Jump to content


World of Tanks na systému Mac


  • Please log in to reply
146 replies to this topic

Community #1 Posted 18 October 2014 - 11:47 AM

    Sergeant

  • Content Team
  • 0 battles
  • 29,265
  • Member since:
    11-09-2011
Podívejte se, jak se mohou uživatelé Mac OS X zapojit do tankových bitev ve World of Tanks!

Celý text novinky

Let_me_through_im_DOCTOR #2 Posted 18 October 2014 - 12:01 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 27309 battles
  • 301
  • Member since:
    04-20-2012
a bude se hrát i v práci :-)

rejca78 #3 Posted 18 October 2014 - 07:06 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 7499 battles
  • 88
  • Member since:
    05-29-2014
Já bych raději uvítal podporu na Linuxu :-)

kocour75 #4 Posted 18 October 2014 - 07:33 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 60189 battles
  • 739
  • [AV-M] AV-M
  • Member since:
    05-05-2012
Stále nefunguje jakou cenu má takhle složená bitva a hlavně proč je tak poskadana za 1/4 roku už po 3 .Včera 7 z 10 bitev o 1 top tir tank míň proč ?

Edited by kocour75, 18 October 2014 - 07:34 PM.


kocour75 #5 Posted 18 October 2014 - 07:39 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 60189 battles
  • 739
  • [AV-M] AV-M
  • Member since:
    05-05-2012
Pardon nahrálo mi to jinou správu .Podpora pro Linux je jen neoficiální stejně jako byla již dříve neoficiální pro Mac. Kdo hledá najde ,ale čekat na opravy po každé aktualizaci no radši ne .

i7_3820cpu #6 Posted 19 October 2014 - 07:31 AM

    Private

  • Player
  • 16541 battles
  • 14
  • Member since:
    08-21-2012
Myslím, že chváliť sa tým, že je možné spustiť WoT cez emulátor aj na systémoch MAC, nie je na mieste. Na to, akú ma WoT veľkú základňu hráčov, by sa patrilo vydať natívnu aplikáciu pre MAC a bolo by určite zaujímavé ju vidieť aj na systémoch s linuxom. Ale čo si budeme nahovárať. Každý nový update prináša množstvo zbytočných vecí. Nové HD tanky? A na čo? Tie ktoré sú v hre, už nejaký ten piatok, sú stále v SD rozlíšení a hra bola asi najviac stabilná aj na slabších PC do verzie 8.11. Nič proti hre, ale čím ďalej, tým viac mám pocit, že tu ide iba o nové možnosti ako stále viac a viac vytiahnuť s hráčov peniaze. Sám si platím pravidelne premium účet a nebanujem tých 9.95€, ale čo je veľa, to je veľa.

Iron_bolt #7 Posted 19 October 2014 - 10:04 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 12493 battles
  • 64
  • Member since:
    02-14-2011
stiahnem to normalne cez ten link a stiahne mi to NA verziu. Ani link správny nedajú. hlavne že názov je _eu a stiahne mi to NA. GJ !!!

kocour75 #8 Posted 19 October 2014 - 12:16 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 60189 battles
  • 739
  • [AV-M] AV-M
  • Member since:
    05-05-2012
Tady máš Rejka78 odkaz na Linux https://eu.wargaming...lanes-na-linuxu

Killer_Serb #9 Posted 19 October 2014 - 01:22 PM

    Private

  • Player
  • 732 battles
  • 5
  • Member since:
    11-19-2012

Mohol by sem niekto napisat presny postup ako to nainstalovat? Nakolko som si stiahol ten wrapper, odbalil, pretiahol do apps, spustil instalaciu cez Finder, to vyhodi nejake okienko co sa hned zavre a koniec nic to nerobi.

Dakujem.



TimYork #10 Posted 20 October 2014 - 09:04 AM

    Staff Sergeant

  • Beta Tester
  • 35974 battles
  • 317
  • Member since:
    11-26-2010
On tenhle Mac wrapper existuje na americkém serveru už několik měsíců. Dal se celkem bez problémů ohnout i pro EU. Problém je v tom, že když přijde nový update Wotka, tak wrapper často přestane fungovat a update na nový je v řádu týdnů. Čili předplacené prémko jde do kytek. Plánuje se v tomhle nějaké zlepšení ?

sqee03 #11 Posted 20 October 2014 - 10:42 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 47426 battles
  • 1,443
  • Member since:
    10-28-2011
Ze zvědavosti to zkusím nainstalovat na Macbook Air. Ale že bych si dělal nějaké iluze o slušném výkonu, to se říct nedá :-).

Killer_Serb #12 Posted 21 October 2014 - 01:10 AM

    Private

  • Player
  • 732 battles
  • 5
  • Member since:
    11-19-2012

View Postsqee03, on 20 October 2014 - 10:42 AM, said:

Ze zvědavosti to zkusím nainstalovat na Macbook Air. Ale že bych si dělal nějaké iluze o slušném výkonu, to se říct nedá :-).

 

Napis mi prosim te navod jak to spravit. Mam novy MacBook Air 11, 2014 a ma to i5ku 5000, na pc mam i5ku 4600 myslim a tam mi ide WOT velmi slusne (na skillerskych detailoch :D) tak snad by sa to mohlo rozbehnut aj na Aire, len ani zaboha to neviem spravit, nic to nerobi. Dik moc.

