←  Zajednička igra

Main page

»

Clan Wars

NEW_MAN's Photo NEW_MAN 13 Jun 2011

Igrali bi ali u klanu nikako pa nikako da ljudi dignu Tier 10?
Imate klan ali ste kratki s ljudima i ne budete još sto godina skupili niti digli dovoljan broj Tier 10 tenkova (btw vjerojatno nikad ni ne budete)?

Tražimo ljude koji bi igrali Clan Wars ali nikako da im ekipa digne taj level dva potreban za ozbiljnu igru.
Tražimo klanove koji su svjesni da sami ne mogu i nikad neće moći igrat Clan Wars ali bi voljeli igrat.

Ne znam koliko pratite CW i koliko Vas zna da trenutno samo jedan klan s "našeg" govornog područja (ex yu) uživa u blagodatima CW-a dok ostali životare ili svakodnevno muče muku s iskrcavanjem koje se nikad ne desi.
Nudimo svim Tier 9 i Tier 10 igračima izravan ulazak u CW. Nudimo spajanje klanova i sudjelovanje u CW (spajanje = Vi dolazite k nama i postajete Dogs of War).
Nudimo mogućnost igranja s drugim igračima koji voze T10 a ne bicikle. Nudimo mogućnost financiranja Premiuma preko golda zarađenog putem CW.

Uvjeti su da pričate bošnjački, hrvatski ili srpski jezik. Znači ljudi s prostora ex yu (primamo i Kineze ako znaju jezik).
Ne smijete biti retard ili drama queen.

Dodatne informacije porukom preko foruma ili direktno ingame kontaktirat NEW_MAN.

PS
Ako Vas dođe više a klan nema slobodnih mjesta, budem pokikal ljude koji su neaktivni tak da no sikiriki.

Opustenzya's Photo Opustenzya 14 Jun 2011

Svaka cast za inicijativu

Kutalion's Photo Kutalion 14 Jun 2011

Samo sto nisam izasao iz JNA i dosao kod vas ali avaj, em sto sam retard em sto sam drama queen.  :D

Salu na stranu, srecno  :Smile-izmena:

NEW_MAN's Photo NEW_MAN 14 Jun 2011

Hvala.  :P

Gledam i jedino kaj vidim je JNA i NOB.
Svi maštaju i voljeli bi igrat CW ali nitko nigdi ne postoji.
Previše fragmentacije i bezbroj klanova koji ne postižu ništa.
Ovo je prilika za sve kojima je dosta maštanja i čekanja da se ogrebu za nešto akcije.
Mi se možemo iskrcat na recimo skoro svaku poziciju ali daljnje širenje možemo zaboravit jer jednostavno nas nema dovoljno sa T10 mehanizacijom.
Znači svi kojima je dosta i igra im se CW a nikak da se iskrcaju, naša vrata su Vam širom otvorena. Ako uzmete prijatelje sa sobom otvorimo Vam i prozore.

cheers

Lobs's Photo Lobs 15 Jun 2011

Onako mala napomena klan je ok, medutim dosta clan lidera nezna kontrolisti svoje ljude, a ima i puno i djece..
Nacionalizam, šovinizam je u zadnjih 30 dana eskalirao.
Nije sve u goldu ima nesto valjda i u ponosu.

Isto tako ako neko ima tier 10 neznaci da zna igrati a niti da je drustven, samo da je imao dovoljno vremena ( golda) da to digne.
Trebao si dodati "koji su i timski igraći".

Kutalion's Photo Kutalion 15 Jun 2011

Lobs, on 15 June 2011 - 12:12 PM, said:

onako mala napomena klan je ok, medutim dosta clan lidera nezna kontrolisti svoje ljude, a ima i puno i djece..

btw ako neko ima tier 10 neznaci da zna igrati a niti da je drustven, samo da je imao dovoljno vremena ( golda) da to digne.
trebao si dodati "koji su i timski igraci".

Ja kao veci minus nalazim nepismenost, nego nedrustvenost. Ne znaci*  :Smile-bajan2:

Pips's Photo Pips 15 Jun 2011

Ja stvarno nisam znao što je napisao dok ga ti nisi ispravio :rolleyes:

NEW_MAN's Photo NEW_MAN 16 Jun 2011

Lobs, on 15 June 2011 - 12:12 PM, said:

onako mala napomena klan je ok, medutim dosta clan lidera nezna kontrolisti svoje ljude, a ima i puno i djece..

btw ako neko ima tier 10 neznaci da zna igrati a niti da je drustven, samo da je imao dovoljno vremena ( golda) da to digne.
trebao si dodati "koji su i timski igraci".
Ne kužim ovaj tvoj post u cijelosti.

Koliko ko zna igrat u odnosu na tier može i ne mora biti točno. Onaj sa višim tierom vjerojatno igra više i ima više iskustva a sad koliko je on u stanju to iskustvo primijenit u praksi je upitno.
Mišljenja sam da najmanje 90% ljudi ne zna igrat ovu igru a niti druge igre kad smo već kod toga.
Isto tako bodovi koje neko postiže u igri, killovi ili kaj već ko prati nisu mjerilo kvalitete igrača ali ovo sad sve je odlazak u offtopic.

