Jump to content


WIN10 a WoT


  • Please log in to reply
74 replies to this topic

certcz #21 Posted 18 July 2015 - 07:58 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 40060 battles
  • 1,065
  • Member since:
    01-15-2012
Ikonka upgradu na Win 10 mi zeje už měsíc na hlavním panelu, dá se nějak odstranit ?

_Hrothgar_ #22 Posted 18 July 2015 - 08:03 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 56942 battles
  • 408
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    05-04-2011

View Postcertcz, on 18 July 2015 - 06:58 PM, said:

Ikonka upgradu na Win 10 mi zeje už měsíc na hlavním panelu, dá se nějak odstranit ?

 

Odinstaluj aktualizaci KB3035583 - ta způsobuje to zobrazování ikony upgradu

Zug007 #23 Posted 20 July 2015 - 04:49 PM

    Major

  • Player
  • 15217 battles
  • 2,504
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    09-25-2012
na W10 WoT nefunguje, podpora netuší kdy bude...

gyver2 #24 Posted 30 July 2015 - 07:20 PM

    Private

  • Player
  • 12922 battles
  • 10
  • [CS-PC] CS-PC
  • Member since:
    03-04-2011
Na W10 je zadarmo ale iba na oko, na rok mate bezplatne aktualizacie a po roku budu chciet od vas peniaze inak vam skoncia aktualizacie a podpora. Ja ostanem stale s W7, keby som mal iny komp dal by som tam W10 aspon na rok pokoj 

benjamin011 #25 Posted 30 July 2015 - 09:41 PM

    Private

  • Player
  • 16653 battles
  • 3
  • Member since:
    09-29-2011
WIN 10 mám nainstalovaný od včerejška a funguje to zatím bezvadně, snad to tak zůstane.

BigSam72 #26 Posted 30 July 2015 - 10:55 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 69879 battles
  • 905
  • [9-TDL] 9-TDL
  • Member since:
    05-04-2011

View PostBundaZehart, on 18 July 2015 - 05:32 PM, said:

Bavil jsem se s kámošem, co se stará o školní PC síť, věnuje se tvorbě stránek a vůbec je v těchto věcech zběhlý. Podle jeho informací se není čeho bát, Win10 by měly být opravdu dobře odladěné Win8.

Tak uvidíme, já je zkusím na stolním PC a když to bude v pohodě, přejdu na ně i na notebooku, na kterém hraju hlavně.

 

Odladene Windows, to je neco jako zkusena panna ? 

Windows budou vzdy jen bootloader na hry, nic vic. 

 

Uzasne jakyho betla hraje M$ s duvoerou lidi co jsou mu ochotni platit. Napriklad necha vyvojare tovrit Webovy aplikace v Silverlightu aby jim s usmevem na rtech sdelil, sorry kluci Win 10 + Edge bez supportu silverlightu.  A tech chutovek by se naslo ... napriklad zacnete neco nastavovat v "novem konfiguratoru" a hup v tretim kroku jste ve starym nastaveni z windows 7 .. proste schyzofrenie ala M$ ... 

 

Osobne si myslim ze ti co maji Win7 by u nich meli zustat a ti co byli oblazeni Win8.x by si meli ten servicepack s nazvem Windows 10 nainstalovat ... 



benjamin011 #27 Posted 30 July 2015 - 11:33 PM

    Private

  • Player
  • 16653 battles
  • 3
  • Member since:
    09-29-2011
Win 10 je zdarma, je pouze nepřenosný na jiné HW zařízení. Ten rok je lhůta, po kterou si můžete upgrade bezplatně nainstalovat. Po uplynutí této lhůty ( pokud to nestihnete )  se už  bude platit. Podpora ( aktualizace ) pro tuto verzi OS jsou časově neomezené a zdarma

Edited by benjamin011, 30 July 2015 - 11:37 PM.


Michal181976 #28 Posted 31 July 2015 - 11:08 AM

    Private

  • Player
  • 17848 battles
  • 1
  • [STFX] STFX
  • Member since:
    06-02-2012

Ahoj chci se zeptat kdy budou WOT funkční na win10? Zkoušel jsem to spustit v kompatibilitě pro win 7 a výsledek stejný nefunguje mi hra. Ale samozřejmě takových her je více.

