Jump to content


Smysl trestů za neaktivitu v bitvě


  • Please log in to reply
104 replies to this topic

czPavloscz #1 Posted 26 September 2014 - 05:26 PM

    Staff Sergeant

  • Clan Commander
  • 57091 battles
  • 480
  • [A-W-C] A-W-C
  • Member since:
    03-18-2011

Jelikož v novém patchi přišla i systém který konečně udělá něco s boty teamkillery apod. Jenže má jeden problém hlavně v sekci neaktivity v bitvě. pokud mě samtoná hra do bitvy pustí ale hra se vám nenačte i tak dostanete varovnou zprávu. Myslím že toto by mělo WG ještě vypilovat. Jelikož dostat ban za to že vás hra samotná nepustila do bitvy... To by byl kocourkov. Určitě více lidí mělo tento problém jak se samotnou hrou tak i z důvodů modů.
 

 



cNNk #2 Posted 26 September 2014 - 05:31 PM

    Lieutenant General

  • Moderator
  • 27628 battles
  • 7,680
  • [9-TDR] 9-TDR
  • Member since:
    04-14-2011
A proto je dobry si napr. mody overit v treninkovce nez lezes do ostre bitvy.

xmenadis #3 Posted 26 September 2014 - 05:36 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 18403 battles
  • 473
  • [EHW] EHW
  • Member since:
    10-31-2011
Nebo ještě jednodušeji na replayích, kdy pokud se nenačte replay, tak se nenačte ani ostrá bitva.

Rigicz #4 Posted 26 September 2014 - 05:56 PM

    Private

  • Player
  • 21824 battles
  • 1
  • [N-N-Z] N-N-Z
  • Member since:
    04-05-2014

Myslím si,že ty postihy nejsou až tak na místě...Tak třeba dnes,přihlásím se do hry a najednou rychlý výpadek proudu..a co se nestalo....šup a bylo napomenutí..to se mi teda zdá dost nesmyslné...:tongue:

 

 



Mimalu_CZ #5 Posted 26 September 2014 - 06:15 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 41938 battles
  • 498
  • Member since:
    02-10-2011
Tak je to jenom varovaní ne? Jestli vám to jednou, dvakrát nepřipojí tak se pořád nic neděje... 

czPavloscz #6 Posted 26 September 2014 - 06:59 PM

    Staff Sergeant

  • Clan Commander
  • 57091 battles
  • 480
  • [A-W-C] A-W-C
  • Member since:
    03-18-2011

View PostcNNk, on 26 September 2014 - 05:31 PM, said:

A proto je dobry si napr. mody overit v treninkovce nez lezes do ostre bitvy.

 

To je sekundární problém. mám namysli to co třeba zmínil Rigicz. Mody v tomto nemusí hrát roli. navíc samotná hra se i teď nenačetla ikdyž jsem mody neměl což tvout eorii vyvrací.

 


Edited by Siba_Ray, 26 September 2014 - 06:59 PM.


Seyrion #7 Posted 26 September 2014 - 06:59 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 9710 battles
  • 626
  • Member since:
    09-11-2013
Jojo, je to JEN napomenuti. Tech vypadku proudu snad tolik mit nebudes ne? A jestli jo, tak jen dobre, zes dostal banan. Sorry, nic proti, ale TVYM vypadkem proudu jsi dalsich 14 lidi pripravil o moznyho kvalitniho hrace...

RoboM_SK #8 Posted 26 September 2014 - 07:07 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 16460 battles
  • 348
  • Member since:
    12-31-2012

View PostcNNk, on 26 September 2014 - 06:31 PM, said:

A proto je dobry si napr. mody overit v treninkovce nez lezes do ostre bitvy.

 

To nie je pravda. Mne sa to stáva aj keď mody nemám, a keď si mody stiahnem tak sa mi zase stáva že buď hru načíta okamžite, alebo trochu neskor

czPavloscz #9 Posted 26 September 2014 - 07:13 PM

    Staff Sergeant

  • Clan Commander
  • 57091 battles
  • 480
  • [A-W-C] A-W-C
  • Member since:
    03-18-2011
WoT je magická hra kde mody hru zlepšují a potom hra nepadá a bez nich pravý opak: :teethhappy: Někdy si ymslím že by si ty lidi co mody tvoří měli pozvat jelikož to umí asi lépe.

