Jump to content


Noobmeter?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

cellaman7 #1 Posted 01 October 2014 - 05:29 PM

    Brigadier

  • Player
  • 34056 battles
  • 4,546
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    03-31-2013

Anyone got any ideas whats going on with it at the moment?

 

Since the new patch, first day it showed me on 13,650k WN8.... I don't think so.

Then today for the last 7 days it shows me on 3.....THREE. Again, I don't think so.

 

Is it having a major wobbler after the new patch?



TANATOS12 #2 Posted 03 October 2014 - 09:29 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 9457 battles
  • 1,133
  • Member since:
    03-23-2013
Problems with KW-85. Or noobmeter is crazy about you. 

cellaman7 #3 Posted 07 October 2014 - 02:49 PM

    Brigadier

  • Player
  • 34056 battles
  • 4,546
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    03-31-2013

View PostTANATOS12, on 03 October 2014 - 09:29 PM, said:

Problems with KW-85. Or noobmeter is crazy about you. 

 

It was since the KV1-S split. It's now showing my last 1000 battles as 831 WN8 but before the patch it was a steady 1150-1200???

Oh well, I shouldn't worry about the numbers. :smile:



skill4fra #4 Posted 07 October 2014 - 02:53 PM

    Sergeant

  • Player
  • 47397 battles
  • 226
  • [NQXUS] NQXUS
  • Member since:
    03-16-2012
use wotlabs instead :) atleast temporarily.

moe77 #5 Posted 07 October 2014 - 03:05 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 13426 battles
  • 1,732
  • [7-7-7] 7-7-7
  • Member since:
    10-20-2011

View Postcellaman7, on 07 October 2014 - 03:49 PM, said:

 

It was since the KV1-S split. It's now showing my last 1000 battles as 831 WN8 but before the patch it was a steady 1150-1200???

Oh well, I shouldn't worry about the numbers. :smile:

 

NM got quite a bit confusing to use due to the Split of the KV-1S into the _85 and all the old battles (same with t49->t67) went trough the APi again and were counted as most recent or sth. 

Some people had like 500 Battles for one day just because both KV-1S and T49 were taken through the API again and so old (nooby) Stats showed up again.

Same goes for the new LTs (maybe fixed by now, i don't really know) wich had to be given new expected wn8 values so for now stick to wotlabs as peca mentioned.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users