Jump to content


0.9.15.1 jednoduchý modpack bez potřeby XVM

no xvm ikony Crabtr33

  • Please log in to reply
130 replies to this topic

Lotran #41 Posted 04 June 2015 - 09:34 AM

    Private

  • Clan Commander
  • 16784 battles
  • 15
  • [CSTSP] CSTSP
  • Member since:
    07-03-2011
Ahoj, mně se děje to samé jako píše Krumor, je to super, jednoduchý balíček, moc se mi líbí a používám ho dlouho, prosím jestli to půjde opravit. Dík.

Krumor #42 Posted 04 June 2015 - 01:16 PM

    Private

  • Player
  • 8611 battles
  • 30
  • Member since:
    11-12-2014

Ahoj Project_ile,

tak jsem vyzkoušel i balíček bez dmg, ale bohužel po první bitvě (už jsem měl radost, že to jede), se mi při druhé hře stalo totéž. Zase zásek při načítání bitvy.


 

Díky za snahu. Pokud se Ti povede balíček nějak doladit nebo si budeš myslet, že je OK, písni sem. Rád vyzkouším. Tvůj balíček je fajn a zvládal ho i můj děda počítač bez změny fps. Proto bych jej rád využíval dál.

Kdyby to nešlo, mohl bych Tě poprosit, dal by se udělat jen balíček s hitlogem a minimapou? Ve hře využívám (a podle mě potřebuji) jen tyto dvě věci. Hodiny jsou fajn a dmg panel je velký bonus.


 

Ještě jednou díky.

Krumor
 



project_il #43 Posted 04 June 2015 - 06:14 PM

    Corporal

  • Player
  • 25085 battles
  • 136
  • [R_D_C] R_D_C
  • Member since:
    07-16-2013

Tady máš jen ikony, hitlog a mapu

 

Momentálně nemůžu hru vyzkoušet. Až přijdu zítra z práce tak se kouknu co se dá dělat.



Krumor #44 Posted 05 June 2015 - 08:48 AM

    Private

  • Player
  • 8611 battles
  • 30
  • Member since:
    11-12-2014
Děkuju moc, odpoledne stáhnu a vyzkouším. Odezvu písnu. Ještě jednou díky.

hanyss3099 #45 Posted 06 June 2015 - 12:38 PM

    Lance-corporal

  • Clan Diplomat
  • 46022 battles
  • 61
  • [STR1P] STR1P
  • Member since:
    02-05-2013
Nevím hoši, ale mě jede základní balíček bez problémů a to ho mám ještě rozšířený o další módy (garáž, hasičák, autoequip apod.). Možná by stálo za to reinstalovat celou hru a následně zkusit instalaci balíku ....

Lotran #46 Posted 06 June 2015 - 01:09 PM

    Private

  • Clan Commander
  • 16784 battles
  • 15
  • [CSTSP] CSTSP
  • Member since:
    07-03-2011
  Ahoj, to jsem už udělal, úplně nová instalace po vymazání a dal jsem tam jen ten mód, zastaví se to na načítání, seznam tanků a načítání bitvy a pak v levém horním rohu červený půlkruh a roh co se zvětšuje a nepustí mne to dál. Několikrát se pokouším hru vypnout a načíst znova, ale pustí mne to až po bitvě a už jsem dostal tři tresty. Když mód vymažu jde mi hra normálně, zkouším to již třetí den. Dnes ještě zkusím jednou vložit mód a uvidím. 

project_il #47 Posted 06 June 2015 - 01:38 PM

    Corporal

  • Player
  • 25085 battles
  • 136
  • [R_D_C] R_D_C
  • Member since:
    07-16-2013

Mno mě to taky jede. Schválně jsem zkusil celý res_mods smazat a nasázel tam znovu postupně módy. Teď jsem to vykopíroval a zabalil. 