 

Spojeno s existujícím vláknem. CE


Edited by ClearEvil, 31 July 2015 - 07:07 PM.
Spojeno


Elros92 #29 Posted 01 August 2015 - 09:37 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 42196 battles
  • 699
  • Member since:
    02-28-2011

View PostMichal181976, on 31 July 2015 - 10:08 AM, said:

Ahoj chci se zeptat kdy budou WOT funkční na win10? Zkoušel jsem to spustit v kompatibilitě pro win 7 a výsledek stejný nefunguje mi hra. Ale samozřejmě takových her je více.

 

Spojeno s existujícím vláknem. CE

 

WoT na Win10 v pohodě fungujou, stejně jako všechny ostatní aplikace co jsem zkoušel.

 

Akorát fórum blbne, při každém otevření nového vlákna nebo seznamu vláken se jakoby znovu přihlašuju na fórum (spouští se kolečko OpenID a autentifikace).

 

 



beny44 #30 Posted 05 August 2015 - 10:41 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 18859 battles
  • 52
  • [SVEJK] SVEJK
  • Member since:
    04-29-2013

Já jsem přeci jen pár problémů našel po přechodu na win 10 a to je to, že pokud dám ukončit hru obrazovka zčerná res. nemá žádný signál z GK. Druhý problém pokud nemám hru spuštěnou v celém okně tak po několika minutách hra zamrzne.

Vypadá to na problém ale s GK Nvidia a to i přesto, že Nvidia vydala nový driver v den vydání 10.

 



Had007 #31 Posted 08 August 2015 - 09:22 AM

    Private

  • Player
  • 32134 battles
  • 1
  • [DETAB] DETAB
  • Member since:
    05-20-2013

Ahojte,ja mam WIN 10 a vobec mi to nejde spustit.

Viete mi niekto poradit ako by som to rozbehol?

dakujem.

 


Edited by Had007, 08 August 2015 - 09:22 AM.


wugwugs #32 Posted 08 August 2015 - 12:04 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 28739 battles
  • 489
  • Member since:
    02-17-2013

View PostBigSam72, on 30 July 2015 - 10:55 PM, said:

 

Odladene Windows, to je neco jako zkusena panna ? 

Windows budou vzdy jen bootloader na hry, nic vic. 

 

Uzasne jakyho betla hraje M$ s duvoerou lidi co jsou mu ochotni platit. Napriklad necha vyvojare tovrit Webovy aplikace v Silverlightu aby jim s usmevem na rtech sdelil, sorry kluci Win 10 + Edge bez supportu silverlightu.  A tech chutovek by se naslo ... napriklad zacnete neco nastavovat v "novem konfiguratoru" a hup v tretim kroku jste ve starym nastaveni z windows 7 .. proste schyzofrenie ala M$ ... 

 

Osobne si myslim ze ti co maji Win7 by u nich meli zustat a ti co byli oblazeni Win8.x by si meli ten servicepack s nazvem Windows 10 nainstalovat ... 

 

Vacsina ludi toto ale ani po dekade pouzivania pocitacov stale nechape a skoci na vsetko co im hodia, najma ak je to pod hlavickou "zadarmo". Staci sa pozriet okolo, ludia celkom vazne a s najvacsou radostou instaluju win10. Nehovoriac o tych, co maju starsie pocitace a nejaky komponent, na ktory uz vyrobca neposkytne oficialne ovladace pre win10:) Ja som Win8 dostal k notebooku i desktopu tiez zdarma a trvalo mi dost casu dostat to do ako takej funkcnej podoby (myslim ovladanie a cely ten posramoteny metro vizual). Naozaj nepotrebujem toto znova absolvovat s dalsim experimentom s nazvom Windows 10. 

iTrolling #33 Posted 08 August 2015 - 08:59 PM

    Captain

  • Clan Commander
  • 6459 battles
  • 2,038
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    09-29-2014
privest tohle do pouzitelnyho stavu mi trvalo daleko kratsi jak u osmicek... mj. proto, ze kupa veci ten upgrade prezila. stacilo jen updatnout classic shell, spustit skript na odstraneni balastu a smirovacich veci a hotoho za par minut. 

JohnBenson #34 Posted 08 August 2015 - 09:05 PM

    Private

  • Player
  • 14999 battles
  • 17
  • Member since:
    01-20-2014
Win 10 - spokojenost.Nic se nezhoršilo a uživatelské prostředí je příjemné.

