 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 17178 battles
  • 74
  • Member since:
    03-06-2013

View Postrahmib, on 27 July 2014 - 12:57 AM, said:

Siz HD den bahsediyorsunuzda ,ben 4 çekirdekli makinada hala siyah beyaz televizyon ayarında anca kasmadan oynuyabiliyorum

ABİ 4 çekirdekli makina mı aldın :)

 



BlackBaronJr #7 Posted 27 July 2014 - 12:59 AM

    Corporal

  • Player
  • 37333 battles
  • 111
  • [OHYEA] OHYEA
  • Member since:
    06-26-2013
full ayarlar da 60 fps minimum... benim FPS ile sıkıntım yokta ne olcak bu WG nin tutumu ne MM'si adam gibi çalışır ne de oyun motoru ...sizde de oldumu bilmiyorum hele bugun 3 maçta üst üste 5 tier atayim dedim özlemişim diye ya arkadaş hellcat'te sorun var sadece HD grafikli tanklar da oluyor bu tiger da  da keza başıma geldi (bu arada bahsettiklerim düşman olarak yani) adamlara sıkıyorum mermi gitmiyor yada gitti gözüküyor ama hasar yok ne sekti ne deldi geçti ne başka bişi hiç bir cacik yok :S :S :s anlamadım gitti oyun motoru dediler bilmem ne dediler de ya ardaş bu oyun FPS tabanlı yani daha doğrusu yüksek kalite gerektiren bir oyun değil bir çok arkadaşın pc si bunu kaldirmayabilir grafik olarak bide bunun veri aktarımı da sıkıntılı olunca yani bağlantı hızınız ping de girer FPs de düşer ...

unutmadan ekliyim geçen biri bayaa bi atarlandı da buyrun marka model yazmadım reklam olmasın... (kimse üstüne alınmasın)
4,4 ghz 8 çekirdek işlemci
4gbx2 adet crossfire ekran kartlarıı
240 m su soğutucu ve extra 4 adet yüksek devirli soğutucu fan...Toplam adet 7 
SSD (raid 120x2)harddisk
8x2 ram
extra hacimli soğutuculu kasa
1200watt gold 80+ power
pro gaming fare + pad + kulaklık + 5+1 (FPS için pixel uyumlu)
25mbit bağlantı unlimitied space 
23"monitör

sözün özü biz haziriz hertülü FPS hali hazır da zaten oynuyoruz ama WG böyle yaparak hem müşteri hem oyuncu kaybeder...

herkese iyi forumlar..

 

Edited by BlackBaronJr, 27 July 2014 - 01:00 AM.


ElbisHan #8 Posted 27 July 2014 - 07:02 AM

    Captain

  • Player
  • 93113 battles
  • 2,021
  • [GEN_Y] GEN_Y
  • Member since:
    06-22-2013

View PostBlackBaronJr, on 27 July 2014 - 02:59 AM, said:

full ayarlar da 60 fps minimum... benim FPS ile sıkıntım yokta ne olcak bu WG nin tutumu ne MM'si adam gibi çalışır ne de oyun motoru ...sizde de oldumu bilmiyorum hele bugun 3 maçta üst üste 5 tier atayim dedim özlemişim diye ya arkadaş hellcat'te sorun var sadece HD grafikli tanklar da oluyor bu tiger da  da keza başıma geldi (bu arada bahsettiklerim düşman olarak yani) adamlara sıkıyorum mermi gitmiyor yada gitti gözüküyor ama hasar yok ne sekti ne deldi geçti ne başka bişi hiç bir cacik yok :S :S :s anlamadım gitti oyun motoru dediler bilmem ne dediler de ya ardaş bu oyun FPS tabanlı yani daha doğrusu yüksek kalite gerektiren bir oyun değil bir çok arkadaşın pc si bunu kaldirmayabilir grafik olarak bide bunun veri aktarımı da sıkıntılı olunca yani bağlantı hızınız ping de girer FPs de düşer ...

unutmadan ekliyim geçen biri bayaa bi atarlandı da buyrun marka model yazmadım reklam olmasın... (kimse üstüne alınmasın)
4,4 ghz 8 çekirdek işlemci
4gbx2 adet crossfire ekran kartlarıı
240 m su soğutucu ve extra 4 adet yüksek devirli soğutucu fan...Toplam adet 7 
SSD (raid 120x2)harddisk
8x2 ram
extra hacimli soğutuculu kasa
1200watt gold 80+ power
pro gaming fare + pad + kulaklık + 5+1 (FPS için pixel uyumlu)
25mbit bağlantı unlimitied space 
23"monitör

sözün özü biz haziriz hertülü FPS hali hazır da zaten oynuyoruz ama WG böyle yaparak hem müşteri hem oyuncu kaybeder...

herkese iyi forumlar..

 

 

 

Görüntü kalitesi iyileşince gelip giden veri miktarı değişmez.

Ancak, oyun hala tek çekirdek çalışıyor. Motorun değişmesi gerekiyor. MM desen o zaten baştan aşağı tekrar düşünülmeli ve oyunculardan gelen feedback' lere göre şekillendirilmeli.

Havoc motoruna geçilecekti, yemedi sanırım.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users