Svako ko nije timski igrač bude postao timski igrač ili bude tražio drugi tim = klan.

Ovaj klan je stabilan. Brojke nam rastu i polako se pripremamo za malo ozbiljnije igranje CW.
Nudimo priliku ljudima koji su si dali truda i digli top tier da igraju u klanu koji ima potencijala a ne da dangube.
Ostati u klanu koji nije u stanju skupit 15 ljudi sa top tier mehanizacijom i nadat se iskrcavanju je nerealno.
Više nema klana koji nije full opremljen i takvi mogu biti najlošiji timski igrači na svijetu ali budu pregazili svaki tim koji nema odgovarajuće tenkove.

betmen's Photo betmen 16 Jun 2011

odličan PR da me nisu u klanu opet kupili činom i novom medaljom došo bi kod vas

nažalost nebi me primili imam tek T7

moram priznati da usprkos "malom" članstvu imate najbolji rezultat od srednjih klanova sa prostora balkana

:Smile_honoring:

NEW_MAN's Photo NEW_MAN 28 Jun 2011

90+ membera.

www.wotdogsofwar.com

NEW_MAN's Photo NEW_MAN 01 Aug 2011

Pozivam sve manje klanove da nam se pridruže kako bi bili u stanju postići neke zapažene rezultate.
Nudimo Vam šansu za aktivno sudjelovanje u CW a ne kopanje nosa dok se drugi zabavljaju.
Trenutno kontroliramo nešto malo zemlje u Africi ali za daljnje širenje trebamo još ljudi.

Svi koji ste zapeli u klanovima ili klanovi koji ne mogu skupit kritičnu masu pridružite nam se.

Primarni klan prima samo Tier 10 heavy, Tier 9 medium, Tier 8 arty i Tier 9 TD.
Oni koji nisu u tom rangu ulaze u sekundarni klan gdi su sve dok ne dignu Tier potreban za CW.

Soviet_Bear's Photo Soviet_Bear 02 Aug 2011

Odlicna ideja i ne mora samo DOW da pravi ovakve inicijative par klanova sa 20+ ljudi nek se organizuju i imace poprilicnu vojnu silu a taj tier dva sto fale ce dodju vremenom.

NEW_MAN's Photo NEW_MAN 21 Sep 2011

Tražimo ljude i klanove za formiranje alijance.
Trenutno imamo prostora za tridesetak novih ljudi, spremni smo prihvatit manji klan a višak trenutno neaktivnih prebaciti u Bootcamp.

Za kreiranje alijance nek se diplomati jave porukom preko foruma ili ingame.

UltraDurable's Photo UltraDurable 28 Sep 2011

Napravljen DoW - Bootcamp.
Primamo dodatne ljude neovisno o levelu. Tier 10 igrači imaju instant upad u CW.
Moguće spajanje sa drugim klanom. Klan lideri dobivaju status oficira.

NEW_MAN's Photo NEW_MAN 26 Oct 2011

BuMp

konjokradica's Photo konjokradica 02 Nov 2011

citam,gledam,uporedjujem

sijaset klanova,sijaset raspada

na ru i usa serveru to je na ozbiljnijem nivou

nemam pojma ja sam nov,ali resio ja da imam sve tenkove,td,i arty od 1-10,1-8,1-9 tiere iz svih grana

napunio sam garazu sa ne znam koliko masina,svaka je nadogradjena u maksimumu,na nekim radim,od 1-8 mi je sada nivo,kad zavrsim jos 6-ice i kompletiram sedmice krecem na osmice

imam ja vremena,napretek

imacu sve tiere sve nacije i ove sto dolaze

ostacu gusar,ne zelim u ovakve klanove ikada uci,sa ovakvim sistemom upravljanja i dezorganizacije

uzgred cita li iko od komandanata,zamenika komandanata i nacelnika stabova prirucnik u upotrebi oklopnih snaga u ratu

ako ne toplo preporucujem to stivo

Markozlo's Photo Markozlo 02 Nov 2011

Ja tebi preporucujem da se malo pozabavis pravopisom. Ovo sto si napisao je totalno random i nema veze sa vezom. Da li je to zato sto si nepismen ili zato sto stvarno nema veze sa vezom ne bih znao.

Cant tell if stupid or just trolling.

konjokradica's Photo konjokradica 02 Nov 2011

zato sto sam nepismen i sio nemam veze s vezom

sad je nadam se da ti je jasnije

hvala postovani kolega

prozivaj negdi drugde

Opustenzya's Photo Opustenzya 03 Nov 2011

stvarno imam malo razumevanja za ljude koji nicim izazvanim pricaju/pisu o sebi u nedogled

NEW_MAN's Photo NEW_MAN 06 Nov 2011

Stvarno ne kuzim cemu taj post?

ostacu gusar,ne zelim u ovakve klanove ikada uci,sa ovakvim sistemom upravljanja i dezorganizacije

Kakav to sistem upravljanja i kakva dezorganizacija?
Trolas bez veze i bilo bi pohvalno kad bi netko od moderatora obrisal postove unutar ovog threada pocevsi od tvojeg jer je ovo totalno OT.
Get the IPS Communities App for iPhone now!