Edited by Siba_Ray, 26 September 2014 - 07:13 PM.


rado135 #10 Posted 26 September 2014 - 10:14 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 68411 battles
  • 574
  • [CSKTD] CSKTD
  • Member since:
    03-07-2012
ked ti hra  padne 1x - 2x  nic sa nedeje , ale daj si otazku ci by si chcel dostavat do tymu niekoho  komu hra po 1min padne alebo mu to ani nenacita a skusa dookola ci tu dalsiu hru aspon zahra 3-4min

robottdi #11 Posted 27 September 2014 - 01:43 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25141 battles
  • 756
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    09-03-2013

otázka je, na jakých sestavách hrajete. Když jsem hrál qosmiu cca 5let starém, stávalo se mi to taky, na novém kompu mě to vykopne cca 1x za týden..WoT je šíleně špatně optimalizovaný produkt, hrou počínaje, fórem konče. 

Výpadek proudu je samozřejmě jiný problém, řekl bych problém minulého století:smile:



ladoprasek #12 Posted 27 September 2014 - 07:48 AM

    Corporal

  • Player
  • 31264 battles
  • 103
  • Member since:
    12-31-2013

View PostRigicz, on 26 September 2014 - 06:56 PM, said:

Myslím si,že ty postihy nejsou až tak na místě...Tak třeba dnes,přihlásím se do hry a najednou rychlý výpadek proudu..a co se nestalo....šup a bylo napomenutí..to se mi teda zdá dost nesmyslné...:tongue:

 

 

 

Pokial pošleš WGčku potvrdenie od elektrikárov o výpadku prúdu trest sa ti zmaže neboj :blinky:

Edited by ladoprasek, 27 September 2014 - 07:51 AM.


czPavloscz #13 Posted 27 September 2014 - 08:39 AM

    Staff Sergeant

  • Clan Commander
  • 57091 battles
  • 480
  • [A-W-C] A-W-C
  • Member since:
    03-18-2011

View Postrobottdi, on 27 September 2014 - 01:43 AM, said:

otázka je, na jakých sestavách hrajete. Když jsem hrál qosmiu cca 5let starém, stávalo se mi to taky, na novém kompu mě to vykopne cca 1x za týden..WoT je šíleně špatně optimalizovaný produkt, hrou počínaje, fórem konče. 

Výpadek proudu je samozřejmě jiný problém, řekl bych problém minulého století:smile:

 

Třeba kamarád má by se dalo říci průměrnou sestavu na AMD od minulého patche mu to z neznámých důvodů hází modrou smrt a jen na tankach (když hraje náročnější hry jako Eve nebo WT tak nic), tak by bylo dobré se zamyslet i nad tímto protože se mu to stane jednou za den nebo dva.

JOHNY_MASTER #14 Posted 27 September 2014 - 09:02 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 34003 battles
  • 417
  • Member since:
    03-11-2013

View Postrobottdi, on 27 September 2014 - 02:43 AM, said:

otázka je, na jakých sestavách hrajete. Když jsem hrál qosmiu cca 5let starém, stávalo se mi to taky, na novém kompu mě to vykopne cca 1x za týden..WoT je šíleně špatně optimalizovaný produkt, hrou počínaje, fórem konče. 

Výpadek proudu je samozřejmě jiný problém, řekl bych problém minulého století:smile:

 

Osobne sa mi zatial nikdy nestalo, že by mi padlo wotko, alebo ma vykoplo z hry. Tak pokiaľ máte problém s wotkom tak to bude na strane vašeho compu alebo internetového pripojenia.