 



carlos218 #48 Posted 06 June 2015 - 01:38 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 20833 battles
  • 392
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    03-16-2011

View PostLotran, on 06 June 2015 - 01:09 PM, said:

  Ahoj, to jsem už udělal, úplně nová instalace po vymazání a dal jsem tam jen ten mód, zastaví se to na načítání, seznam tanků a načítání bitvy a pak v levém horním rohu červený půlkruh a roh co se zvětšuje a nepustí mne to dál. Několikrát se pokouším hru vypnout a načíst znova, ale pustí mne to až po bitvě a už jsem dostal tři tresty. Když mód vymažu jde mi hra normálně, zkouším to již třetí den. Dnes ještě zkusím jednou vložit mód a uvidím. 

Takovéhle testy dělej raději na replay. Nehrozí ti žádné tresty.



Krumor #49 Posted 08 June 2015 - 12:11 PM

    Private

  • Player
  • 8611 battles
  • 30
  • Member since:
    11-12-2014

Ahoj,

tak bohužel. Jak píše Lotran, celou hru jsem nainstaloval znovu, bez jakýchkoliv módů funguje. Jakmile přidám módy, hra se sekne jak je popsáno také výše.

Prostě hraju bez módů. Žádný veliký problém, jen ta minimapa (zobrazený dohled) mi trochu chybí. Také by WG mohlo dát tento mód automaticky do hry.

Přesto, Project_ile, dobrá práce a děkuji za snahu.
 



shell_booster #50 Posted 09 June 2015 - 08:35 AM

    Private

  • Player
  • 28046 battles
  • 48
  • Member since:
    08-01-2014

Caute, tak mne komplet balicek tiez robil ten problem - zasek na nacitacej obrazovke pri spustani bitvy... Kedze som, ale uz bol z predchadzajucich verzii na ten balicek moc zvyknuty :P , snazil som sa najst chybu (vyvolavac problemu) metodou pokus-omyl. Nakoniec som vymazal cast balicku, ktora sa tykala mimimapy a myslim upravy zoomu. Teraz mi to funguje bez problemov. Z celkoveho balicku tak pouzivam zmenene ikony, hitlog, damage counter, pozapasove statistiky a hodiny v garazi. To mi ako tak vyhovuje i ked ta oproti predchadzajucim verziam pridana modifikacia minimapy bola tiez super, ale podarilo sa mi s nou spustit korektne iba jednu bitvu. Takze teraz fungujem takto...



Lotran #51 Posted 09 June 2015 - 11:20 AM

    Private

  • Clan Commander
  • 16784 battles
  • 15
  • [CSTSP] CSTSP
  • Member since:
    07-03-2011
   Ahoj shell_booster,  myslíš že by si mi mohl podrobně vypsat které soubory jsi vymazal? Zkoušel jsem něco podobného, ale nešlo mi to. Taky mně nejvíc vyhovuje takhle jednoduchý balíček. Teď tam mám ten oficiální balíček a je to přeplácaný i když jsem vyhodil co šlo. Předem děkuji.  Určitě to bude zajímat více lidí. Hlavně aby to fungovalo pořád.                   

shell_booster #52 Posted 09 June 2015 - 06:19 PM

    Private

  • Player
  • 28046 battles
  • 48
  • Member since:
    08-01-2014

Vymazal som toto:

1. subory viewrange.xml a Mmap.xml z hlavneho adresara

2.\0.9.8\gui\scaleform\Minimap.swf

3. cely adresar "gui" v \0.9.8\scripts\client 

 

Toto pomohlo aspon mne...neviem, ci bolo potrebne mazat vsetky uvedene subory/adresare, nie som taky "odbornik", ale takto mi to funguje.

Zaroven sa ospravedlnujem autorovi packu za zasah, ale inak som to rozchodit nevedel.:facepalm:



ArajAsuor #53 Posted 10 June 2015 - 08:59 PM

    Private

  • Player
  • 7617 battles
  • 1
  • Member since:
    07-06-2013

View Postproject_il, on 07 January 2015 - 04:48 PM, said:

Zdravím.