Edited by StRiG0i, 21 October 2014 - 01:11 AM.


diffsideman #13 Posted 25 October 2014 - 12:00 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 33246 battles
  • 77
  • Member since:
    01-06-2013

View PostStRiG0i, on 21 October 2014 - 02:10 AM, said:

 

Napis mi prosim te navod jak to spravit. Mam novy MacBook Air 11, 2014 a ma to i5ku 5000, na pc mam i5ku 4600 myslim a tam mi ide WOT velmi slusne (na skillerskych detailoch :D) tak snad by sa to mohlo rozbehnut aj na Aire, len ani zaboha to neviem spravit, nic to nerobi. Dik moc.

 

Aky navod? Ved stiahnes wrapper, presunies do aplikacii a spustis ho :) On si stiahne hru a mozes hrat. Hram to takto na OS X odkedy vydali prvy wrapper pre NA server. Ide to aj na Yosemite.


Edited by diffsideman, 25 October 2014 - 05:29 PM.


Killer_Serb #14 Posted 27 October 2014 - 12:07 AM

    Private

  • Player
  • 732 battles
  • 5
  • Member since:
    11-19-2012

No spustim ho a on sa spusti a vyhodi nejaku tabulku ze zatvara WOT a skonci a nic to nespravi. Fakt tomu nechapem. Tebe sa normalne vyhodila instalacia? Skusim to este raz ale uz som to robil asi 3x...

 

edit:

Tak som to skusil znova cele a zase to len vyhodilo nejaky programcek:

 

Please wait while your applications shutting down: worldoftanks shutting down, za sekundu sa to zavrie a nic nerobi, ani ramka sa nehybe nic.

 

Fakt neviem co s tym.


Edited by StRiG0i, 27 October 2014 - 12:16 AM.


diffsideman #15 Posted 05 November 2014 - 02:25 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 33246 battles
  • 77
  • Member since:
    01-06-2013

Sorry za neskorsiu odpoved, velmi tu na forum nechodim. Ja som si stiahol ten Wrapper z tej stranky, otvoril ho, skopiroval do aplikacii a spustil. Nasledne si to zacalo stahovat celu hru a no problem. Potom ked to spustis tak prebehne taky update, kde ti povie, ze mas aktualnu verziu wrappera a spusti ti klienta. Teraz si v pohode stahujem novu verziu.

 

Skus aktualizovat OS X.


Edited by diffsideman, 05 November 2014 - 02:25 PM.


Lzuk #16 Posted 27 November 2014 - 05:23 PM

    Private

  • Player
  • 5700 battles
  • 1
  • [F-PRN] F-PRN
  • Member since:
    12-03-2012
Ahoj prosim o pomoc . Stahl jsem nainstaloval Stahl celou hru normalne pustim ale je to US verze ikdyz je v nazvu EU jde ot nejak oblafnout k jakymu servru se ot ma pripojovat nebo jak se to da vyresit? DIky za rady

Roiman4 #17 Posted 28 November 2014 - 04:26 AM

    Corporal

  • Player
  • 17830 battles
  • 108
  • Member since:
    09-04-2013
kamarád měl stejný problém, podpora mu napsala, ať to stahuje přes Koreu , stáhl to a měl tam EU server... jak je to možné neptej se mě, ale zkus to, mu to pomohlo ( i když jsem zprvu myslel, že je to největší kravina,co podpora mohla vymyslet )

Iron_bolt #18 Posted 10 December 2014 - 07:35 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 12493 battles
  • 64
  • Member since:
    02-14-2011
ja som už bol aj v kórei, ale len tam som sa dostal k amerike ( čo je politicky správne ;D ) neviem či už na to kašlú úplne, chvália sa emulátorom a ešte aj zlé linky naťukajú :D 

elGremlin #19 Posted 28 December 2014 - 09:22 PM

    Private

  • Player
  • 3576 battles
  • 2
  • [-KKM-] -KKM-
  • Member since:
    12-02-2012
Ahoj, nemate nekdo problemy, ze se Vam u nekterych tanku nezobrazuje jeho telo, ale je videt jenom vez?

teaven #20 Posted 26 February 2015 - 11:57 AM

    Private

  • Player
  • 7045 battles
  • 1
  • Member since:
    09-28-2013

View PostelGremlin, on 28 December 2014 - 08:22 PM, said:

Ahoj, nemate nekdo problemy, ze se Vam u nekterych tanku nezobrazuje jeho telo, ale je videt jenom vez?

 

J, mám s tím také problémy. Jsou to v pravděpodobně všechny tanky, které dostali HD model v patchi 9.3. Problém se může nastat v několika variantách. 

 

- Průhledná korba vozidla, viditelné pásy, věž, dělo (u některých tanků jsou viditelná kola, u některých ne; tohoto problému jsem si všiml na Chaffee, T-34, IS-7 a některých německých td v linii na Jg. Pz. E100)

- Průhledná věž (tento problém je pouze u tanku Centurion nebo Centurion 7/1)

- Průhledná kola, vše ostatní je viditelne

- Odrazy světla od tanku se skokově mění pod různými úhly (pozorovatelné na SU-100 a Pz. kpfw. IV h)






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users