Jump to content


Oyun İçi Çözünürlük


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

KILICARSLAN1099 #1 Posted 26 November 2014 - 12:58 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 49963 battles
  • 1,200
  • Member since:
    05-24-2013

Herkese iyi oyunlar dilerim.

Çözümünü bulamadığım bir sorunu sizlere danışacağım.

 

Maç sırasında oyun için çözünürlüğü yanlışlıkla düşürdüm. Çözünürlük %70-65-60 diye ekranın donanımların ve mermilerin bulunduğu bölümünde uyarı çıktığını gördüm. ekran çözünürlüğü değil. oyunun çözünürlüğü.

 

Nasıl düzeltileceğini bulamadım. Nasıl düzelteceğini bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.............



KILICARSLAN1099 #2 Posted 26 November 2014 - 01:12 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 49963 battles
  • 1,200
  • Member since:
    05-24-2013
hocam dinamik çözünürlük diye bir şey bulamadım. diğeri de işe yaramadı. yine de sağol.

MrACD #3 Posted 26 November 2014 - 01:49 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 548 battles
  • 866
  • [BABA] BABA
  • Member since:
    10-20-2012
Oyunda sağ shift e basılı tutup + ya basarsan olur

miralay_25 #4 Posted 20 December 2018 - 01:05 AM

    Private

  • Player
  • 1206 battles
  • 1
  • [VOLKN] VOLKN
  • Member since:
    11-06-2016

ACİLL

Arkadaşlar Merhaba,

enterasan bir şekilde oyundaki çözünürlük (yada netlik her neyse) ayarlarım bozulmuş. sebebi ne olabilir



CamokaTechnics #5 Posted 20 December 2018 - 09:16 AM

    General

  • Player
  • 58913 battles
  • 9,054
  • [ZERK] ZERK
  • Member since:
    03-29-2012

View Postmiralay_25, on 20 December 2018 - 03:05 AM, said:

ACİLL

Arkadaşlar Merhaba,

enterasan bir şekilde oyundaki çözünürlük (yada netlik her neyse) ayarlarım bozulmuş. sebebi ne olabilir

 

Modlardan olmuş olabilir.

Yeniden ayarlamak zor bi iş değil, 3-5 dakika yeterli.



Bomberman20 #6 Posted 03 December 2019 - 08:36 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 21157 battles
  • 68
  • [SA-AS] SA-AS
  • Member since:
    09-09-2013
Ben de yaşadım bu sorunu . Açıklayabilecek var mı? nasıl düzeltiriz ?

Bomberman20 #7 Posted 03 December 2019 - 09:12 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 21157 battles
  • 68
  • [SA-AS] SA-AS
  • Member since:
    09-09-2013
halloldu. Botosh un da dediği gibi Grafik ayarlarindan 3boyutlu cozunurlu isleme ayarini otomatikten kaldir ve 100%e getir.

SupremeMaster #8 Posted 03 December 2019 - 10:03 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 41683 battles
  • 1,418
  • [EDBFE] EDBFE
  • Member since:
    06-05-2011
Abi  şu konuları silin de hortlatmasınlar boşu boşuna yahu




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users