HaroldNorn #35 Posted 10 August 2015 - 11:06 AM

    Private

  • Player
  • 34689 battles
  • 2
  • Member since:
    12-05-2013

Na Win 7 jelo WoT bez problému. Po instalaci Win 10 se Wot trhá, ať udělám s nastavením cokoliv. PC zvládalo hru na plné nastavení bez problémů. Ovladače grafiky atd jsem aktualizoval, ale nepomohlo.

V tuto chvíli, je tedy pro mě WoT nehratelné. :-(



Elros92 #36 Posted 10 August 2015 - 06:36 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 42196 battles
  • 699
  • Member since:
    02-28-2011

View PostHaroldNorn, on 10 August 2015 - 10:06 AM, said:

Na Win 7 jelo WoT bez problému. Po instalaci Win 10 se Wot trhá, ať udělám s nastavením cokoliv. PC zvládalo hru na plné nastavení bez problémů. Ovladače grafiky atd jsem aktualizoval, ale nepomohlo.

V tuto chvíli, je tedy pro mě WoT nehratelné. :-(

Podívej se do správce úloh, pravděpodobně ti na pozadí běží nějaký program. Taky jsem musel část, pro mě, nepotřebných věcí zakázat.



petznaku #37 Posted 13 August 2015 - 08:19 AM

    Private

  • Player
  • 22570 battles
  • 1
  • [RUFUS] RUFUS
  • Member since:
    12-14-2012
Zhruba po ročním používání Win. 7 a upgrade na Win. 10 také problémy s WOT. Provedl jsem zpět čistou instalaci na Win. 7, následně opět upgrade na Win. 10 a nyní naprostá spokojenost!

levapking #38 Posted 13 August 2015 - 09:04 AM

    Major

  • Player
  • 5752 battles
  • 2,829
  • Member since:
    02-02-2011

A tohle vám nevadí?

 

http://aeronet.cz/ne...-ocich-a-hlasu/



Minuette #39 Posted 13 August 2015 - 09:36 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 34125 battles
  • 757
  • [FFP] FFP
  • Member since:
    10-13-2012

View Postlevapking, on 13 August 2015 - 09:04 AM, said:

A tohle vám nevadí?

 

http://aeronet.cz/ne...-ocich-a-hlasu/

 

A mělo by? Průměrně inteligentní člověk si povypíná co je mu libo v nastavení nebo pomocí https://github.com/10se1ucgo/DisableWinTracking/releases/ eventuelně http://www.neowin.net/news/take-control-of-windows-10-with-donotspy10 a méně inteligentnímu to je stejně šumák..

 

edit: k práci s počítači od r.89 gratuluji,to jsme na tom velmi podobně,první počítač (nadupaná 386DX se 4MB RAM a 20MB HDD) jsem si poskládal v r.90..(práci s počítadlem v KRTP-81 na vojně nepočítám) jinak provedena instalace na pravěký Dell D630,před flashnutím aktuálního BIOSu sbírka velmi poučných bluescreenů na téma "něco se stalo",teď jede líp než když byl nový :). Na domácím compu provozuji W10 v rámci Insider programu od začátku,momentální verze opět bez nejmenšího problému,v porovnání s W7 výkon i ve WoT o něco vyšší - ovšem je pravda že mám čistokrevné AMD včetně čipsetů na MB..zdá se,že nVidia to tentokrát poněkud nezvládla.


Edited by Minuette, 13 August 2015 - 10:02 AM.


levapking #40 Posted 13 August 2015 - 09:42 AM

    Major

  • Player
  • 5752 battles
  • 2,829
  • Member since:
    02-02-2011

View PostMinuette, on 13 August 2015 - 08:36 AM, said:

 

A mělo by? Průměrně inteligentní člověk si povypíná co je mu libo v nastavení nebo pomocí https://github.com/10se1ucgo/DisableWinTracking/releases/ eventuelně http://www.neowin.net/news/take-control-of-windows-10-with-donotspy10 a méně inteligentnímu to je stejně šumák..

 

Asi jsem méně inteligentní a proto dělám s počítači už od roku 1989.....:girl: a proto také, z čisté blbosti si instaluju nová Wokna vždy až po roce a nebo i dvou po jejich uvedení na trh. Ale inteligentnější si to nainstalují hned a pak se třeba  diví, proč ty Milenia a nebo Visty stojí za prd :popcorn:




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users