Po odzkoušení několika modpacků jsem se rozhodl vytvořit si vlastní sbírku módů. Mnoho módů je barevně velmi přeplácaných a zbytečně zatěžují systémové zdroje. Proto je můj balíček velmi jednoduchý a obsahuje jen nemnoho základních úprav. Pokud je nainstalován tak většina hráčů řekne, že tam vlastně nic moc nového není a to bylo mým cílem. Základní podmínkou pro mne bylo oprostit se od XVM takže pro funkce packu není XVM potřeba.


 

Balíček obsahuje:

Spoiler


 

Screenshoty:
 Spoiler

 

 

Instalace:

Nic neobvyklého, nakopírujte obsah do :  World of Tanks\res mods\
 

Download:

 

 

 

 

 

Ahoj, prosím o radu, jak to napasovat na 9.8.1

Díky moc



Lotran #54 Posted 12 June 2015 - 05:09 AM

    Private

  • Clan Commander
  • 16784 battles
  • 15
  • [CSTSP] CSTSP
  • Member since:
    07-03-2011

View Postshell_booster, on 09 June 2015 - 05:19 PM, said:

Vymazal som toto:

1. subory viewrange.xml a Mmap.xml z hlavneho adresara

2.\0.9.8\gui\scaleform\Minimap.swf

3. cely adresar "gui" v \0.9.8\scripts\client 

 

Toto pomohlo aspon mne...neviem, ci bolo potrebne mazat vsetky uvedene subory/adresare, nie som taky "odbornik", ale takto mi to funguje.

Zaroven sa ospravedlnujem autorovi packu za zasah, ale inak som to rozchodit nevedel.:facepalm:

Tak díky moc, udělal jsem to dle tebe a zatím mi to funguje a neseklo se to ani jednou. Doufám že se autor módu nebude zlobit, i tak je to pořád jeho práce, jen s menší úpravou. Tak dík.



project_il #55 Posted 12 June 2015 - 03:40 PM

    Corporal

  • Player
  • 25085 battles
  • 136
  • [R_D_C] R_D_C
  • Member since:
    07-16-2013

Chlapci, mě je srdečně jedno co v balíčku změníte. Já ty módy nevymyslel, jen jsem je dal k sobě tak jak mi to vyhovovalo. Taky jsem ze začátku neměl v balíčku tu minimapu (zdálo se mi to zbytečný;) ale tak nějak jsem si na ni zvyknul. Můžu vám v dalších verzích postovat balíček bez minimapy jako verzi 1 a s minimapou jako verzi 2.

Jestli o to teda bude zájem.

Možná že je problém s kompatibilitou módu minimapy na určitých sestavách nebo je konflikt s nějakým ovladačem. Ale to nedokážu posoudit když vaše stroje neznám. Na mojí starý plečce to běhá. 

 



shell_booster #56 Posted 17 July 2015 - 10:15 AM

    Private

  • Player
  • 28046 battles
  • 48
  • Member since:
    08-01-2014
vyzera to, ze funguje aj vo verzii 9.9, iba ikony (popisy) novych resp. zmenenych tankov chybaju

project_il #57 Posted 17 July 2015 - 08:44 PM

    Corporal

  • Player
  • 25085 battles
  • 136
  • [R_D_C] R_D_C
  • Member since:
    07-16-2013
Aktualizováno

shell_booster #58 Posted 18 July 2015 - 11:37 AM

    Private

  • Player
  • 28046 battles
  • 48
  • Member since:
    08-01-2014

View Postproject_il, on 17 July 2015 - 07:44 PM, said:

Aktualizováno

 

diky moc, vecer vyskusam:great:

Edited by shell_booster, 18 July 2015 - 11:38 AM.


Patrik3_cze #59 Posted 05 September 2015 - 10:58 AM

    Private

  • Player
  • 10987 battles
  • 8
  • Member since:
    10-18-2014
Ahoj . S tvim  balíčkem sem naproste spokojenej , kdy už budeš mit 9.10 ?? 

wrangel79 #60 Posted 05 September 2015 - 12:11 PM

    Private

  • Player
  • 50864 battles
  • 7
  • [DBEST] DBEST
  • Member since:
    01-22-2015

nej balíček co jsem vyzkoušel vše ostatní spomaluje a seká hru. bude i na verzi 9.10 ?

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users