JOHNY_MASTER #15 Posted 27 September 2014 - 09:12 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 34003 battles
  • 417
  • Member since:
    03-11-2013

View PostRigicz, on 26 September 2014 - 06:56 PM, said:

Myslím si,že ty postihy nejsou až tak na místě...Tak třeba dnes,přihlásím se do hry a najednou rychlý výpadek proudu..a co se nestalo....šup a bylo napomenutí..to se mi teda zdá dost nesmyslné...:tongue:

 

 

 

To snáď nemáš ty výpadky několikrát za den, nebo za týden. Pokud jo tak kontaktuj elektrárne , že platíš stejně jako ostatní co nemají výpadky ať do dají do pořádku, že nemužeš pořádne hrát wotko :smile:

deathfacecz #16 Posted 27 September 2014 - 09:19 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 14943 battles
  • 513
  • Member since:
    02-08-2013
Proboha prestante si stezovat na takovyhla ptakoviny. 1. Den v 9.3 jsem mel snad v kazde bitve alespon 1 bota. Ted potkam bota tak 1 za 10 her. Proste smirte se s tim, ze to nikdy nebude dokonale. Jinak pokud se ti nevypina hra co 5 minut, tak by nemel byt duvod pro ban. Za tohle ma wg u me velke +

deathfacecz #17 Posted 27 September 2014 - 09:22 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 14943 battles
  • 513
  • Member since:
    02-08-2013

View PostSiba_Ray, on 27 September 2014 - 08:39 AM, said:

...průměrnou sestavu na AMD...

No to asi mluvi za vsechno. Amd jsou uplne na ....., lepsi je si priplatit, nebo koupit "horsi" procesor ci grafarnu, nez " vykonnejsi" od amd a ati. Parametry na papire jsou nicnerikajici, dulezite je zpracovani a efektivita.



robottdi #18 Posted 27 September 2014 - 09:27 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25141 battles
  • 756
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    09-03-2013

View PostJOHNY_MASTER, on 27 September 2014 - 10:02 AM, said:

 

Osobne sa mi zatial nikdy nestalo, že by mi padlo wotko, alebo ma vykoplo z hry. Tak pokiaľ máte problém s wotkom tak to bude na strane vašeho compu alebo internetového pripojenia.

 

Moje řeč. Lidi to hrajou na předpotopních computerech a pak se diví. Taky provideři jsou dneska docela líní a investovat se jim moc nechce(někteří, v konečném souhrnu spousta). ale pokud chci řešit problémy po cestě(dat), musím mít nejprve všechno v pořádku doma. Když to tak vezmu, semtam, jednou za čas(většinou po novém patchi) mám se stabilitou trošku problém, ale nic dramatického jako například výkřiky typu: "vždycky jsem hrál fpohodě na 10fps, no teď po nové aktualizaci mám 2-3fps a hraje se mi špatně!"



robottdi #19 Posted 27 September 2014 - 09:28 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25141 battles
  • 756
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    09-03-2013

View Postdeathfacecz, on 27 September 2014 - 10:22 AM, said:

No to asi mluvi za vsechno. Amd jsou uplne na ....., lepsi je si priplatit, nebo koupit "horsi" procesor ci grafarnu, nez " vykonnejsi" od amd a ati. Parametry na papire jsou nicnerikajici, dulezite je zpracovani a efektivita.

 

neflejmuj tady s tímto, diskuze se úplně zvrhne

n0cturn4l #20 Posted 27 September 2014 - 09:29 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 36292 battles
  • 1,045
  • Member since:
    01-28-2012

Jestli si někdo stěžujem, že mu WOT furt padá, měl by si udělat pořádek v kompu. Mě 0.9.3 padala neskutečně už při přihlášení. Stejná instalace v Linuxu padala v nepoužívaných widlích, kde byla původně nainstalována. Mody to nebyly, padalo to bez nich.

Nakonec to jede stabilne i pod Linuxem a dokonce jsem už rozchodil i launcher(neustále padal i předtím, čistý adresář wine bez starých knihoven z widlí pomohl). Řešení padání 0.9.3? Nová kompletní instalace WOT v Linuxu po smazání starého. Takže nebrečte a mákněte si. Je to rukama. btw Widle patří do mrvy.

 


Edited by hluto, 27 September 2014 - 09:36 AM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users