Pitanje u vezi spg-a
Groff
16 Oct 2011
Uljanov, on 15 October 2011 - 04:16 PM, said:
Imaš 21 bitku u S51 i 29% pobjeda..i 16 killova..
Ja imam 222 partije, 443 killa i 55% pobjeda..ako haraš kako onda da ja nazovem svoj učinak s artiljerijom?
Uljanov..
Ja imam 222 partije, 443 killa i 55% pobjeda..ako haraš kako onda da ja nazovem svoj učinak s artiljerijom?
Uljanov..
Verovatno isto tako samo sa slovom k ispred.http://forum.worldoftanks.eu/public/style_emoticons/default/Smile_veryhappy.gif
Topn
17 Oct 2011
Za arty treba puno strpljenja i malo prakse. Posto su na vecini mapa po nekom nepisanom pravilu vec odredjene rute kretanja tenkova treba ih znati i odmah u startu nisaniti na mesto kuda prolaze. Ponasanje vozaca tenkova u igri je dosta predvidljivo i jednom kada ga naucis u 90% slucajeva ces znati sta ce odredjeni tenk uraditi u odredjenoj situaciji. Primera radi na Malinovci smo u platoonu bili dve T92 i jedan typ E, na slepo smo ubili tri tenka i to zahvaljujuci tome sto se znaju stekovi i predvidljivost igraca. Prvo sa jedne strane kamena opali GW typ E, a kad igrac instinktivno krene malo nazad poklopimo ga sa dve T92.
Ucinak artiljerije, vise nego ucinak bilo kog drugog tenka, najvise zavisi od ostatka tima. Ukoliko je tim pasivan i ne osvetljavaju mete ili ostavljaju otvorene prolaze za lovce na artiljeriju onda je beskorisna medjutim ukoliko tim lagano napreduje i prati spori ritam reloada artiljerije onda ona moze doneti pobedu timu.
Tier 8 artiljerije su skup sport gde popravke kostaju 20.000 i vise, a cena granata ide i do 2500 i onda ti uleti T-50 ili T-54 koji stoji direktno ispred tebe i puni te, a ti mu ne mozes nista jer ne mozes toliko da spustis cev.
Ucinak artiljerije, vise nego ucinak bilo kog drugog tenka, najvise zavisi od ostatka tima. Ukoliko je tim pasivan i ne osvetljavaju mete ili ostavljaju otvorene prolaze za lovce na artiljeriju onda je beskorisna medjutim ukoliko tim lagano napreduje i prati spori ritam reloada artiljerije onda ona moze doneti pobedu timu.
Tier 8 artiljerije su skup sport gde popravke kostaju 20.000 i vise, a cena granata ide i do 2500 i onda ti uleti T-50 ili T-54 koji stoji direktno ispred tebe i puni te, a ti mu ne mozes nista jer ne mozes toliko da spustis cev.
Seiteki
17 Oct 2011
Topn, on 17 October 2011 - 11:00 AM, said:
Skoro zbog sveg gore napisanog sam prodao svoju T92 i uzeo nazad moju veliku ljubav M40/M43,jeftin popravak i granate,i celo u celo kad zagusti barem mogu (ako je cijev puna
Neznam kako tebi i ostalima koji vozaju T92 ali mene kad je bacio na Himell mapu,obicno si stanem na istu poziciju,i sa T92 sam mogao samo sanjati da pokrijem dijagonalno jedan cosak,a sa M40/M43 i S-51 pokrivam bez problema,ista stvar mi se desavala i na otvorenim mapama,na pojedinim djelovima mape,uzasno iritirajuca situacija.
AleksandarVeliki
17 Oct 2011
Naravno da ima ucinka,da li stojis na ravnoj podlozi,ili na grebenu...
Utice mnogo na preciznost,ali kao i kod svake arty,potrebna je velika strpljivost,mucenje,i pravi moment za "paljbu"
Vremenom spoznas sve,pa postanes maher
Utice mnogo na preciznost,ali kao i kod svake arty,potrebna je velika strpljivost,mucenje,i pravi moment za "paljbu"
Vremenom spoznas sve,pa postanes maher
Topn
20 Oct 2011
Seiteki, on 17 October 2011 - 05:27 PM, said:
Skoro zbog sveg gore napisanog sam prodao svoju T92 i uzeo nazad moju veliku ljubav M40/M43,jeftin popravak i granate,i celo u celo kad zagusti barem mogu (ako je cijev puna
) pogodit neki tenk,ima osjetni slabiji splash damage,al 3 hica uz neki kamen,posteno osteti svaki tenk.
