←  Off-Topic

Main page

»

Dyskusja o CW

azell's Photo azell 15 Jun 2011

Tu każdy kto ma jakieś żale wynikające z CW będzie mógł uzewnętrzniać.

Czas start :)

Devil's Photo Devil 15 Jun 2011

Jeden obrażający kogoś post i niestety :).

devil przesadzasz

z każdą grą mmo jest związany flame. Ja rozumiem że jesteś nowym sheryfem ale troling i flaming jest nieodłączną częścią dzikiego zachodu. WG jakoś tolerowało topic o wizycie piratów w europie. Były tam obrazki i jakieś wrzuty więc nie bądźby bardziej papiescy od papieża :)

danjou667's Photo danjou667 15 Jun 2011

Azell, może dorabiam ideologię, ale Devil musi być świętszy od papieża. Ok jest modem. Ale modem z PADu. Jak będzie tolerował jakieś trololo, to a) dostanie po miejscu gdzie kończy się szlachetna nazwa pleców B) PAD też nie zyska przez to w oczach graczy. c) IMHO 203mm najlepiej rozwiązują konflikty.

203 jest przereklamowane :) nie jest już nr1 na planecie :)

danjou i tak niezaleznie od tego co zrobi devil to zostanie posądzony o stronniczość :) pomijam że dostałem od niego już dwa RO i ostrzeżenia (slużbista jeden :D )

A jak wczoraj zostaliśmy poinformowani PADu nikt już nie lubi bo już nawet nei pamiętam czemu a sarmaci to dranie bo pozwalają CSA siedzieć w Polsce pixelowej :) więc jak będziesz chciał komuś przywalić kij się zawsze znajdzie  :Smile_harp:

Heh, zachęcam do prób. Najlepiej mapa step :P. A co do kija, to mogę nim komuś zastąpić kręgosłup moralny wiadomym sposobem :P. A to, że SBP jest złe, bo olało niedochodowy region mapy, mi personalnie wisi smętnym kalafiorem.

NewMultiShow's Photo NewMultiShow 15 Jun 2011

Niestety,ale numer jeden na rynku to haubica 240mm.  ;)

Do której brakuje mi jeszcze trochę. Ale przyjdzie dzień, że będzie w garażu. A wracając do tematu "trolololo" to już ktoś może śpiewać sopranem czy też falsetem.

nie wiem ale chodzą słuchy że krucjata upadła :Smile-hiding:

Wahrid's Photo Wahrid 15 Jun 2011

Potyczki słowne pomiędzy klanami, gildiami, sojuszami tak jak napisali poprzednicy są częścią MMO. Nawet jeśli jest w nich odrobina flame :)

Dlatego wychwalajmy "Wielkiego Elektronika" za Piratów i inne ekipy pozostające w opozycji do 1PADu i 1SBP. Świat w którym każdy kocha każdego jest nudny.
<flame mode on>
Oczywiście racja jest zawsze po naszej stronie ;)
<flame mode off>

nie wiem ale chodzą słuchy że krucjata upadła

Bo bo był tylko wstęp. Zwiad walką.

View Postazell, on 15 June 2011 - 11:48 AM, said:

nie wiem ale chodzą słuchy że krucjata upadła :Smile-hiding:

Patrząc na - 2 to chyba co najmniej 2 ludzi atm ma inne zdanie.

ee oni minusują z zasady :)

Redmeer's Photo Redmeer 15 Jun 2011

To pewnie Piraci mają boty na minusowanie azella. A numerem jeden dalej jest 203, nie 240, gówno się znacie, panocki.

d4v3's Photo d4v3 15 Jun 2011

Żal na CW? Hmm za dużo chętnych na jedno miejsce, nikt nie chce oddać prowincji bez walki... aha co do flame'u to dla mnie jest to bardzo niedojrzałe, to przecież jest gra i trzeba się szanować. Poza tym zaczynając grę, każdy bez wyjątku musi zaakceptować regulamin, gra jest grą dość specyficzną, ale wszelkie te kłótnie dla mnie są śmieszne i zbędne.

Redmeer's Photo Redmeer 15 Jun 2011

To jest gra, więc przede wszystkim powinno się szanować swój kraj i nie mówić o patriotyzmie w ujęciu mapy CW xD

Wriothesley's Photo Wriothesley 15 Jun 2011

To jest gra, więc przede wszystkim powinno się mieć "good fun".

azell's Photo azell 16 Jun 2011

ja mam goood fun szczególnie z ludków którzy po jednej wygranej ogłaszają koniec hegemonii :)

Wriothesley's Photo Wriothesley 16 Jun 2011

Ja mam good fun z ludków, którzy po jednaj wygranej przyznają, że jest hegemonia :)

gj 1PAD :)

xinef's Photo xinef 16 Jun 2011

View PostWriothesley, on 16 June 2011 - 10:08 AM, said:

Ja mam good fun z ludków, którzy po jednaj wygranej przyznają, że jest hegemonia :)

gj 1PAD :)

Nikt bynajmniej z 1stPADu tego nie powiedział. My tylko operujemy terminologią stosowaną przez osoby o których mowa=]

Wriothesley's Photo Wriothesley 16 Jun 2011

View Postxinef, on 16 June 2011 - 10:56 AM, said:

Nikt bynajmniej z 1stPADu tego nie powiedział. My tylko operujemy terminologią stosowaną przez osoby o których mowa=]
O to chodzi :)
Get the IPS Communities App for iPhone now!