Jump to content


Zamrzání myši


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

1corre1 #1 Posted 28 December 2014 - 01:42 PM

    Private

  • Player
  • 38646 battles
  • 32
  • [GANG-] GANG-
  • Member since:
    11-27-2012
Ahoj, zajímalo by mne, jestli se s tímto problémem někdo setkal? Napřed jsem myslel, že je to myší, protože používám bezdrátovou, je možné že něco vyruš signál nebo tak, ale není. Občas se mi stane, že ve hře najednou nemůžu pohnout myší, anebo se pohybuje trhavě, takže nemůžu zamířit. Je to otázka většinou tak deseti vteřin, víc ne. Hlavně mi nepište že je to myší, protože není, shodil jsem hru na lištu a pohyb naprosto plynulý, zpět do hry a trhaný. Stává se mi to zhruba poslední 3 aktualizace a používám webium mód, minulou aktualizaci jsem měl ale jaqena... Módem by to ale podle mě být nemělo, protože už se mi to stalo i v garáži mimo hru. To ale až po poslední aktualizaci a jednomu spoluhráčovi se to stalo taky. V garáži nešlo hýbat myší, bylo třeba vypnout a zapnout hru. Pokud někdo ví, kde je zakopanej pes, poraďte.. Dík

Surovov #2 Posted 02 January 2015 - 10:34 PM

    Private

  • Player
  • 29948 battles
  • 3
  • [CZ-EP] CZ-EP
  • Member since:
    11-21-2013

Zdarec, jo tak se mi to stává..... Nevím co s tím... :-)

 



Lavelin #3 Posted 02 January 2015 - 10:41 PM

    Captain

  • Player
  • 42505 battles
  • 2,095
  • Member since:
    04-18-2013

taky se mi to dnes stalo, v garáži myš nereagovala tak jak má a trhaně jen lítala, pomohlo ALT+F4.

Ve hře se mi to nestalo jen mám zase problém s odpočtem při výstřelu, čas ukazuje nabito , když nabito ještě nemám



1corre1 #4 Posted 03 January 2015 - 01:05 AM

    Private

  • Player
  • 38646 battles
  • 32
  • [GANG-] GANG-
  • Member since:
    11-27-2012

View Postpeaker_cz, on 02 January 2015 - 10:41 PM, said:

taky se mi to dnes stalo, v garáži myš nereagovala tak jak má a trhaně jen lítala, pomohlo ALT+F4.

Ve hře se mi to nestalo jen mám zase problém s odpočtem při výstřelu, čas ukazuje nabito , když nabito ještě nemám

 

Taky se mi to stává, ale to je asi problém zaměřovače, ne hry... Narozdíl od toho zamrzání... Tak třeba se vyjádří něko z wg...

CyberMageFroll_CZ #5 Posted 04 January 2015 - 06:35 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 28277 battles
  • 701
  • Member since:
    07-23-2013
Mě to občas dělá v garáži. Velmi trhaví pohyb myši. Musím pak hru shodit a spustit znova.

Koprista #6 Posted 05 January 2015 - 10:49 PM

    Private

  • Player
  • 28296 battles
  • 8
  • [BGANG] BGANG
  • Member since:
    11-11-2013
zdarec.me se to to taky stava v te garazi a pak musim hru vypnout :-(

Koprista #7 Posted 05 January 2015 - 10:50 PM

    Private

  • Player
  • 28296 battles
  • 8
  • [BGANG] BGANG
  • Member since:
    11-11-2013

View PostKoprista, on 05 January 2015 - 09:49 PM, said:

zdarec.me se to to taky stava v te garazi a pak musim hru vypnout :-(

 

a mys mam dratovku

 



RANGERS333 #8 Posted 03 May 2015 - 01:03 PM

    Private

  • Player
  • 24158 battles
  • 4
  • Member since:
    04-28-2013
Ahoj, přestává mi ve hře fungovat scrollování myší.Tak každou pátou hru se obraz zastaví a nejde přiblížit ani oddálit.další hru to jde normálně.

RagSalt #9 Posted 03 May 2015 - 02:11 PM

    Captain

  • Player
  • 23147 battles
  • 2,152
  • [ANV-V] ANV-V
  • Member since:
    02-01-2012
Myš mi zamrzá v garáži, hlavně při manipulaci s okny. Po přepnutí na plochu je myš ok, po dalším skoku do wot se to někdy zlepší, ale většinou musím restartovat hru.

_HzL #10 Posted 06 May 2015 - 06:15 AM

    Corporal

  • Player
  • 29851 battles
  • 127
  • Member since:
    07-18-2013
delaj to mody ... nekdy zamrza mys nekdy crosshair ... alt +f4  , spustit hru znova ... kdyz zamrzne mys , po kliknuti se hybe , obcas staci se jen odhlasit a prihlasit z5 

Edited by _HzL, 06 May 2015 - 06:16 AM.


Vapik #11 Posted 29 August 2015 - 08:44 PM

    Private

  • Player
  • 10345 battles
  • 3
  • Member since:
    12-23-2011
mne to dela nove koupena bezfratova mys logitech, vymenil jsem ji za starou logitech, kterou jsem mel bezdratovou dohromady s klavesnici a ta stara mi to za tri roky neudelala ani jednou - takze to bude nekde mezo softwarem hry a technikou nekterych mysi

DjJozo75 #12 Posted 27 February 2017 - 10:57 PM

    Private

  • Player
  • 33889 battles
  • 2
  • [HO_CS] HO_CS
  • Member since:
    07-27-2013
Čavte...ako dostanem do Nastavenie-Ovladanie-Výstrel-špecialny zameriavač ---> DOWN_MB ????? plsss teray tam mám Lavý Shift...dííík za radu

Edited by DjJozo75, 27 February 2017 - 10:58 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users