Neznam kako tebi i ostalima koji vozaju T92 ali mene kad je bacio na Himell mapu,obicno si stanem na istu poziciju,i sa T92 sam mogao samo sanjati da pokrijem dijagonalno jedan cosak,a sa M40/M43 i S-51 pokrivam bez problema,ista stvar mi se desavala i na otvorenim mapama,na pojedinim djelovima mape,uzasno iritirajuca situacija.
Ja nisam ni prodavao M40/43.
Sto se tice tier 8 jos nisam otkljucao GW Typ-E pa ne znam, ali mi je Obj.261 mnogo bolje lezi od T-92 bez obzira na nikakv splash i manji dmg.
girugamesh
20 Oct 2011
Pozdrav svima,
Sto se tice nagiba,mislim da nema veze sa preciznoscu koliko ima veze sa spustanjem cevi,tacnije gadjanja na blize.Dakle,sto ti je tuplji ugao nagiba toliko si na blizinu papak,posto je li ne mozes spustiti cev i rasporiti nekog Lea ili T50
Ja licno igram ruski arty i prilicno sam zadovoljan (mada nisam neki tier) , dok sam bio na SU-26 (t3) mislio sam da mi niko nista ne moze toliko mi se svideo,dok recimo kada sam presao na SU-5 (t4) sam se malo prizemljio i u stvari poceo da razradjujem igru artiljerijom,tipa gde stati a ne pasti u prvom minutu borbe,gadjati presretanjem,predvidjati kretanja itd.E sad,posto sam free igrac malo me vec nervira (spori) napredak do sledeceg tenka (SU-8 47k XP) jer treba isusa da rodim dok ne nagrindam dovoljno XP-a,mada sam vec na 30k.
Ja se raspisao
Uglavnom,posto mi je ovo prvi post,bolje vas nasao
Sto se tice nagiba,mislim da nema veze sa preciznoscu koliko ima veze sa spustanjem cevi,tacnije gadjanja na blize.Dakle,sto ti je tuplji ugao nagiba toliko si na blizinu papak,posto je li ne mozes spustiti cev i rasporiti nekog Lea ili T50
Ja licno igram ruski arty i prilicno sam zadovoljan (mada nisam neki tier) , dok sam bio na SU-26 (t3) mislio sam da mi niko nista ne moze toliko mi se svideo,dok recimo kada sam presao na SU-5 (t4) sam se malo prizemljio i u stvari poceo da razradjujem igru artiljerijom,tipa gde stati a ne pasti u prvom minutu borbe,gadjati presretanjem,predvidjati kretanja itd.E sad,posto sam free igrac malo me vec nervira (spori) napredak do sledeceg tenka (SU-8 47k XP) jer treba isusa da rodim dok ne nagrindam dovoljno XP-a,mada sam vec na 30k.
Ja se raspisao
Uglavnom,posto mi je ovo prvi post,bolje vas nasao
Uljanov
02 Nov 2011
Topn, on 20 October 2011 - 08:14 AM, said:
M40/43 je definitivno bolji i od Obj.212 i od GW Tiger-a.
Ne slažem se..uz dužno poštovanje..
Obj 212 je bolji po:
Broju granata
Reload
Manje razbijanje nišana
Brže nišani (zato što mu se manje razbija nišan)
Precizniji je
Bolja zarada (nevažno za "kvalitetu" tenka ali lijepo znati)
M40/43 je bolji po:
Luku pomicanja topa
Malo većoj brzini
Po meni je Obj 212 možda najbolja ili da s*rem, najpotpunija artiljerija u igri..
Uljanov..
piratisakariba
05 Dec 2011
Fraxxon
05 Dec 2011
Kad si na ravnom preciznost je veća, a kad si na nekom nagibu gubi se na prciznosti.